• Beküldte:
  • Lili reagálása

    Kedves Roundcube!😊

    Engedd meg, hogy reagáljak az általad leírt "beszámolóra", ugyanis kötelességemnek érzem megvédeni magam és leírni, az én nézőpontomat is.
    Mint feltűnt már neked is, hogy az én munkaidőm délután 3-ig szól, hisz a telefonban is rákérdeztél, amit le is írtál a fentiekben. Neked csak a fél 3 lett volna jó, és 1 órára szerettél volna jönni. Nos, bárhogyan is számolom, ha nem kapkodunk, (márpedig ha sietnék, az lenne felírva “rossz beszámolóként”) fél 4 lett volna mire végzünk. Ez már túl lóg a munkaidőmön, de mindkettőnk érdeke, ezért nem is tudlak hibáztatni, így meg is beszéltük a fél 3-as időpontot.
    Te délután 2-kor jelezted nekem, hogy késni fogsz.
    Kedves Tőled, hogy egyáltalán szóltál, VISZONT az, hogy nekem már ez nem fér bele, ne az én saram legyen!
    Valóban közbe jött egy nagyon fontos dolog, ami miatt nem tudtalak volna fogadni, viszont ha nem jött volna közbe semmi, akkor is nagy valószínűséggel a késés miatt, már nem vállaltalak volna.
    Nem ismerjük egymást, sajnos nem volt szerencsénk még találkozni, de elhiheted, nem véletlenül dolgozom kizárólag 3-ig, és nem tovább.

  • Egyeztetés:

    Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni, vagy az az utolsó szabad időpont, erre adta azt az opciót hogy 14:30-ra menjek 1 órára. Tényleg nagyon kedves aranyos volt. Mivel Budapesten 17:30-kor van programom, akkor előrebb hoztam egy megbeszélést, a vidéki, delután 1 órás ügyfelemet áttettem másnapra (vidékről járok BP-re), 12:45-kor uccu. 14:06-kor hívom hogy lehet 5-8 percet kések. Ekkor közölte hogy de jó hogy hívom, már "kereste a számom", közbe jött valami családi, le kell mondania. 24 perccel az időpont előtt... OK mindenkinek közbe jöhet valami, de most ez azert nyomott fel mert itt ülök a Duna Plázában egy órája, a 13 órás ügyfelemet intézhetem holnap, dolgozni sem tudok, mert nem hoztam gépet, 20 perccel előbb pedig senki nem vállal be vendéget a közelben. Mondta hogy majd kárpótol, de ez nem vigasztal. Lehet más napon nem lenne gondom, de ma igen. Sajnálom hogy ezt kellett írnom. Szerintem nagy élményt hagytam ki.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd közelében. Kocsit kint hagytam Kelenföldön, inkább BMV-ztem. Feleslegesen, a megbeszélésem a Moszkvánal lesz.
  • Leírás:

    Mit írjak ide mégis? Amit tudtam az egyeztetésnél leírtam. Telóról írok, ide nem akarok mást írni. Remélem meg van az 50 karakter.
Happy Massage