• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, oda vissza könnyen ment, elérhető volt illetve gyorsan visszahívott. Kicsit tologattuk az időpontot de lett közös metszet.
  • Megközelítés:

    Autóval, hely van, fizetni kell. Korábban érkeztem, sétálgattam, nagy mozgás van a környéken, sok járókelővel, de nem volt gond, megtalálható könnyen.
  • Helyszín:

    Új építésű, szép környezet, szép lakás, szépen berendezve, van minden kiegészítő, szobainas, zuhanyfüggöny, szájvíz, tusfürdők. Tisztaság. A törölköző is tiszta volt, de érződött a sok olaj régről. Ez annyira nem jött be.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon kedves, türelmes, szemtelenül fiatal és szép. Minden porcikája kívánatos. Csábos mosoly. Igéző szemek. Semmi felesleg, de nem is kórosan sovány, szép fenék, finom bőr, ultraszép cicik. Időutazás volt. Szuper.
  • Action:

    Egy órás etap, ami kicsi simivel kezdődött, pici puszik, csóknak távolról hívnám, talán több alkalom után, pedig nagyon vágytam a kis nyelvecskéjére. Gyorsan jött az orál, amit nagyon finoman és érzékien csinál, szereti nézni magát (tükrök) meg azt mi történik közben. De ez izgató, nem írom le többször, de feltűnt, hogy nagyon éli azt, hogy látja mi történik. Felvillanyoz. Aztán kölcsönösen megkóstoltam, itt egy pillanatra nem olyan volt a kémia mint szerettem volna, de gyorsan túllendültem, mert nagyon szép itt is. Sajnos hiába igyekztem vagy próbáltam antennázni, nem értem el nagy eredményt pedig szokott sikerülni. Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket. És itt a baj, mert nem szereti ha csókolgatják/fogdossák, vagyis a cici tabu. Ami az egyik koronaékszer lenne. Ez van tiszteletben tartjuk. Viszon közben többször meghaltam. Megy a paci, ott a cici és nem lehet megcsókolni. Na. Aztán jöt egy kis hátsó fertály több pózban, itt is kéri ezt éreztem, éreztette. Aztán vissza misszi lábemeléssel ide oda, aztán vissza kutyus. Ki lett használva az idő és így is lett vége és végem. Itt több idő kellett volna mert kidolgoztunk magunkat de viszonylag gyorsan a fürdőbe kerültem.
  • Elszámolás:

    Az elején megbeszéltek szerint. Extrát nem kérte az egész lány extra.
  • Összkép:

    A konklúzió, hogy élvezi, olyan mintha szeretné, de a cici hiány nagy fájdalom, meg hiányzott kicsit a hév, statikusnak éreztem, nagyon ígéretes sztm ez változni fog. És zavaró, hogy nem egyedül van. Most nagyon feltűnt és nagyon zavart. Rájöttem, hogy nem szeretem ha több lány vagy egy lakásban. Ha a csók jobb lenne és a ciciket lehetne érinteni, biztos mennék még. De vágyom vissza. Így csak örülök, hogy egy kedves, gyönyörű fiatal lánnyal lehettem. Köszönöm
Happy Massage