• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Legutóbbi talink óta kétszer is találkoztunk, kapcsolatban maradtunk, egyszerű volt az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Taxival, a megbeszéltek szerint - késő este - pontosan érkezett.
  • Helyszín:

    Házhoz jött, nálam voltunk.
  • Hirdető külseje:

    Kedves, mosolygós hölgy markolni való popsival, hatalmas mellekkel és érzéki puncival. Lehetetlen betelni vele!
  • Action:

    Megérkezése után célpontunk az erkély lett volna, amire készült is, hiszen piros magassarkút és egy szexi, fekete kombinét is hozott magával. Mivel borús idő volt odakint, így a szeretkezésre a hálószobában került sor. Előtte viszont a fürdőszobában felvette a kombinét, majd egy nagyon kellemes masszázzsal kezdtünk, közben jót beszélgettünk.

    Fordulás után nekilátott franciázni: bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve. Simogattam a haját, finoman húztam fejét a farkamra. A melleihez is eltévedtek a kezeim, óvatosan markoltam őket és lassan lehámoztam róla a kombinét, egyre jobban beleélte magát. Felegyenesedtem és a mellei közé fúrtam a fejem. Csókolgattam, nyelvemmel körkörösen kényeztettem a bimbóit, majd vízszintesbe helyezkedtem és folytatta a franciát. 69-be fordultunk, így elém tárult az érzéki puncija. Először csak a csiklóját nyaltam, majd széthúztam és belenyaltam a punciba is sokszor és jó mélyen. Éreztem a nyelvemen a puncinedvét, közben egyre gyorsabban, hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem arcomon ülve elélvezett.

    Kisebb szusszanás után gumit húzott, kanapé szélére helyezkedett, széttárta a lábait, így könnyedén behatoltam. Szemeit lehunyva élvezte a kényeztetésem misszionáriusban, közben puszit nyomtam az arcára. Leírhatatlan érzés volt látni, ahogy ki-be járok benne, punciját simogatva élvezi szeretkezésünk ezen formáját. "Jól befűtöttek" - jegyezte meg. Percekig szeretkeztünk, egyre gyorsabban, nem is bírtam tartani, végül nagyot élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, letisztítottuk egymást, a nyomok eltüntetése után kötetlen beszélgetés következett.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát. Egy órát volt nálam, végig kedves és odaadó volt, ismertségünkből adódóan könnyedén egymásra hangolódtunk.
  • Összkép:

    Mimi rendkívül hálás hölgy, aki megérdemli figyelmet és az odaadó kényeztetést! Az elmúlt négy talinkhoz hasonlóan most is szuperül éreztem magam. Mindig teljes mértékben a kedvemben jár, ahogy igyekszek én is. Folytatása következik, puszillak Mimi!
Happy Massage