• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül foglaltam, aztán cseten egyeztettünk, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyű mert troli kivételével minden egy sarokra áll meg, parkolni szerintem nehéz (nem próbáltam).
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű kis lakása. A használat azért látszik rajta, de a célnak megfelel. A fürdőben nem árt vigyázni a zuhanyozással. Tusfürdő nagy választékban rendelkezésre áll.
  • Hirdető külseje:

    Melina teljesen megfelel a képeknek azt leszámítva, hogy a képeiről a tetoválások le vannak retusálva, de az adatlapján is írja, hogy van egy pár. Én már többször voltam nála, így engem nem zavar. Magas, vékony lány, aki mindig mosolyog.
  • Action:

    Már nem is emlékszem, érkezéskor miben fogadott, mert azzal voltam elfoglalva, hogy igen, jó helyen járok... :) Csókkal fogadott, majd hellyel kínált és egy kis beszélgetéssel indítottunk, mert már régen találkoztunk. Ő azon lányok közé tartozik, aki el-eltűnik egy időre, majd ha visszajön akkor is csak korlátozottan elérhető, így viszont amit csinál nem futószalag szerűen csinálja. Beszélgettünk általános dolgokról, mesélte, mi történt vele mostanában, majd miután megbeszéltük a menetrendet kikísért a fürdőbe. A végén bekopogott majd bejött felfrissíteni magát - innentől nem volt ruha rajta...
    A szobába visszaérve egy nagy ágyra ledőlve vártam meg. Amikor ő is végzett megállapodtunk, hogy mindkettőnknek húzós volt a nap, ránk férne egy kis felfrissülés. Kezelésbe is vette a farkamat, előbb lazább majd erőteljesebb franciázásba kezdett, jó mélyen leengedve azt. Hogy mit is mondjak elég jó volt. Közben hagyta magát simogatni, de egy idő után jeleznem kellett, hogy állj, ha így folytatjuk, túl hamar vége lesz. Ezt követően gumit kértem, ő pedig meglovagolt. Ezt folytattuk 2-3 változatban, de végig ő volt felül, felém fordulva, hol ő lovagolt, hol hozzám bújva átölelve én diktáltam a tempót, hol mindketten. Így is lett végem.
    Ezután ami belefért az időbe az egy kellemes masszázs. Lehet nála választani olajos vagy krémes masszázsból, én utóbbit választottam. Elsősorban a hátamat kényeztette, jól átgyúrt. Közben még elbeszélgettünk erről-arról, majd az idő vége közeledtével letusoltam és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra, hogy ne kelljen foglalkozni vele később.
  • Összkép:

    Minden jól ment, jó volt, örülök, hogy ismét meg tudtam látogatni.
Happy Massage