• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos saját hibámból adódóan, több mint egy éve nem láttam, de folyamatosan meg-meglátogattam az oldalát, hogy "mi is van vele". Utolsó bejegyzései között olvastam, hogy kisebb egészségügyi problémája van, így telefont ragadtam és wiberen keresztül vettem fel vele a kapcsolatot. Váltottunk pár üzenetet ki hogy van, majd lényegre tértem és kértem tőle időpontot, amikor személyesen is tudunk találkozni. Szerencsémre az általam ajánlott időpont neki is megfelelő volt, így tűkön ülve vártam, hogy újra láthassam.
  • Megközelítés:

    Mivel nincs jogosítványom, így szokás szerint tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyszínt. Villamossal könnyen oda lehet jutni (tobb villamos is közlekedik erre), Albertfalva kitérőtől pár perc sétára található a randi helyszíne - amit könnyű megtalálni. Autóval érkezőknek biztosan van szabad parkoló a közelben, de meglátásom szerint nehézkes helyet találni. Arról sajnos nincs információm, hogy fizetős-e.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház X-edik emeletén található a randi helyszíne (liftből kilépve balra). Egy kis garzon lakás, ahol a konyha, a nappali és a hálószoba egy légtérben van, fürdő külön helyiségben található - rend és tisztaság uralkodik mindenhol. Nappaliban egy kanapén beszélgetve tudod elfogyasztani az érkezéskor kapott frissítőt, ahol már a randira is lehet hangolódni. Akár erre a kanapéra, vagy egy szobainasra is lehet a ruhákat pakolni. A fürdőszobában egy kisebb kád található, ahol a magasabb emberek - köztük én is - kicsit nehezebben tudnak elférni, de nem lehetetlen - nekem is sikerült, igyekeztem nem összevizezni mindent is. Van pár tusfürdő, ami közül lehet választani, illetve szájöblítő is megtalálható. Törülköző frissen mosott, illatos, a fürdés után a törülköző száríton hagytam, így a randi végén is azt használtam (biztosan kaptam volna a végén is frisset, de nekem jó volt így is). A masszázs "szobában" található egy nagy franciaágy, melyen a masszázs és a kényeztetés is zajlik.
  • Hirdető külseje:

    Semmit nem változott az utolsó találkozásunk óta! Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő (ahogy a képeken is látható, élőben sem fog csalódás érni)! Kézbe illő, formás cicik. Lapos has, formás arányosan szép lábak, nőies egyben sportos is. Popsi kerek, kemény és izmos. Arca csábító, szép szemek, szőke hajkorona, mely kiengedve illetve feltűzve is jól áll neki.
    Egy mini szoknyában és a hozzá illő felsőben fogadott, mint egy szexi diáklány.
  • Masszázs:

    Szokás szerint másfél órára érkeztem. Érkezéskor üdítővel, kávéval, illetve vízzel is kínált, ami közül én most a vizet választottam. Kanapéra leülve elfogyasztottam, miközben beszélgettünk kivel mi történt az utóbbi bő egy évben. Vizet elfogyasztva jelezte, hogy jó lenne ha megszabadulnék a ruhámtól ☺️. Eme csábításnak nem bírtam ellenállni, így eleget téve kérésének ruháimat letettem a kanapéra és elvonultam fürdeni, a már említett friss puha törülközővel. Fürdés után már csak a melltartó és a bugyi volt rajta. Kezdetben így állva kezdtünk el "ismerkedni", simogatni, puszilgatni a másikat, majd a szobába invitált, amit már nagyon vártam én is.
    Mivel rég találkoztunk, így most masszázsra nem került sor. De biztosan nem felejtette el masszírozni, amíg rendszeresen jártam hozzá szakszerű kezelést kaptam (tetőtől-talpig), így csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fog senki sem csalódni benne.
  • Kényeztetés:

    A már említett fürdés és kezdeti cirogatás után a szobába invitált. Egymással szemben elhelyezkedve az ágyon, tovább folytattuk egymás testének felfedezését, majd kérte, hogy szabadítsam meg a melltartójától - természetesen eleget tettem eme kérésének. Folytattuk egymás testének puszilgatását, forró csókok közepette. Kérte, hogy helyezzem magam kényelembe, közben megszabadult kis bugyijától is. Hátamra feküdtem, finoman végig csókolgatta testemet, majd a célhoz érve elkezdte franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta. Szépen fokozatosan testével felém fordult, így elérhettem kerek, formás fenekét, melyet első körben finom puszikkal láttam el. Majd elkezdtem csodás punciját is kezelésbe venni: először kézzel simogattam, majd szépen fokozatosan rám ült, így nyelvemmel is elkezdhettem kényeztetését (úgy hallottam tetszik neki). Egy jó darabig így folytattuk, majd fokozatos pozíciók váltása közben (először ő volt felül, majd bepucsitott) a végén ő került a hátára. Most én puszilgattam végig csodás testét, a ciciknél többet időzve, majd fokozatosan haladva lefelé elértem célomhoz. Lassan elkezdtem nyelvemmel kényeztetni, szépen fokozatosan növelve a tempót, miközben fel-le mozgott csípőjével. Úgy érzem nagyon jól esett neki ténykedésem, többször érzékennyé vált a csiklója, sikerült párszor a csúcsra juttatnom. Ezek után közölte, most én következem. Elkezdte újra csodás franciáját, ami ismét fantasztikus volt, de vhogy nekem most nem sikerült elélveznem - pedig mindent megtett érte. Ez egyáltalán nem az ő hibája volt, vhogy én nem tudtam teljesen elengedni magam - remélem többet nem fog előfordulni.
    Ezek után elmentem még felfrissíteni magam, majd következett a fájó búcsú. Megígértem neki, hogy most nem fogok eltűnni, hamarosan újra meglátogatom.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt ajándékát a végén szoktam átadni, amit a bejáratnál található kis szekrényre helyeztem távozásom előtt. Külön extrák nincsenek, BARBI maga az egyik legextrább ajándék, amit ismét kaphattam ezen a csodás péntek délutánon.
  • Összkép:

    Már nagyon bánom, hogy így eltűntem az utóbbi egy évben, sajnálom, hogy kihagytam ez idő alatt jó pár találkozót. Végtelenül szexi, figyelmes, kedves és dögös Nő BARBI, az a Nő akire álmaimban vágyakozom, és mivel jól ismeri vágyainkat varázsolt nekem egy fantasztikus délutánt.
Happy Massage