• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző héten egyeztettük le a randit . A telefonban már kiderült ,hogy végtelenül intelligens és erotikusan túlfűtött Nő .
  • Megközelítés:

    A Kondorosi-Fehérvári sarkon található az új lakóparkban . Autóval érkeztem , parkolás könnyű volt . Tömegközlekedéssel is könnyű , pont ott van egy villamosmegálló .
  • Helyszín:

    Pici ékszerdoboz lakás , ami maximálisan ügyfélbarát . Minden teljesen tiszta és rendes . Ágy kényelmes , fürdő jól felszerelt . Aki masszázst akar ,még profi masszázspad is van .
  • Hirdető külseje:

    Igazi dög , tüzes szempár amit gyönyörű hajkorona keretez. A teste kimondottan izmos, (mindennapi edzés) . Cicik nagyok és kemények (sárgadinnye méret).Popsi latinos és szintén kőkemény . A lábai szép izmosak , itt a vádliját emelném ki , kész műremek . Magassarkúban fogadott és fekete szettben ,igencsak bikavadító látvány volt .
  • Action:

    Kávé , üdítő és remek beszélgetés volt a felvezetés . Aztán megtámadtam a fürdőszobát , hamar végeztem (imádok pancsolni ), mert már jobb élményekre vágytam . Amikor végeztem ,csodálatos látvány fogadott az ágyon . Féloldalt feküdt , a felső lába behajlítva . Mint egy csodálatos festmény , ahol az ívek és domborulatok harmóniában vannak . Vehemens természetemmel nem bírva azonnal lecsókoltam . Szerencsére hasonló a habitusa ,ez nyomban kiderült .Mint a tizenéves szerelmesek ,úgy faltuk egymást. Csókból már csillagos ötös! Minden porcikáját a számba akartam érezni azonnal . Meg is tettem , rögtön rácuppantam a mellére ,csókolva nyalva . Közben a másik mellét a kezemmel kényeztettem . Ő közben hangosan dorombolt ajzószerként . A vágy egyre jobban vonzott lefelé ,aminek utat is engedtem. Mire a puncihoz értem már nedvesen és kedvesen fogadta a nyelvemet. A legfinomabb punci amiben a nyelvem járt . Különös figyelmet fordítva a csiklójára táncoltattam a nyelvem. Amit hangos remegő orgazmussal honorált . Semmi pillanat alatt rámfordult és mint egy kiéhezett amazon kezdett foglalkozni a farkammal .Látszik ,hogy imádja a farkat ,úgy vett mélytorokra ,hogy még a szeme sem könnyezett be . Mosolygott amikor tövig elnyelt . Egyszer így kellene elmenni , annyira csodás amit művel . Szerencsére érezte a határaimat , és nem végzett ki . Azonnal gumizz fel , kértem . Mint egy ügyes bűvész , egy pillanat alatt beöltöztetett . Missziben egyesültünk először a szerelem oltárán . Tüzes katlan fogadott ahogy bejutottam ,és már dorombolt is ,de csak addig amig csókolózni nem kezdtünk . A mozgásunk ritmusa a Bolero zenéjét idézte. Aztán temperamentumosabb ritmusra vágytam és már fordultunk is . Feje a párnán popsija az égnek szegezve ,hát van ennél szebb látvány ? Éppen csak mögé helyezkedtem amikor úgy rám tolatott ,hogy azonnal tövig benne voltam . Levegővételnyi időm sem maradt és a hercegnőm rúdtáncba kezdett a farkamon , egészen pontosan úgy csűrte csavarta a csípőjét mint a legjobb szambatáncos. Kértem kicsit lassítson mert gyors mennybemenetel lesz .Meghallgatásra találtam . Ahogy visszaállt a pulzusom a normál értékre megragadtam a csípőjét és egy kicsit lassabb ritmusban kezdtem mélyreható beavatkozásomat . Elég hangossá vált a hercegnőm .Ám ekkor perverz gondolatom támadt és megkérdeztem , hogy játékba hozhatjuk-e a masszázspadot. Nem volt ellenvetés . Kisterpeszbe állítottam és ráöltöttem . Mindkettőnk perverz fantáziájára nagy hatással volt az új helyszín , aztán az egyik lábábal félig feltérdelve folytattuk . Annyira jó volt az összhatás , hogy a tűzvezérlő rendszer gyorsan felmondta a szolgálatot , hamar feltöltésre került a gumi .
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek alapján történt .
  • Összkép:

    Bombasztikus élmény volt , gyakorlatilag két nőt ismertem meg benne . Egy szuper intelligens úrinőt és egy végtelenül temperamentumos szexistennőt.
Happy Massage