• Dalma

  • Beküldte:
  • Dalma reagálása

    Drága Crashdummy!

    Nagyon örülök, hogy jól érezted magad, ez részemről is kölcsönös volt!☺️ Örülök, hogy megismertelek és adhattam egy kicsit a világomból!
    Köszönöm szépen nagyon a kedves írásodat, és remélem még sokszor lehet részünk ilyen kellemes találkozásban!☺️ Várlak vissza nagyon sok-sok szeretettel!

    Millió puszi,Dalma 😘😘😘

  • Egyeztetés:

    A múltkori nem túl sikeres élményem után szerettem volna magam valami pozitívval kényeztetni. Most akadt erre időm, ezért körülnéztem anapi mozgásirányomba eső lányok között. Dalma hirdetése itt és a másik oldalon is szembe köszönt. Ígéretesek voltak a képei, és a bemutatkozása is tetszett. Itt az oldalon találtam két pozitív, bár nem túl friss beszámolót is róla. Ráadásul zölden villogott a „most hívhatsz” is nála. Ezért telefont ragadtam, és hívtam, amit nagyon hamar felvett. A telefonban nagyon kedves volt, tetszett a hangja is. Kérésemre részletesebben elmondta a programot és a lehetőségeket. Könnyen sikerült vele egy időpontot egyeztetni kb. egy órával későbbre. Megadta a pontos címet, és mondta, hogy hívjam a ház elől.
  • Megközelítés:

    A helyszín a 11. kerület központi része, egy csendes utca a Fehérvári és a Budafoki út között. Én autóval mentem, a GPS a házhoz visz, bár egy kicsit trükkös. Ugyanis ahol letesz, az egy másik nevű utca., bár a kapun a megadott cím szerepel. A házban van gyógyszertár, fitnesz terem, meg számtalan bolt, de némi keresgéléssel meg lehet találni a bejáratot. Parkolóhelyet könnyű volt találni. Ugyan fizetős, de budapesti mértékkel kifejezetten olcsó. A két főútvonal közelsége miatt nyilván a BKK is játszik egy kis sétával. Hívtam a ház elől, és megadta a bejutáshoz szükséges kódot. Teljesen diszkrét, nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    A helyszín egy újabb építésű társasház emelete. Lifttel fel az emeletre, ahol már várt a résnyire nyitott ajtó mögött. Az előszobába belépve levettem a cipőm, majd beinvitált a tetthelyre, ami egy normál méretű szoba, tatamival, kellemes félhomállyal és halk relax zenével. A ruháimat és dolgaimat egy kis padra tudtam pakolni. A fürdő is modern, jól felszerelt. Zuhanyzó függönnyel, és számos tusfürdővel. A törölköző is méretes, friss, és illatos. Mindenhol tisztaság. Ez nyilván egy szalon, mert érezni lehetett, hogy nem egyedül rendel itt, de a logisztika tökéletesen működött. Csak távozáskor találkoztam egy másik pár cipővel az előszobában.
  • Hirdető külseje:

    Dalma egy félig nyitott köntösben és alatta szexi fehérneműben fogadott. Tökéletesen megfelel a képeinek. Átlagos magasságú, szép arcú, sötét hajú, kék szemű nő, a harmincas évei közepén. Finom, sima, szolizott bőrrel, kicsi, tenyérbe illő cicikkel, nőies csípővel, és nagyon szép, borotvált puncival. Az ember barátnőnek is simán elfogadná. A ruha folyamatosan kerül le róla. Érkezéskor a leírt szett. A masszázs kezdetén már csak bugyi, a végén már semmi. Nekem nagyon tetszett, Szép az arca, tökéletes az alakja.
  • Masszázs:

    Érkezéskor egy kis beszélgetéssel kezdtük. Rákérdezett az egészségi állapotomra, érzékeny pontokra. Elmondta a program menetét, és megbeszéltük a levezetést. Elmondta, hogy a masszázs nem gyúrós, hanem kényeztető, aminek célja a levezetésre való felkészülés, a szexuális energiák felébresztée. Én nem is vágytam most komolyabb gyúrásra, így ezt örömmel konstatáltam. Az ajándékot előre kérte el, de ez így elsőre teljesen rendben volt, Ezután elheyezkedtem hason a tatatmin, és kezdetét vette a masszázs. Ami valóban a kényeztetős fajta, A mozdulatok végig simogatósak, lágyak, és meglehetősen erotikusak, Finoman végigment a lábaimon, a fenekemen, lágy, nyomkodós, majd cirógatós mozdulatokkal, Majd ugyanez ismétlődött a hátamon is. A masszázshoz illatmentes olajat használ, amit én nagyra értékelek. Tevékkenysége meglehetősen hangulatba hozott már, így alig vártam a kérést, hogy megfordulhatok,
  • Kényeztetés:

    Előzetesen abban maradtunk, hogy a levezetés lingam masszázs és óvszeres francia lesz. Fordulás után kaptam egy finom comb és mellkas masszázst, majd lassan rátért a farkam kényeztetésére. Először mellettem helyezkedette el, és úgy kényeztetett a kezével. Mondta, hogy én is simogathatom, amit természetesen ki is használtam. A punci, haj és arc tiltott zóna nála, de minden más megengedett. Így én a popsiját és cicicjét simogattam, miközben a farkamon dolgozott. A lingam masszázst változatos mozdulatokkal, lassabb és gyorsabb fogásokkal, csavarásokkal csinálta. Tökéletesen érezte, hogy mennyire húzott fel, és javasolta a franciás folytatást. Felhúzta a gumit, majd először mellém telepedve csinálta. Ezután a lábaim közé ült és úgy folytatta, Nagyon kellemesen csinálja, a nekem pont megfelelő, nem túl erős szorítással és nem túl gyors tempóban. Közben van egy kis zacsi simi is, de kezezés egyáltalán nincs. Fantasztikus volt, hatalmasat élveztem ía végén a gumiba.. Utánakicsit még simogatta a combomat, hagyott lenyugodni, majd letörölgetett egy nedves kendővel. Kérdezte, hogy minden jó volt-e, szeretnék-e valamit másképp, ha újra jövök. Megnyugtattam, hogy monden tökéletes volt. Ezután elmentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot az elején kérte el, de rá sem nézett, csak letettem az asztalkára. Az 1 órás masszázs és kényeztetés 25 rózsaszál volt, Nekem nagyon megérte. Extra nincs, minden az alapban,
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon csinos masszőzt isemertem meg Dalma személyében, aki maximálisan odafigyel a vendégre, és igyekszik a lehetőségek határán belül igazodni a kéréseihez. Mind a masszázs, mind a levezetés nagyon kellemes volt, jó ár-érték aránnyal, és egy kedves, közvetlen partnerrel.
Happy Massage