• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr és telefon útján történő egyeztetés után, gyorsan sikerült.
  • Megközelítés:

    Autóval és tömegközlekedéssel is adott, a parkolás nem lehetetlen de fizetős és van forgalom.
  • Helyszín:

    Új építésű flat, szokásos amerikai konyhás nappali, onnan egy hálószoba nyílik. Tiszta és hibátlan állapotú, a fürdőszoba szintén, rend és higiénikus a környezet. Világos, modern lakás.
  • Hirdető külseje:

    Magas csinos sportos alakkal megáldott hölgy nyitott ajtót, piros szexi ruhában, és tűsarokban ami még inkább emelte a vendéglátás színvonalát. Hatalmas cicik, hosszú szőkésbarna hajú kidolgozott bomba alakkal megáldott milfként lehetne jellemezni Kendrát, erotikus hanggal.
  • Action:

    A teljes szerkóban indultunk állva, csókok, bemelegítő simogatások után - hattttalmas mellek ! - a "terepasztalt" még jobban bejárva lekéredzkedtem a megfelelő magasságba, és nyelvvel rátértem a punci kényeztetésére, amit nagyon jól fogadott Kendra. Nemsokára ledőlt inkább az ágyra és az izmos combjait széttárva hagyta az orális munka elhatalmasodását, csiklóélvezés egyszer, majd folyamatosan nyalva második és harmadik alkalommal is óriásit nyögött, hosszú percekig zihált, nemhiába, azt hiszem megdolgoztam érte :) Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában. Ezt a mutatványt már a tükrös szekrényben is vizuálni lehetett, fuckin' sexy jelenet volt, a megfelelő félhomályban inkább kiadta a pornó jellegét. Utána gumihúzás, és szemből közelítettem, óvatosan mert megkért hogy a "jégtörőt" csak fokozatosan vigyem a kikötőbe. Szép lassan, beolajozva a révkalauz instrukciói alapján egyre beljebb jutottam de érezni lehetett hogy itt nincs mese, meló van! Egyre hevesebb ütemben zakatolt az egyhengeres a hüvelyben, jóleső sziszegés,nyöszörgés utan - dialógus - és ismét jégtörés de doggyban. Itt már kitágulva szinte akadálytalanul haladt a fúrótorony, ütemesen előre-hátra, viszont látvány ismét volt a tükörben. Elképesztően szép kerek popsija van, a bőre hibátlan, se folt, se szakadás, se tetkó. Jó pár perc után ismét misszibe váltottunk, a farkam így leírhatatlan ingereket kapott, még próbáltam visszatartani az orgaz-mumust, de az első pálya töredékéig jutottam csak és a zárótűz parancs nélkül bekövetkezett, a spermagránát rövid úton elhagyta a "csövet" a latex mentes vezetékbe.
    Tisztálkodás majd beszélgetés edzésről táplálkozási szokásokról, honnan jött, némi utazási beszámoló tőle, hiszen van múltja a szakmában, világlátott hölgyemény az biztos.
    Ilyen testtel nem is csoda. A fényképek visszaadják, pontosan, de élőben varázslatos.
    Különösen ajánlott kategória.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, a standard program is épp elég vele, egyrészt olyat nem akartam ami neki kényelmetlen, másrészt a kölcsönös alap játszik nálam, együtt legyünk jók.
  • Összkép:

    Iszonyat jó nő, megérte minden percét, javaslom az igényes hímek csoportjának:)
Happy Massage