• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először a konkurens oldalon , majd pár nap múlva itt is felfedeztem a hirdetését . Már a fényképeivel teljesen elbűvölt . Amikor felhívtam , akkor már a kedves hangját hallva tudtam , hogy mindenképp meg kell őt látogatnom . Így is lett ! A randi napján kora délelőtt felhívtam . Kedvesen tájékoztatott a feltételekről . Később viberen is csevegtünk egy keveset ! Itt fixáltuk le az időpontot . Mivel munkából érkeztem hozzá a rendelési ideje végén , ezért egy SOS programra jelentkeztem be hozzá !
  • Megközelítés:

    A XIV. kerület frekventált részén , közvetlenül a Puskás stadion szomszédságában rendel . Számomra már ismerős volt a hely , mivel néhány éve Nikollal is itt ismerkedtem meg . A helyszín egy új építésű lakópark egyik 5. emeleti lakása . A környéken több buszjárat és a metró sincs túl messze . Jómagam 5- ös busszal érkeztem . A kapuból azonnal felhívtam és megkaptam a kaputelefon kódját és a további instrukciókat .
  • Helyszín:

    A lakás már ismert volt számomra , hiszen - mint fentebb említettem - korábban már jártam itt . A célnak tökéletesen megfelelő , tágas , tiszta , hangulatfényekkel és tükrökkel gazdagon felszerelt , barátságos kecó . A fürdőszobában tusfürdők , szájvíz .
  • Hirdető külseje:

    Amikor a lakásba toppantam , a lélegzetem is elállt . Egy gyönyörű , mosolygós , tökéletes alakkal megáldott cukorfalat leányzó fogadott szexi topban és tangában . Miután magamhoz tértem a káprázatos látványtól , a szobába invitált , ahol levetkőzésem után egy törölközőt adott a kezembe és a fürdőszobába kísért .
  • Action:

    Tisztálkodás után már a szobában várt . Érzéki csókolózásba kezdtünk , miközben kezem elkalandozott a popsija és a cicik felé . Nagyon formás , feszes , tenyérbe illő domborulatai vannak . Majd csókcsatánk közben egyszer csak megfogta a farkamat és közben már térdelt is elém . Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte . Nem is bírtam túl sokáig . Telespicceltem érzéki száját . Kérésemre az egészet lenyelte ! Isteni volt ! Ezután még kicsit átmasszíroztam , simogattam majd - felejthetetlen élménnyel gazdagodva távoztam .
  • Elszámolás:

    SOS franciát vettem igénybe - extraként lenyeléssel . Ezt tökéletesen abszolválta . Saját bevallása szerint imádja a spermát és abszolút nem jelent számára gondot annak lenyelése !
  • Összkép:

    Kira személyében egy tündéri , nagyon csinos , kedves , mosolygós lányt ismertem meg . Tökéletes élményben részesített érzéki ajkaival . Már távozásomkor az újabb találkozásunkat tervezgettem !
Happy Massage