• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment az egyeztetés VTR-en keresztül két nappal előtte.
  • Megközelítés:

    BKV-val egyszerűen megközelíthető, a Móricz Zsigmond körtértől 5 percre található.
  • Helyszín:

    Igényes tiszta kis lakás egy nemrég épült társasházban a célnak nagyonis megfelel.
  • Hirdető külseje:

    Bájos szép arcú csókolni való szájú lány Melina. Karcsú de nagyon szexi testtel igényes tetoválásokkal. Élőben mégszebb mint a képeken.
  • Action:

    Egy felejthetetlen órát töltöttem el vele. Amint beléptem az ajtón kedvesen fogadott, itallal kínált majd egy kis beszélgetés után megmutatta hol van a fürdőszoba. Ő is felfrissítette magát a zuhany alatt és máris az ágyon találtuk magunkat. Mivel panaszkodott, hogy fáj a háta készségesen megmaszíroztam ezután megkérdezte, hogy mi lenne ha átvenné az irányítást ami ellen nem tiltakoztam. Végig csókolta a felső testem és egyre csak haladt lejebb és lejebb aztán elkezdte csókolgatni a szerszámot végig körbe, majd hirtelen egy olyan csodás franciát kaptam tőle, hogy az agyam is eldurrant. Nem részletezném a technikát de még senkitől nem kaptam ilyen csodás és heves cumit. Ezután felkerült az önvédelmi felszerelésem és rendesen meglovagolt, csodás volt a popsiját markolni és csókolgatni a pici de annál szexibb melleit. Nagyon jól csókol is, fínom puha vastag száját élvezet volt csókolni, imádtam nagyon. Kértem, hogy válltsunk pózt, mert szerettem volna hátulról is jól megdöngetni ami sikerült is. A sóhajai engem igazoltak, hogy mindent jól csinálok. Szép kis kerek popsiját markolva keményen megadtam neki hátulról és mondthatom így még szűkebb volt a puncija mint lovagló pózban, pedig úgy is eléggé szűkös volt. A szép kerek popsija látványa és a kéjes nyögései annyira felizgatott, hogy pár perc alatt hatalmasat élveztem. Pihenés képpen beszélgettem vele még aztán az anyagiak rendezése után távoztam tőle. Annyira jól egymásra hangolódtunk, hogy elszaladt az idő. Sajnálta, hogy nem fért bele több az órába de mondtam neki, hogy nem baj majd legközelebb bepótoljuk abban biztos lehet.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás volt a VTR miatt kaptam egy kis kedvezményt is.
  • Összkép:

    Isteni vele az ágyban, különösen értékeltem, hogy végigcsókolt mert ezt nem sok lány teszi. Imádtam a franciáját, ő egy igazi Francia Királnő :)
    Ezen kívül bájos inteligens és jó vele beszélgetni is.
Happy Massage