• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző héten beszéltük meg a találkozót , nagyon kedves volt a telefonban .
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem , a villamos majdnem ott áll meg . Szerencse ,hogy nem autóval mentem , nem láttam parkolót .
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi házban volt ,de olyan volt ,mintha most újították volna fel . Tökéletes rend és tisztaság fogadott . A fürdőben sok tusfürdő és szájvíz . Törölköző jó illatú és finom puha . Szobában nagy és kényelmes ágy.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon szép az arca , vonásai finomak és bájosak . Szeme csodaszép . Teste törékeny és vékony cici pici ,hetykén álló bimbokkal . Popsi csoda gömbölyű. Bőre nagyon finom .
  • Action:

    Kedvesen fogadott . Beszélgettünk ajándékoztunk . Aztán gyorsan zuhanyoztam majd amikor visszaértem egy szép kék csipkés melltartó bugyi szettben fogadott. Hamar elfoglaltuk a színpadot . Puszilgatni kezdtük egymást, simogattam mindenhol (főleg a finom popsiját ), aztán elfeküdt az ágyon olyan volt mint egy csodás párduc . Amig simogattam elkezdett franciázni , Én meg simogattam, matattam bár a figyelmem a franciára összpontosult . Franciája először lágy és finom volt . Igazi felvezetés .Majd hevesebb stílust csillogtatott meg . Itt el kellet döntenem ,hogy így legyen-e végem , nagy volt a kisértés mert profi volt . Megembereltem magam és védőfelszerelést kértem . Lovaglással kezdtük. Óvatosan engedett magába . Majd egy búja csípő táncot adott elő , ami mind érzésben ,mind látványba tökéletes volt. Itt is gyorsan eljött az a pillanat ami már az orgazmusom határmezsgyéjét súrolta, a csípőjénél fogva leszorítottam ,hogy legyen időm lenyugodni. Jött a nagy vágyam megtestesülése a kutyus . Ez a kép ahogy feltolta a pici gömbölyű popsiját , örökre megmarad . Aztán a behatolás volt a következő csoda . A forró lágysága magába szippantott . Számára is tetszetős lehetett a pozitúra. Valamit mondott ,szinte suttogva , de nem nagyon hallottam ,annyira egy más dimenzióban voltam. Ahogy fokoztam a tempót , ő is hangosodott . Aztán a puncija többször összerándult . Nem sokára nálam is eljött a beteljesülés. Szépen a karomba vettem és még percekig feküdtünk beszélgetve .
  • Elszámolás:

    Annyi volt amennyit megbeszéltünk .
  • Összkép:

    Ő egy nagyon kedves lány , úgy mondanám ,hogy nagyon finom . Egészen biztos , hogy nem ez volt az utolsó találkozónk .
Happy Massage