• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyű volt elérni, már korábban is voltam Tinánál, így már közvetlenebbül rudrunk, de nagyon hatékonyan egyeztetni. Volt egy kérésem, fogadó cipőre, ahol kicsi félreértés volt, de később mindent tisztáztunk és kárpótolt :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és egy kis egészségügyi sétával könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás szép új társasházban van, maga a lakás is nagyon modern, fiatalos, tiszta. A fürdőszoba is nagyon tiszta, kelleme a környezet. A masszázs és egyebek a hálószobában, a farnciaágyon történik :) Összességében teljesen tökéletes a környezet a randira :)
  • Hirdető külseje:

    Ahjjj, Tina egy megtestesült gyönyörűség. Gyönyörű arca van, de ez úgyis látszik, mert arckitakarás nélkül hirdet. Valóságban szerintem még gyönyörűbb, alakja elbűvölően szép, rendkívül csinos, vékony lány. Az én ideálom. Nagyon szexi. Szexi ruciban, egy fekete miniszoknyában és egy nagyon szexi fekete felsőben fogadott, szívesen randiznék vele élőben is, ha egy más diemnzióban lennék. A lábán egy lakk magassarkú cipő volt, rendkívül csinos lábait kiemelte, jól állt neki abszolúte. Én szandált szerettem volna látnill rajta, ez volt a kérésem, amit félreértett, de később kárpótolt mindenért, amiről hamarosan írok.
  • Masszázs:

    Zuhanyzás után elkezdtünk beszélgetni, majd lefeküdtem hasra az ágyra. Nem volt egyszerű mert a kis generális már az elejétől kezdve ágaskodott... Tina kezei, érintése egyszerűen fenomenális, olyan érzekkel masszíroz, nem túl erős, inkább gyengéd, barátnős masszázs ez, de nekem tökéletes. A lábaimnál kezdte, először az egyiket, majd a másikat. Mindkettőt lágyan megmasszírozza, amikor a combomnál jár, akkor már be-benyúlások is vannak a zacsi irányában, hát az valami oltárian izgalmas, imádom az ujjainak az érintését a zacsinál. Már majdnem megfordulok, amikor szól, hogy még maradjak, mert először a hátam is jön még, meg a karjaim. Itt már nincsenek benyúlások, de a masszázs lagy, gyengéd, roppant mód élvezem.
    Aztán kiszalad, hogy kárpótlásul behozza a talán legszexibb magassarkú szandálját, mert megígérte, hogy ezzel kárpótol a lingam alatt. Gyönyörű fekete szexi szandált hoz be, gyöngyökkel kirakva. Még nem veszi fel, kicsit még húzza az agyamat, a szó jó értelmében... :)

    Aztán végre elhangzik a varázsszó: forduljak meg.
  • Kényeztetés:

    Elkezdődik a csúszka masszázs, minden négyzetmillimétert végig simogat melleivel (korábban a hátamat is), de most már elől izgat a csúszkával. Aztán:

    A szemem előtt veszi fel az oltári szexi szandált, majd roppant kedvesen úgy helyezkedik el, hogy a farkam körül ül, gyönyörű kecses lábait, rajta az irtó szexi magassarkú szandállal a fejemnél helyezi el, hogy jól lássam, simogathassam, puszilgathassam, csókolgathassam. Őrjítő látvány és érzés, nagyon izgató. Közben olajat csorgat a kis generálisra és olyan izgató módon simogatja, siklik rajta az ujjacskája, hogy szólnom kell, lassitsunk, mert így hamar elmegyek. De tudja ezt ő is, mestere az ESZO-nak, nagyon profin csinálja, már-már többször majdnem elmegyek, de tudja mikor kell belassítani. Gyönyörű lábait simogatva, szexi lábujjait puszilgatva a szandálban, nagyon élvezem, élvezeti szintem már-már a csúcson van, nem is bírom nagyon sokáig már, nagyot durranok, percekig remegek az orgazmustól és annak utóhatásaitól, imádom, amit Tina művel velem... :)
  • Elszámolás:

    Sajnos nincs semmi extra nála, pedig lennének elképzeléseim... imádnám puszilni, csókolni ajkait és hát nem lennék szomorú, ha egyes tesrészei szorosabb kapcsolatot ápolnának a kis generálissal, de tisztelem, hogy ő ennyit vállal, és ehhez tartja is magát, én igy szeretek Tináhkz járni :)
  • Összkép:

    Tinát abszolúte megéri meglátogatni, azt nyújtja, amit ígér, de azt 100%osan, tökéletesen. Irtó izgalmas csaj, jól lehet beszélgetni is vele, okos, értelmes, igazi barátnős feeling, ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb, hanem a legjobb most.
Happy Massage