• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtti órákban hívtam fel , kedves ,bájos hangja volt engem már ez levett a lábamról .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , a forgalom nem volt vészes , gyorsan oda értem . Parkolás könnyű, szinte a ház elött volt parkoló.
  • Helyszín:

    Talán , tíz , tizenöt éve az épület . Szóval jó állapotú . Szobában nagy ágy , fürdőszoba kád .A lakás takaros és tiszta .
  • Hirdető külseje:

    Igazán szép arcú lány , számomra ez nagyon fontos . Szemei ragyogóan csillogók . Melleiről és popsijáról külön költeményt , vagy inkább eposzt lehetne írni .
  • Action:

    Egy kis fekete bugyiban és melltartóban fogadott. Bementünk a szobába és kicsit csevegtünk . Majd gyorsan megfürödtem és siettem vissza .
    Ekkor még bugyiban és melltartóban volt ,de nem sokáig , mert hamar kicsomagoltam .
    Hamar elkezdtünk csókolózni. Csókja mézédesen mámorító. Közben masszíroztam a mellét és a popsiját. Majd néhány perc elteltével az ágyra parancsolt. A fellépés egy isteni franciával kezdődött. Csillogó szemekkel élvezte ahogy fölkorbácsolta az érzelmeit.
    Mikor már majdnem megindultak az utódok kértem , hogy kicsit én kényeztethessem. Elkezdtem végig csókolni a nyakától lefelé , majd a hamvas melleit bűvöltem .Aztán lejjebb vonultam a gyönyörű völgyecskébe . Már rendesen Ö is be volt pörögve, isteni orgazmust produkált a legnagyobb örömömre ,hogy ezt a nyelvemmel okoztam . Némi szusszanást követően védőfelszerelést húztunk , még közben is csókolóztunk. Romantikus papás-mamás indulást követően , óhatatlan vágyat éreztem , hogy a lábait a nyakamba vegyem .Ez volt az olaj a tűzre , mindketten megvadultunk . Egyre gyorsabb és gyorsabb tempóban haladtunk a kielégülés felé . Aztán jött a félig eszméletvesztős orgazmus . Annyira sikerült kitárazni ,hogy terveim ellenére megmozdulni sem volt erőm . Maximális kielégüléssel és bárgyú mosollyal vigyorogva mozdulatlanul feküdtem percekig . Aztán már csak egy fürdésre maradt időnk .
  • Elszámolás:

    Én az elején adtam oda a megbeszélteket.
  • Összkép:

    Tökéletes élmény volt és bearanyozta a napomat .
Happy Massage