• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedvesem! Köszönöm a szépen, részletesen kidolgozott beszit! Örülök, hogy eljöttél és sikerült mindennek megfelelnem. Remélem hamarosan találkozunk! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Az oldalon egyeztettünk, és telefonon erősítettük meg a közös randinkat. Aztán VTR-en foglaltam be az időpontot.
  • Megközelítés:

    Én Tömegközlekedéssel érkeztem, gond nélkül. 3-as metró nagyon közel, szóval konkrétan nagyon jó helyen van, és könnyen megközelíthető. Parkolásra annyit tudok mondani, hogy az utcában nem nagyon láttam szabad parkolót, mikor érkeztem.
  • Helyszín:

    Nagyon tágas, szép lakásba invitált engem. Tisztaság, finom illat, és nagyon szép megvilágítás. Kifejezetten tetszett a szép ledes megvilágítás. Igényes kialakítás, igényességet árasztó megjelenése van. A polcon tiszta törölközők hada, és a tusolóban tusfürdők tömkelege várakozott. A buddha kezében tartotta a pohárkát a szájvíznek, ami nem kis meglepetést okozott nekem. A szobában egy szép nagy franciaágy van, ami nagyon kényelmes. Tetthelyként kifejezetten jó. Se nem kemény, se nem puha. Pont jó.
  • Hirdető külseje:

    Evelyn külseje valóban álomszép. Selymes bőr, csinos arc, csókolni való ajak. A szemei igézőek, és láttam benne azt, amit igazán kerestem. Egy aranyos, kedves, és odaadó lányt. Csinos ruhában invitált be engem, és hagyta, hogy én hámozhassam ki őt. Nagyon szép a teste. Formás fenék, formás cicik, selymes tapintású, és finom illatú bőr. Ami megfogott benne, az a reakciója a simogatásomra.
  • Action:

    A lakásba érkezve egy nagy öleléssel, és csókkal fogadott. Majd kérte, hogy a cipőt vegyem le, és beinvitált a szobába. A Szobába mielőtt leültünk volna beszélgetni, előtte átadtam a megbeszélt virágszálakat, és ami nagyon fontos, hogy amit az adatlapján kért, kikapcsoltam kérés nélkül a telefont. (Srácok nagyon fontos, hogy telefon ne némítva, hanem kikapcsolva legyen, mert komfortosabb érzéssel áll hozzátok.) Leültünk beszélgetni, és közben simogatások, és kedves kezdeményező gesztusok repkedtek. Eljött a tusi ideje. Beinvitált a fürdőbe, ahol felfrissítettem magam, nagyon sok tusfürdő közül lehetett választani. A szájvíz használata után indultam is be a szobába. Ő az ágyon várt engem, és büszkén viselte az ajándékom. Egy nagyon szép fehér combfixet kapott tőlem. Elkezdődött az ölelések, és a csókok ideje. A Csókja mézédes volt, és függőséget okoz, erre tessék odafigyelni, és nem ellenkezni.Végül is ha már a karmai közé kerültetek, már nincs visszaút. Lehámoztam róla a ruháit, és befeküdtünk egymás mellé. Isteni csókok, és isteni ölelkezés következett. Elsőnek én kezdtem el a kényeztetést csókokkal, simogatással. Aztán cseréltünk, és ő vette kényeztető kezelésbe az én testemet. A franciája isteni, és a nyelvjátéka kegyetlen jó. Hosszasan játszadozott velem, amikor is eljött az újabb csere. Most én siklottam le az ő gyönyörű vénuszdombjához, és én kezdtem el kényeztetni. Mézédes volt minden nyalintásra, és éreztem a teste rezzenéseiből, hogy jól esett neki. Hosszas kényeztetés után jött a 69, ami fenomenális volt. Ő volt felül. Szeméremtestének izgatása, és nyalása közben jól megmarkolászhattam gyönyörű popsiját is. Aztán jött a Gumi ideje. Felhelyezte precízen, és érzékien, majd jött a misszionárius póz. Imádtam érezni, ahogy minden mozdulatom más más reakciót váltott ki benne. Megragadtam az alkalmat, hogy időnként lopjak a csókjaiból, és megcsókolgassam a nyakát. Így is lett végem először. Lefeküdtem mellé, ő hozzám bújt, és kényeztetett tovább engem. Meg is lett az eredménye. Végső soron hasra feküdt, és én hátulról behatolva végeztem be. Isteni volt érezni, ahogy emelte a gyönyörű popsiját, hogy még jobb legyen az élvezet számomra. Ezután egy kis nyugtató levezetésként, még a hátával játszottam, imádja ha cirógatják, és szereti ha kényeztetik. Az időnk vége szakadta előtt elmentem tusolni, és végül felöltözés, aztán jött a búcsú. Búcsúra nagyon élvezetes ölelést, és forró csókot kaptam.
  • Elszámolás:

    Nem kértem olyan extrát, ami esetleg más kategóriába tartozna. Én maradtam az alapoknál. Annyi, hogy azt kértem, legyen csinosan kiöltözve, és ő teljesítette. Teljesen korrekt volt minden téren. Amit megbeszéltünk teljesen megkaptam részéről. Az időnk valóban 2 óra volt, és nem kevesebb.
  • Összkép:

    Nagyon jókedvvel távoztam, és csalódás mentesen. Amit kértem, megtörtént, úgy volt minden, ahogy szerettem volna. Fantasztikus partner mind beszélgetésben, mind kényeztetésben, és mind erotikában.
Happy Massage