• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már többször próbáltam őt elérni ami vagy nem sikerült, vagy nem volt már aznapra időpontja, aminek oka, hogy korlátozott számú vendéget fogad, és csak a megadott reggeli idősávban érhető el új vendégek számára. Ezúttal sikerrel jártam, reggel megbeszéltünk egy dél körüli időpontot.
  • Megközelítés:

    Mivel már jártam ezen a helyen korábban, ezért nem okozott gondot az odanavigálás, de egyébként is könnyen megtalálható. A Városliget Ajtósi Dürer felőli szélén található, régi ház gangos udvarának a földszintjén, nagyon diszkrét és egyértelmű a bejutás. Troli megálló egészen közel van, autóval pedig a legegyszerűbb a Liget mélygarázst megcélozni.
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotú, a fürdőszobát is sikerült helyrehozni a legutóbbi látogatásom (kb. 3 éve) óta, szóval tökéletes minden. Tágas előtér, több szoba, melyek közül a bejárathoz közeli volt Noémié. Földre helyzett matrac, oldalsó nagy tükör, fotel a ruháknak, kis asztal egy szobrocskával, ami alá a virágszálakat be lehet helyezni.
  • Hirdető külseje:

    Noémi egy helyes arcú, szép kék szemű, vöröses(?)szőke hajú, fehérbőrű lány. Testalkata kislányos és egyben sportos, kisebb méretű cicikkel, arányos, jól karban tartott testtel. Fekete kétrészes bikiniszerű ruhában fogadott. Van néhány tetoválása is itt-ott. Személyiségét tekintve közvetlen, cserfes, aranyos. Bár nekem összességében nem a zsánerem, mégis nagyon tetszett.
  • Masszázs:

    A fürdés után hasravágtam magam a matracon, és elkezdődött a masszázs, ami még a bikiniben történt. Elején nagyon figyelmesen érdeklődött az esetleges fizikai próblémákról ill. hogy talpmasszázs mehet-e. Ezután elkezdett alulról fölfelé haladni, egy gyengéd, nagyon kellemes masszázzsal a finom kis kezeivel. Mivel járok hagyományos gyógymasszőrhöz is, nem igényeltem semmilyen erősebb gyúrást, nem is voltak letapadt izmaim, szóval nem tudok nyilatkozni arról, hogy erősebb masszázs mennyire megy neki. Nem is ezért mentem. Közben végig gyakorlatilag megállás nélkül mesélt mindenféléről, szóval aki néma csendre vágyik, szerintem ne hozzá menjen. Érdekes dolgokat mesélt, amit természetesen itt nem fejtek ki, mindenesetre ez szinte egy külön attrakció volt, és a barátnő érzést ezzel maximálisan hozta. A masszázs végén egy nagyon érzéki, nyelves fülizgatással jelezte, hogy következik a második felvonás.
  • Kényeztetés:

    Ekkor lekerült róla a felsőrész, és elővillantak mellei. Nagyon érzéki, igazi nyelves csókkal kezdett felkorbácsolni, ami meg is tette a hatását odalent. Majd szép lassan elkezdett puszikkal közeledni lefelé és hamm, be is kapta. Határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, lendületesen, de azért kellő lágysággal vett a szájába, és bizonyos időközönként rátért a zacsimra is, amit kiválóan csinált, ezzel egyben nyújtotta is az élvezetet. Közben volt szemkontaktus is, bár nem nagyon mertem odanézni, nehogy túl hamar véget érjek. Ami persze aztán ettől függetlenül bekövetkezett az érzéki szájacskájában, nem ment mellé egy csepp sem. Kellett némi idő, mire magamhoz tértem, majd egy kellemes összeölelkezés után elmentem tisztálkodni.
  • Elszámolás:

    Elvileg van lehetőség kölcsönös franciára, én nem jeleztem ezirányú igényemet, mivel masszázson ezzel nem szoktam élni. Amúgy minden benne volt, ami az adatlapján szerepel, a csók az gondolom szájhigiénia függvénye, de azzal nálam nem volt gond. A virágszálakat távozás előtt a szobrocska alá helyeztem. Szerintem korrekt, kiváló ár-érték arányú szolgáltatás volt.
  • Összkép:

    Abszolút elégedetten távoztam, mint mindig erről a helyről. Noémi kellemes beszélgetőpartner, és egy nagyon érzéki masszőrhölgy, remélem, fogok még vele találkozni.
Happy Massage