• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Apollo 85!

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    Egy kicsit több tiszteletet szeretnék kérni mivel én MASSZŐR vagyok és nem egy szexpartner lány.(az összképen leírtakra gondolok)
    És megjegyezném még,hogy nálam eddig sem volt végig francia ,és nem is lesz.
    Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
    Kellemes hétfőt!

    Bius :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem fel egy másik platformon láttam a hirdetését. Ő ide irányított. Majd pár telefonos és online egyeztetés után szerencsére még aznap fogadott.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős, de van hely. Szép kulturált környezet. BKV-val is könnyen megközelíthető, hiszen az Árpád híd közelében van. Villamos, busz, metró, troli stb. Egész könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás rendezett. Visszafogott, otthonos és nagyon nagyon tiszta.
  • Hirdető külseje:

    Igazi szomszéd lány típus. Szép, de visszafogott. Ha valóban a szomszédomban lenne, egész nap lesném, mikor ér haza. Gyönyörű hosszú lábai és formás hamvas popsija van. Az első nő, akin a neccharisnya jól állt.
  • Masszázs:

    Kellemesen masszíroz. Bár bevallom, nem ez volt a fő célom. De élveztem minden pillanatát. Néha finoman kacérkododott, gondolom látta, hogy miközben masszíroz nekem már készen állt a khm. Finoman véletlenszerűen az ujjaival néha hozzáért. Amitől én egy picit megrándultam, Ő meg mosolygott.
    Mivel ez volt életem első masszázsa, így nem tudok szakszerű véleményt alkotni. Annyit tudok, hogy nekem nagyon jól esett.
  • Kényeztetés:

    A masszázs végeztével közölte, hogy akkor kész is vagyunk. Ekkor meglepődtem. Azt hittem, hogy nincs benne a kényeztetés. Kérdeztem is, hogy biztos kész vagyunk? Nem lehet, hogy még folytatni kellene?
    Ekkor odaléptünk az ágyhoz és pár perc és már a számba volt az édes kis húsos puncija. Zabálni való. Persze kinek mi a zsánere. Én az ilyet is szeretem. Szerencsére teljesen csupasz volt. Engedte a piosiját is kényeztetni. Majd én feküdtem le és finoman a szájába vett. Isteni bő nyálas cuppogós kényeztetés. Majdnem tövig eltűntem a szájába, ami nagyon izgató volt. Én elég nehezen durranok el a franciázástól, de nem adta fel. Már letelt a 1,5 óra, de folytatta és a végém belerobbantam az édes kis vörös rúzsos szájába.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, csak egy masfél órás kényeztetést. De, ha lenne nála olyan extra, hogy nem csak francia, 100%, hogy kérném.
  • Összkép:

    Isteni lány. Egész idő alatt, jól éreztem magam. Csak azt sajnálom, hogy a farkammal nem kerülhettem az édes kis forró puncijába. Egész végig, amíg a szájában voltam csak ezen kattogtam. Annyira erzéki és finom lány. Párszoreg is jegyeztem, de határozottan elutasította a dolgot. De ettől függetlenül tuti fogom még keresni és talán a sokadik alkalomra meggondolja magát. Addig meg orgazmusig kényeztetem, mielőtt kiszívná belőlem a lelket is a finom szájával.
Happy Massage