• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tüneményes vidám hangú lány , telefonvonal megtelt élettel ahogy csicsergett . Egy élmény volt a randi megbeszélése is .
  • Megközelítés:

    Minek után állandóan autóban ülök , az autót választottam .Nagyon gyorsan oda értem , pedig nem száguldoztam a forgalom nem volt jelentős . Parkolás sima ügy volt gyakorlatilag a ház elött.
  • Helyszín:

    A lakás hangulatos ,szobában nagy ágy . A jótékony félhomályról sötétítő függöny gondoskodik . Fürdőben kád , előtte puha kilépő . Tusfürdő választék bőséges .
  • Hirdető külseje:

    Egy combközépig érő piros ruhában fogadott , szépen kiadta a formáit . Főleg a cicik akartak kiszabadulni fogságukból. Ez a szín nagyon passzol a szép szemeihez , a selymes bőréhez és a hajához . Arca mosolygós , szép lány . Ruha nélkül azért jobban tetszett .Dús keblei hívogatják az ember kezét és száját ,hogy rácuppanjon . Nagyon finom tapintásúak a keblei. A popsija feszes és formás .
  • Action:

    Ajtónyitás és már olvadtam is el a mosolyától . Látta , hogy melegem van azonnal üdítővel kínált . Aztán, biztos ami biztos még egyszer végig kérdeztem mindent lányos zavaromban . Majd közelebbi ismeretséget kötöttem a fürdőszobával. Miután felfrissültem mentem a szobába . A hableány addigra már pőrén feküdt oldalt az ágyon , festeni sem lehetett volna szebbet . A csípője gyönyörűen ívelten emelt ki mindent . Csábos és hívogató volt. Kicsit még csodáltam , majd odaszökkentem . Végig simítottam a nyakától. Majd végig csókoltam , tetszett neki a finom megközelítés .Amikor a melle a számba került mellbimbói megkeményedtek és mint kis cseresznyeszemek domborodtak ki . Jó úton jártam ,így haladtam tovább lefelé . Aztán egy tükörsima puncival találtam szembe magam . Már éheztem rá , jó volt belenyalni ,abba sem hagytam amíg el nem kezdett remegni . Aztán revansot vett ,de még hogy . Pajkos mosollyal az arcán és csibészes tekintettel kezdte vég nyalni a farkamat. Majd a makkon sétálgatott a nyelvével . Aztán bőnyállal kezdett szopni ,nem így akartam végezni , tudtam ,hogy egy óra kevés lenne egy második menetre. Gyors beöltözés , és kérésemre nyeregbe pattant . Szűk puncijába becsúszni , már fél orgazmus. Amikor tövig rám engedte magát , egy pillanatra megállt és csak nézte ,hogy mennyire el vagyok ragadtatva. Aztán megindult le ,föl . A finoman szorító forró punci megszüntette a külvilágot , Többször az élvezés határán voltam , csak a makacs eltökéltségem mentett meg , kutyusba akartam elélvezni . Kértem ,hogy a fejét tegye a párnára és a popsiját tolja ki . A szemem a látványtól el is élvezett . Aztán egy jól irányzott mozdulattal bevettem a kelyhét . Itt jött a következő néhány másodperces szünet . Már a behatolás is majdnem elrepített. Tudtam , hogy nem ez lesz életem leghosszabb menete . Mint egy lassított felvétel ,úgy kezdtük . Akkor még csak szuszogott , aztán ahogy fokoztuk a tempót a hangja is lineáris módon emelkedett . Ez már túl sok volt nekem , olyat robbantam a gumiba ,hogy az egész testembe vákuum keletkezett. Amikor lecsitultunk szépen letisztogatott, és még lazultunk kicsit egymást simogatva.
  • Elszámolás:

    A randi kezdetén intéztem.
  • Összkép:

    Bűbájos szexboszorkány , aki fiatalsága ellenére egy igazi tüzes nő!
Happy Massage