• Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Bleez, szia! :)

    Köszönöm az értékelést.
    Egyetlenegy dolgot fűznék hozzá; lehet hogy "csökkent a randi erotikus töltete" csak azt a csomagot, amit az "utcáról hoztál" valahogy csak oldásra várt :), azt hiszem sikerült.

    Én is örülök, hogy találkoztunk.
    Vigyázz Magadra :)

    (Ui.; van lépcső is-a lift mellett) :)

  • Egyeztetés:

    2 héttel ezelőtt telefonon hívtam, elbűvölt a csilingelő hangjával és a közvetlenségével. Rugalmasan egyeztettünk egy randi időpontot, kérte, hogy aznap reggel erősítsem meg az érkezésem. Ezt meg is tettem, ő küldte a címet, majd kisvártatva üzent, hogy megérkezett a lakásba, de nincs víz. Üzenetben követtük az eseményeket, de nem jött meg a víz a talákozó időpontjáig, így elnapoltuk. A mai időpontot üzenetekben egyeztettük. Nem mindig online, de legkésőbb másnap válaszolt a kérdéseimre.
  • Megközelítés:

    Újépítésű társasház a Béke tértől kissé távolabb, busz, villamos a Lehel úton megy. Én kocsival mentem, a parkolás fizetős, de a ház előtt álltam meg. Lépcsőt én nem láttam, de nem kell túl magasra menni, a lift kiválóan üzemelt.
  • Helyszín:

    A lakás tipp topp, egyszobás garzon, belépő, nappali konyha egy légtér, onnan nyílik a fürdőszoba. Modern bútorok, ebédlőasztal, kanapé, korszerű burkolatok. A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépő, sok tusfürdő, szájvíz, kispohár. A szobában egy stabil masszázságy, friss eldobható lepedővel letakarva.
  • Hirdető külseje:

    Bianka szép magas lány, igazi gazella alkat. Formás és méretes természetes cicijei vannak, gyönyörű rózsaszín udvarral. Popsija kerek és arányos, mindene arányos. Szemüveges, jól áll neki, haja barna, vállig érő és egyenes. Édes mosolyát villantja rád, szép gyögysor fogsorral. Bőre még nem sok napot látott, alabástrom fehér és bársonyosan sima. Átlátszó fekete köntösben fogadott, amiben láttatni engedte a gyönyörű cicijeit, fehér francia bugyit hordott és fekete harisnyát. Személyisége közvetlen, vidám és humoros, ezzel együtt határozott jellem és intelligens lány.
  • Masszázs:

    A fürdést követően kicsit üldögéltem a masszázspad szélén és gyönyörködtem vendéglátómban, meg dicsértem a szépségét. Javasolta, hogy tudunk beszélgetni tovább akkor is, ha hason fekszem és közben ő masszíroz. Masszázsa szakszerű, kellően erős volt, kérésemre főleg a lábaimra és a csuklyás izmomra fókuszált. A masszázs közben többször kaptam lágy simogatást a fenekemre és a hátamra. Az időnk felénél átváltott lágy simogatásba, besimogatott a farpofáim közé, rámhajolt és a fülembe súgta, hogy megfordulhatok.
  • Kényeztetés:

    Kicsit felültem, hogy gyönyörködjem Biában, aztán kértem, hagy ölelejem magamhoz, mert érezni szerettem volna a fenomenális cicijeit, meg a bársonyos bőrét. Kedvesen megölelt és simogattuk egymás hátát. Kaptam egy párnát, hanyatt feküldtem, bekrémezte a nemesebb részemet és elkezdődött a lingam masszázs. Feljött hozzám a padra és mindkét cicijével végigkarcolt többször a farkamtól a mellemig, fenomenális volt. Amikor szemtől szembe volt az arcunk szerettem volna megcsókolni, de nem mertem. Aztán betérdelt a lábaim közé és kézbe vette a szerszámot, lassan keltem életre, de aztán váltott a fogáson, és valami olyan különleges technikát vetett be, amitől egyszerűen nem tudtam megtartani a magomat és hirtelen elélveztem. Bia nevetett, nem gondolta volna, hogy már ott vagyok, meglepte ez a hirtelen lávakitörés. Felültem és együtt takarítottuk le magunkról az eredményt. Láttam, hogy időm lejárt, elvonultam a fürdőbe, búcsúölelés és puszi, majd balra el.
  • Elszámolás:

    A végén adtam oda az előre megbeszélt díjat.
  • Összkép:

    Nagyon csinos, sportos gazella lány. Okos és intelligens, sokat beszélgettünk, talán ezért megint egy kicsit csökkent a randi erotikus töltete. Nem bántam meg, mert egy bámulatos nővel ismerkedtem meg, remélem találkozunk még.
Happy Massage