• Kingus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en előző nap. Könnyen ment. Írt, hogy fel is hívhatom előtte, nem harap, így telefonon is egyeztettünk :)
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a cím könnyen megközelíthető. A kapuból hívtam, beengedett és elnavigált a házhoz.
  • Helyszín:

    A lakás nem nagy, de nem helyszínrajzot készíteni mentem, a célnak teljesen megfelel. A tetthely egy nagy franciaágy, kényelmes rajta a tevékenység :) A tusfürdőket nem számoltam meg, viszont volt bőven. Törölköző, szájvíz rendben. A tisztaságra sincs panasz. Összességében a tetthely csillagos 5-ös.
  • Hirdető külseje:

    Kingussal már jó néhány évvel ezelőtt találkoztam egyszer. Azóta nem változott sokat, csak néhány kiló szaladt fel rá, de arányosan, amitol igazi nőként persze szeretne megszabadulni és elmondása alapján mindent meg is tesz érte. Ha jól emlékszem, egy body volt rajta, hátul elég sok kapoccsal, persze készségesen segítettem levenni. A cicik szenzációsak, egyáltalán nem keltenek szilikonos hatást. Gyönyörű arca van!
  • Action:

    Megérkezésem után beszélgettünk kicsit, megkínált, a vizet valasztottam, majd irány a fürdés. Fürdés után már az ágyon várt, rendívül kacéran és kihívóan. Csòkkal kezdtünk, nagyon finoman és jól csókol. Közben felfedeztük egymás testét. Én közelebbrol megismerkedtem a cicijeivel, simogattam a punciját, Kingus pedig finoman simogatta a golyóimat és a farkam. Majd olyan francialeckét kaptam, hogy majd beleszédültem! Finoman kezdte, de mondtam, hogy az ezredes bírja a kemény kiképzést is. Na ezt nem kellett volna közölnöm: úgy belelendült, hogy azt hittem a farkamon át kiszippantja a golyòimat! Fabtasztikus volt! Nehány perc után kértem a gumit. Felrakta rám a védoeszközt, majd meglovagolt. Azt hittem, kivégez így, nem is bántam volna, de nem így történt. Pozíciót váltottunk és missziben folytattuk. Nagyon szuk puncija van, de nagyon lehet döngetni, Kingus bírja! Nem tudom mennyi ido telt el, de már kezdtem fáradni és ez az állóképességemen is látszott, ezért újra franciàzni kezdett. Kértem, így fejezzük be szájba élvezéssel, amit készsegesen teljesített, nem kevés utódott jutattam a szájába. Mivel egy órában általában egyszer vagyok képes, ezért a második menetet nem forszíroztam. Nagyon jót beszélgettünk még, Kingus kifejezetten jó beszélgetopartner is.
  • Elszámolás:

    Extraként a popsit szerettem volna kipróbálni, majd legközelebb! A tiszteletdíja korrekt!
  • Összkép:

    Gyakrabban fogom a VTR-t használni, mert így könnyen elértem Kingust :) Biztosan megyek még! Szuper volt!
Happy Massage