• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, felvette elsőre és 2 perc alatt mindent lebeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Lurdy háztól nem messze, egy másik beszámoló alapján megpróbáltam a Lurdy parkolót, 10 perc keringés után otthagytam, mivel egy parkoló hely se volt, szerencsére fél órával előbb jöttem, mivel nem ismerem a terepet.
  • Helyszín:

    Újépitésű, a lakás maga teljesen rendben, de sajnos itt jön be a kicsit negatívum, hogy ketten dolgoznak a helyen. fél órával tartózkodásom során lehetett hallani, ahogy megérkezett 1 vendég a másik lányhoz, és mivel 1 fürdő van, ezért kicsit várni kellett.
  • Hirdető külseje:

    Sokkal jobb mint a képeken, tartottam kicsit a kitakart arctól, aranyos, kerek arc, szemüveges, ami nagyon jól áll neki, bár aktus közben ugye útban lenne, ezért leveszi.
    A magassága még több is mint amire az ember számítana, elfárad a szemed mire végigérsz a lábán. Cicik valóban eredetiek és nagyok, érintésük puha, külön élvezet látni őket az arcodban akció közben.
  • Action:

    Kaputelefonnál felhívtam, gyorsan beengedett, itt van egy kis előszoba, ahol bevezet a hálóba, a ruhákat oda kéri hogy lepakoljam, aztán gyors fürdő, a kádban mindenféle tusfürdő, választék bőven. Már bejáratnál leakadt a szemem, ha azért jöttél, hogy megnézd milyen egy magas hölggyel, jó helyen jársz, action részről sokat nem tudok mondani, elmeséltem, hogy még nagyon kezdő vagyok az ilyen jellegű találkozásokban, de ő szívesen segített a helyzeten. Más beszámolókban írják, hogy csendes, de velem beszélgetett az elején, utána tényleg kicsit volt egy "awkward silence", de ebben inkább én vagyok a hibás, ő egész sokat mesélt magáról, hogy oldja a helyzetet. Ezt végig úgy csinálta, hogy közben egymást simogattuk, felkészített rendesen a franciára, aminél megkérdezte hogyan szeretem, miután mondtam, hogy én inkább a lassú kényeztetést szeretem, szépen erotikusan végigcsorgatta a nyálát a farkamon, és lassan, felváltva néha kicsit érzéki kézimunka, aztán a makkra összpontosítva, sok nyelv használattal egy nagyon kellemes francia. Ezek után kérdezte milyen pózban gondoltam a startot, mire válaszom az önző lovaglás volt, erre gyors síkosítás és aztán szépen lassan rá is ült. Ezt követően változatosan az elején lassan érzékien kezdte, aztán rákapcsolt és ugrált úgy, hogy a lelkemet kileheltem, miközben a csodás nagy cicik az arcomban lógtak. Ezt nyomtuk egy 10 percig, és nem szólt érte egyszer se, hogy már fáradna, hanem néha ráváltott néha pihenés ként, hogy grindolta magát rajtam. Nem is bírtam tovább, kiengedtem amit kell, és hagyott szépen lenyugodni vagy fél percig. Ezután jött a kicsit kínos rész, amikor megjött a másik a vendég a szomszéd lánynak, amit mint már említettem kicsit ront a dolgon, de összességben még így is bőven megéri.
  • Elszámolás:

    Elszámolást nem kérte, de én egyből odaadtam, extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nóri egy nagyon kedves és aranyos lány, és biztos még meglátogatom valamikor.
Happy Massage