• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, de nem értem el. Pár perc múlva ismét hívtam és akkor felvette. Nagyon kedves volt a telefonba és mindenre válaszolt. 11 után egyeztettem vele a délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Motorral voltam, így egyszerűen tudtam parkolni, de volt bőven parkolóhely. Könnyű volt oda találni.
  • Helyszín:

    A lakás felújított és tiszta volt. A fürdő is újszerű. Tus fürdő és tiszta törölköző kikészítve. A szobában friss ágynemű és tisztaság és rend volt.
  • Hirdető külseje:

    A külső teljesen megfelelt a képeknek. Nagyon szép test, hosszú haj, ápolt selymes bőr. Bájos arc, mosolygós. Közvetlen, azonnal megpuszilt és vízzel kínált. Egyberészes fekete fehérneműben fogadott, ami éppen csak takart ezt-azt sejtelmesen.
  • Action:

    A tusolás után a szobában várt az ágyon feküdt. Azonnal kezdeményezett és puszilgatni kezdett. Majd lefelé haladva kézbe vette a szerszámot. Pár finom mozdulat után rá hajolt és lágyan elkezdte a franci leckét. Közben ahogy térd elve pucsított simogatni kezdtem a gömbölyű popsiját és finoman én is elkezdtem kézzel masszírozni a punciját. Finom, nagy húsos, duzzadt ajkai hamar benedvesettek és ezt közben apró nyögés ékkel, de nem túl játszva még intenzívebben kezdett szopni. Ez egyre intenzívebb volt és mélyebb és eljutottunk egy bő nyálas pornós, nyögdécselős mély torkos mutatványig. Szólt, hogy bele akar ülni és egy pillanat alatt a szájával segítve fenn is volt rajtam a gumi. Beleült finoman és apró mozdulatokkal megkezdte a lovaglást. Egyre gyorsult a tempó. Közbe hatra nyúlt és simogatni kezdte a golyóimat. A pici, deci tű melleit nyalogattam és vastag mellbimbóit a nyelvemmel kényeztette. Aztán átvettem az irányítást és megfordítottam. Kutyusra váltottunk. Gyönyörűen pucsított és kb intenzív öt perc hátulról, nagy tempóban dugába után élveztem el a gumiba. Utáni picit beszélgettünk és újra le tusoltam. Felajánlotta, hogy masszíroz, de nekem indulnom kellett. Nem nézte az órát, figyelmes és kedves volt. Hozott meg egy pohár vizet, majd el köszöntem és egy puszival további szép napot kívántunk egymásnak.
    5/5 pontot érdemel!
  • Elszámolás:

    Felajánlotta a popsit és a szájba élvezést 5-5 ezer forint felárért, de én ezeket nem kértem.
  • Összkép:

    Elégedett voltam és ajánlom azoknak a férfitársaknak akik szeretik a tapasztalt, de meg is határozott, kedves, de nem megjátszós lányokat.
Happy Massage