• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután ejtettem meg a hívást, pár csörgés után fel is vette. Megbeszéltük hogy a randi napján még viberen egyeztetünk, de végül nem jutott el az üzenet, vagyis sajnos csak későn, amiért elnézést is kért, majd másnap végül minden kisebb nehézség ellenére csak összehoztuk a dolgot, szerencsére mindketten rugalmasak tudtunk lenni.
  • Megközelítés:

    Én tömeggel érkeztem, de egy kicsit ennek még örültem is, mert leginkább a gyalogosnak és legfeljebb araszoló sebességgel haladó autónak van hely az utcában, ami inkább sétálóutca, egyébként tetszetős belvárosi környék. Szerintem egész könnyen megtalálható a kapu, házszám is rendesen kint van. Csörögtem mikor megérkeztem, egy 5 percet még várnom kellett, de semmi gond, talán kicsit még én is érkeztem előbb. Nemsokára újra hívom, itt már megkapom a csengőszámot is, és irány lifttel a legfelső emelet.
  • Helyszín:

    Rendezett lakás, nem nagyon tudtam volna mibe belekötni. Belépve egyből szemben az étkező/konyha, kicsit beljebb lépve már maga a tetthely, a fürdőszoba az első amire rá lehet fordulni a bejárat után. Nem túl nagy fürdő de nincs vele semmi gond, célnak megfelel, csak egy zuhany van mosdóval de az bőven elég is. Egy kisebb törölköző volt alapból kirakva, kértem egy kicsit nagyobbat és készséggel kaptam is. Tusfürdő van többféle is, és a szájvíz is ott figyel a mosdó sarkában. Fürdőből kilépve kicsit közelebbről is megnézzük az ágyat, ami nagy és kényelmes, maga a szoba is tágas.
  • Hirdető külseje:

    Sok kép nincs kint így kicsit nehéz a viszonyítási alap, az én személyes elképzelésem nem pont olyan volt mint ami a valóság, de kifejezett negatív élmény egyáltalán nem ért, kedvesen fogadott. Köntös, fehérnemű, fekete combfix, magassarkú volt a kezdőszett, amivel máris az én 177 centim fölé magasodott, nem volt vele semmi gond, ez az én saját kattanásom valószínűleg hogy nem igazán szeretem az ilyen, combfix, magassarkú, harisnya, csipke és ezek társait, erősen gyanítom hogy ha mondom előre akkor még erre is figyelt volna.
  • Action:

    Fürdőből kilépve rögtön az ágy felé lettem irányítva, hasra fektetve, és kaptam egy jó ráhangolódós olajos masszázst, közben pedig beszélgettünk mindenféléről. Nemsokára már elkalandoztak a kezei deréktáj alá is, és rögtön elég kellemes pontokat talált meg, ez van ha hozzáértő az a kéz. Aztán megérkezett a varázsszó is hogy megfordulhatok, és jött a kellemes francia. Látszólag elnyerte a tetszést a szerszám mert lelkes munkának lehettem szemtanúja, dicsérgette, közben a golyszlik és semmi más sem volt elhanyagolva. Kicsit feljebbjött, végigcsókolgatott ahol ért, közben én is masszírozgattam a hátát ahogy tudtam mikor épp rám hajolt, úgy tűnt hogy az nagyon jól esett neki. Még aztán a szép nagy mellek közé is berakta kicsit, hogy kisebb énem azt is megtudhassa hogy milyen ott. Utána választás elé állított hogy szájjal végez majd ki vagy puncival, én utóbbit választottam, de mondta is hogy igazából szeretné ha beraknám, úgyhogy ez következett. Végig egy mezei missziben maradtunk, de nem annyira bántam mert bármi más módon talán még hamarabb elintézett volna mint így. Lovaglási képességeket még szívesen megnéztem volna, de akkor tényleg hamarabb végem lett volna mint egy botnak, és nem épp az volt a cél, mert a mottó meg az volt hogy inkább egy darab jó legyen elhúzva, mint több, ami már úgyse lenne olyan jó mint az első. Látszólag talált abban élvezetet amit csináltam, remélem ez valóban így is volt. Amikor kicsit lassítani kellett akkor közben még jókedvűen beszélgettünk is, kellemesen szívtuk egymás vérét, amikor viszont feljebb kapcsoltam akkor ő is így tett, még 1-2 mocskos, biztató szó is belefért, belemozgott ahol úgy érezte hogy kell, ez is teljesen jó volt így. Nem volt az az igazi kimondott döngetés, ez az én hibám ha hibának számít, mert vigyázni akartam hogy ne hamar legyen vége a műsornak. Aztán volt egy pont ahonnan már nem volt visszaút, úgyhogy úgy döntöttem megadom mindenkinek aki kell, és lőttem el a tárat. Utána még egy kicsit egymáson pihenve beszélgettünk, kaptam nedves törlőt is, a beszélgetést pedig folytattuk egészen addig míg el mentem zuhanyozni. Kijöttem, összekaptam magam, még egy kicsit beszélgettünk, kaptam egy kis vizet úgy ahogy az elején is, aztán láttam hogy lassan már rabolom az időt, úgyhogy kaptam 1-2 ölelést meg csókot, és már ott sem voltam.
  • Elszámolás:

    Előre letettem mert először jártam ott, nem kértem semmi extrát, annyi lett a vége amennyit megbeszéltünk. Teljesen korrekt volt mert zuhannyal együtt sikerült azért egy keveset ráhúzni, de mondta nincs semmi gond, nem hajt senki, ez nem futószalag, nagyon kedves volt.
  • Összkép:

    Ez a beszámoló egy viszonylag rutintalan versenyző által íródott most, így azt tudom mondani hogy a hozzám hasonlóak (és nem hasonlóak is valószínűleg) egész biztos jó kezekben lesznek, kedves a fogadtatás és ez végig így is marad ha nem adsz okot az ellenkezőjére. Illetve pozitív értelemben nagyon érdekesként értékelem a találkozót, mert (és Lizának is ezt mondtam) bár nagyon jó volt ami az ágyon történt, de azt rengeteg szimpla, vele való beszélgetésre akár szívesen elcserélném, mert annyira jófej volt, hogy bármikor jólesne leülni egy ilyen emberrel, bármilyen hátsó szándék nélkül is kávézni, beszélgetni, én sajnálom is hogy erre nincs lehetőség minden bizonnyal. Úgy látom a jelenlegi legjobb értékelés amit adnom lehet, az a "jó", de ha lehetne attól egész biztos hogy jobbat adnék.
    Kedves Liza, én voltam a nemfestettfekete hajú figura, köszönöm az élményt, remélem még találkozunk:)
Happy Massage