• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés nagyon könnyen ment, telefonon kerestem és sikerült is egyből elkérném. Időpontot is sikerült egyeztetni, csak annyi kérés volt hogy a randi napján erősítsem meg. Ez volt az, amit aztán le kellett mondanom. Egyből fixáltunk egy másik napot, amiről sajna késtem. De előre szóltam és jelezte hogy megoldható a csúszás. Szóval rugalmasságból 5*.
  • Megközelítés:

    IX kerület bevásárlóközponttól nem messze. GPS odavitt a ház elé, a parkolás a ház előtt /mellett nem egyszerű, de nem motorral. :) A pláza parkoljak nincs messze és pár óra elvileg ingyenes, de tömegközlekedve sem lehetetlen a megközelítés.
  • Helyszín:

    Nem sokadik emelet, de van lift is annak, aki esetleg nagyon siet. A ház nem annyira régen épült, ennek ellenére inkább jó átlagos állapotú. A lakás rendben volt. Fürdő nem nagy de tiszta, több tusfürdő, szájvíz, eldobható pohár - szóval minden, ami kell.
    Maga a szoba nem túl nagy, de van ruhaakasztó, nagy és egész kényelmes francia ágy és tükör is, annak aki mozizni szeretne.
  • Hirdető külseje:

    Nóri a leírásnak megfelelő magas, fiatal, átlagos testalkatú szemüveges lány, hosszú barna hajjal, csinos cicikkel. Arcos képe ugyan nincs fönt, de nem kell tartani, helyes lány.
    Szexi melltartó bugyi kombóban fogadott.
  • Action:

    A korábban említetteknek megfelelően kicsit késve, rohamtempóban érkeztem, így csak egy gyors bemutatkozás (kézfogás) és körbevezetéssel indultunk. Az elején rendeztem a telefonon megbeszélt tiszteletdíjat. Gyors zuhany után kérdezte, mi az elképzelésem. Csókot kérdeztem, mert nem emlékeztem, hogy van-e ilyen lehetőség, de mondta hogy nincs. Utána kissé talán zavarban volt, vagy csak mivel nem ismert, kissé távolságtartónak éreztem. Nem volt nekem sem határozott elképzelésem, ezért kértem talán kezdhetnénk egy natúr franciával, amit ő készségesen el is kezdett. Nem volt egy mélytorok, vagy heves, inkább egy lágy, barátnős. Kis idő múlva kérdeztem, hogy mit szólna ha viszonoznám, azt mondta, hogy ha szeretném, lehet. Itt sem éreztem a lelkesedést, de gondoltam ez talán majd megtöri a jeget. Eleinte nem volt sok reakció, de aztán - talán kezdett ellazulni - már volt jele hogy talán neki sincs ellenére. Remélem sikerült neki is kellemes perceket szereznem. Utána gumihúzás és szemből kezdtük az akciót, ami sajnos nem tartott túl sokáig részemről, így is lett vége.
    Utana gyors tisztálkodás, papírtörlő és mellém feküdt. Egymást simogatva beszélgettünk munkáról, az élet dolgairól. Itt már közvetlen és jó hangulatú volt.
    Még egy gyors zuhany belefért és aztán már puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem a telefonos egyeztettem összeget, extrát nem kértem, de nem is hiányzott.
  • Összkép:

    Egy kissé visszahúzó, de kedves és korrekt lányt ismertem meg, nem egy irányító típus, de ha korrekt vagy vele, megteszi, amit szeretnél. Az egymásra hangolódás talán nehezebben ment, de a vége jól alakult, összességében jól éreztem magam vele.
Happy Massage