• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen rendszeresen látogattam aztán egyszer tűnt fel tavaly, most még rám is írt, hogy újra lesz, úgyhogy rögtön le is csaptam egy időpontra. VTR-en ment egyszerűen és még el is hülyéskedtünk chatben a "különleges" igényemről.
  • Megközelítés:

    Külső Angyalföld, Béke térhet közeli utca így diszkrét és könnyű parkolóhelyet találni. BKK Gondolom hasonlóan jó.
  • Helyszín:

    Erről nem érdemes sokat írni, mert csak most van itt Kendra; nagyon szép AirBnB-s lakás. Hálóban kényelmes franciaágy, és egy HATALMAS tükör:) A földszint vicces, valóban kb 8 ajtó nyílik különböző irányba, ilyet életemben nem láttam még.
  • Hirdető külseje:

    A külső szerintem a képek és a megadott adatok (kg) keresztmetszetében értelmezhető. Változatlanul nagyon jó nő Kendra, szép hosszú lábakkal, sima bőrrel (no tetkó:) és óriási mellekkel. Mivel az első szilikon még régen készült, a bimbóudvaron látszik a műtéti nyoma de sztem ez cseppet sem zavaró. A mellek óriásiak, de nem keltenek mű benyomást. Általában kicsit kevésbé sportos mint korábban volt.
  • Action:

    Megérkezve jót nevettünk, mert nem tudta hogy én vagyok az idióta nick mögött, de örült nekem. Én kértem hogy a nővérke szettben fogadjon, mert az állapotom nagyon súlyos, kezelést igényel. Ennek megfelelően fogadott, ezen jót nevettünk. A kutya vadul morgott rám a kanapéról, kicsit sajnáltam hogy a kanapé az övé, szívesen igénybevettem volna én is.. Még állva elkezdtünk csókolózni, nagyon jól csókol, és már nem tudtam magam türtőztetni markolásztam isteni melleit a nővérke szettben. Aztán ellibbentem fürödni, visszatérve állva smároltunk a tükör előtt. Forgattam nézegettem csókoltam ahol értem. Ágyra heveredve kicsomagolta magát a szettből. De a fejkendő rajta maradt, így állt neki a farkam ápolásának. Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt. Ezek után én kezdtem nyalakodni, szerintem élvezte, tekergett, sóhajtozott, nyögött. Ezek után ő folytatta a franciát, de kis barátom kicsit lanyhult. Gyorsan kiszaladtam a fürdőbe, hideg vízzel lemostam az arcom , visszatérve a szobába újra állva csókolóztünk, majd letérdelt és lendületes szopásba kezdett, amit én a tükörből is figyelhettem. Kőkemény lettem így jöhetett a gumi. Először hátulról jöttem, isteni volt csattogni miközben hatalmas mellei ringását néztem a tükörben. Majd reverse cowgirl következett, a tükör itt is jól jött végül a kihagyhatatlan lovaglás. Ekkor hörögve jeleztem, hogy a kezelés akkor lenne teljeskörű ha a szájába élvezhetnék. Téptük is le a gumit, és melleibe kapaszkodva óriásit élveztem. (Lehet hogy átjön a leírásról hogy rá voltam kattanva a melleire?:) Utána pihi, dumcsiztunk egy kicsit mindenféléről, majd elindultam. Remek volt.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi, nem került róla szó, extra nincs.
  • Összkép:

    Laza, jó humorú csaj aki Rád figyel, azon van hogy minél jobban érezd magad. Valahol a középúton van a barátnő fíling és a pornós között. Kebelbarátoknak kihagyhatatlan:)
Happy Massage