• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta kedvencek között volt már Lili,de igazán akkor került jobban előtérbe,mikor kategória váltás történt. Úgy láttam hogy következő napon tudok időt szakítani arra,hogy közelebbről is megismerjem őt. Hívtam kora délután, egyből sikerült beszélni vele. Mindent megbeszéltünk telefonon,azt is hogy reggel egy megerősítő sms-t küldök.
  • Megközelítés:

    Küldtem az üzit reggel,kis kiegészítéssel,hogy akár hamarabb is tudok jönni. Jött a módosításra az igenlő válasz. Kocsival a dagály fürdőtől nem messze,egy nagyon új házban találkoztunk. A lépcsőházban még majdhogynem a festék szag is az új érzést keltette. Parkoló volt bőven,a navigáció házszám alapján pont egy parkolóval odébb vezetett,de igazán le tudtam sétálni azt a kb 40 métert. Fizetős a terület.
  • Helyszín:

    Vadiúj lakás, legalábbis nekem annak tűnt. Célnak megfelelő módon berendezve, fürdő elég nagy, jó a zuhany függöny is,nem elhanyagolható hogy nem tapad az emberre zuhany közben. Tusfürdő, szájhigiénia ápolás megoldott.
    Szobában matrac a padlón,de legalább nem nyikorog az ágy.
  • Hirdető külseje:

    Ajtón belépve, elém tárult Lili szépséges mindene. Fekete combfix,bugyi, és bőr szerű fűző volt rajta. Piszkosul fiatal, és szép nagyon. Cuki és kedves,na meg nagyon lelkes is. Szőke haj, barna szép szem,kiemelve pillákkal,ami abszolút jól áll neki. Szép formás jó tapintású cicik, és feszes posi,na meg a szép punci sem mellékes! Jól össze van rakva!
  • Action:

    Fürdés után Lili kérte hogy helyezzem el a testemet a matracon, hátamon fekve.
    Én szót fogadtam, és vártam az eseményeket. Lili nem sokat variált, mellém fekudt fordított pozícióban,majd egyből kézbe vette a dolgokat. Nem sok kellett kishaveromnak hogy harcr a kész legyen. Először csak simogatás volt, majd francia örömök elé néztem. Változatos nem erős, inkább finom mozdulatokkal emel magasabb szintre Lili, közben többször is néz engem,hogy tényleg jó e amit csinál. Oldalt tükör,amiben elég jó mozit adtak épp. Egy szőke tinilány kényeztet egy fickót,aki elég jól viseli eme terhet. Nemsokára cserét kértem és Lili feküdt a helyemen hanyatt. Én kérdeztem hogy mit szeret,mit nem? Azt válaszolta hogy kezdjek neki bárminek, ha olyan ami esetleg nem jó, akkor majd jelzi. Szája volt a kiindulási pont, és onnan haladtam csókokkal lefelé. Semmit sem hagytam ki a csodás testéből, mindenhova jutott puszi. Majd végre megérkeztem a puncihoz. Körbe kóstoltam, majd belevetettem magam a nyelv torna órába. Tiszta illatos puncival találkoztam, jó "ízzel", és cuki kinézettel. Mint ahogy kb a 20as éveiben járó lányokra jellemző. (Gondolom) Éreztem hogy nagyon fergeteges eredmény nem lesz belőle,amire rá is kérdeztem. Mondta hogy inkább sex közben tudja élvezni a dolgokat. Nosza mondtam hogy akkor erre készüljünk fel. Vissza helyezkedtem és újabb francia kényeztetést kaptam. Kellően harcra kész lettem, gumit kértem és felhelyeztem,mert Lili még nem annyira rutinos ebben, de hát segítek szívesen. Mindent a cél érdekében! Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni, tükörben csodálva hogy egy ilyen csinos fiatal lánnyal miket művelek. Néha jött egy egy sóhaj,de nem értem el sikert,amit persze nem is várhat el az ember első alkalommal. Későbbiek során biztos hogy jobban fogja élvezni Lili is. Mert tényleg mindenben partner,csak össze kell hangolódni. Miután már fáradtan, kértem hogy a 69 NFVSZ-t abszolváljuk. El is helyezkedtünk a megfelelő pózban. És Lili fáradhatatlanul dolgozott rajtam, én mindeközben nyaltam faltam a puncit, néha egy ujjammal besegítettem. Egyszer egyszer itt is hallottam némi sóhajt,de nem stresszeltem rajta hogy mindenáron kielégítsem őt. Jól elhúzva az élvezetet,hatalmasat élveztem az ajkai közé! Mindketten Szilviát hívtuk segítségül a tisztogatáshoz.
    Majd ülve jót beszélgettünk sok mindenről.
    Aztán nem is néztem az órát,de mivel kész voltam mindennel, öltöztem és tipli kifelé. Ajtóban puszi ölelés búcsú!
  • Elszámolás:

    Érkezés után egyből elhelyeztem a rózsákat a kis csoki doboz alá,a megbeszélt mértékben, egy extrával (NFVSZ) kerek csokor lett. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
  • Összkép:

    Mint említettem, piszkosul fiatal. Kicsit talán frusztrált is engem hogy mit keresek én ott egy ilyen lánnyal. De aztán elhessegettem ezt a gondolatot. Lili nagyon lelkes, és igyekszik minden téren megfelelni. Többieknek jó tanács! Szereti ha nőként bánnak vele nem pedig tárgynak tekintik. Ez mondjuk nálam alap,de elmondása szerint van bőven olyan aki közel sem ilyen. Sajnos biztos vannak olyanok is.
Happy Massage