• Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon köszönöm a beszámolót! Én is nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy megismertelek és remélem lesz folytatás, ugy érzem, az is hasonlóan jól fog sikerülni. Puszillak

  • Egyeztetés:

    Evelyn hirdetése már régóta a kedvenceim között szerepel, most jött el az ideje, hogy a tettek mezejére lépjek és időpontot kérjek tőle. Péntek reggel hívtam, elsőre nem sikerült elérnem, de kb. 10 percre rá rám csörgött, jelezve, hogy most már hívhatom. Így is lett. Mivel előtte már áttanulmányoztam a hirdetését, és a bővebb infót is lekértem, nem sok kérdésem maradt, csak az időpontot egyeztettük: szombat délelőttre egy másfél órás programot. Kérdezte, hogy tudok-e VTR-t küldeni, mivel akkor megkapom ott a címet. Mondtam, hogy igen és a telefonos egyeztetés után VTR-en is lefoglaltam a megbeszélt időpontot és automatikusan megkaptam a pontos címet.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem és ennél egyszerűbb aligha lehetne a megközelítés. A kék metró kis túlzással a kapuban tesz le. Belvárosi, patinás épület. A felvonó egy külön élmény volt nekem, kis nosztalgikus :)
  • Helyszín:

    A patinás belvárosi épülethez illő lakás, hatalmas terekkel és nagy belmagassággal. Rendezett és tökéletesen tiszta mindenhol. A fürdőre ugyanezek a jelzők elmondhatók. Minden rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz: nagy méretű törülköző, tusfürdő, szappan, szájvíz, dezodor. Az ágy kellően nagy méretű, kényelmes.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek megfelelő, kiváló alakú, arányos és formás mellekkel rendelkező, rendkívül kívánatos hölgy. A jelenleg 13., 15, és 16. képeken látható hálóingben fogadott (elnézést, ha nem ez a megfelelő szakkifejezés ;) ). Ami a képeken nem látszik, viszont nekem a leginkább tetszett, az a mosolya. Akárhányszor szerencsém volt látni, mindig majd' elolvadtam :)
  • Action:

    A kapu elől hívtam és rögtön kaptam is az instrukciókat a bejutáshoz. A felvonóból kilépve már nyílt is a lakás ajtaja, mely mögül Evelyn kukucskált ki. Sietve beléptem, majd bemutatkoztunk egymásnak. Beszélgetéssel kezdtük, és már ekkor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy jó helyre érkeztem :) Evelyn intelligens és szórakoztató beszélgetőpartner. Sikerült feloldania bennem a kezdeti izgatottságot. Majd megmutatta a fürdőt, ahol elvégeztem a szükséges dolgokat.

    Mikor visszaértem a hálóba, érdeklődött, hogy mit szeretek, mit nem. Majd finom érintésekkel és csókokkal kezdtük egymás felfedezését. Kisvártatva felajánlotta, hogy feküdjek le, aminek természetesen nem tudtam nemet mondani. Nagyon finoman, csak nyelvvel ill. aztán gyengéden szájjal kezdte a franciát. Ez nekem annyira tetszett, hogy meg is jegyeztem így legnagyobb örömömre még sokat kaptam ebből a lágy, érzéki franciából. Egy idő után úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a puncijához, amit persze rögtön ki is használtam és elkezdtem simogatni ott lent.

    Ezen felbuzdulva kértem, hogy hadd viszonozzam a szívességet. A lábai közé helyezkedtem és elkezdtem én franciázni neki. Nagyon jó érzés volt megízlelni és ilyen módon örömet szerezni neki. Amit itt kiemelnék, azok a csodálatos mellbimbók. Hihetetlenül izgató volt a számomra, ahogy éreztem őket megmerevedni a cirógatásomra.

    A következő felvonás Evelyn kezdeményezésére a 69 lett, ahol az előző két részt vegyítettük, annyi különbséggel, hogy most volt szerencsém a formás popsiját markolni.

    Épp szólni akartam, hogy húzzunk gumit, de Evelyn kitalálta a gondolatomat és ugyanezt vetette fel. Miután gondoskodtunk a védelemről, kérdezte, hogy ki legyen felül, hát gondoltam, a legjobb ismerkedős pozíció a misszionárius, hát azt választottam. Eleinte finomabban, majd hevesebben, olykor ráborulva-ölelve, máskor felegyenesedve mozogtam benne. Néha loptam egy-egy csókot, megint máskor Evelyn nyakát csókoltam. Hihetetlen jó érzés volt. Ahogy írom ezeket a sorokat, még most is megállok egy kicsit és elmélázom, vissza-visszagondolva erre a páratlan élményre. A végén szorosan hozzásimultam, így ért a beteljesedés.

    A rövid törülközés után folytattuk a beszélgetést. Később még egy kellemes, krémes hátmasszázst is kaptam kedves vendéglátómtól. Távozásom előtt mégegyszer letusoltam, majd a kapott pohár víz elfogyasztása után felöltöztem és fájó szívvel elindultam haza. Nagyon gyorsan elröppent az a másfél óra.
  • Elszámolás:

    Rögtön az érkezésemkor kérdeztem, hogy rendezhetjük-e. Első alkalommal szerintem így korrekt. Az előre megbeszélt összeget letettem az asztalra.
  • Összkép:

    Nekem Evelyn nagyon szimpatikus, teljesen feloldódtam a társaságában. Szerintem ennél jobban nem igazán tud sikerülni egy első alkalom. Mindenképp szeretnék visszamenni hozzá. Egyrészt mert nagyon jól éreztem magam vele, másrészt pedig hogy kipróbáljuk a többi pozíciót is ;)
Happy Massage