• Flóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először sanpchaten írtam rá és kértem tájékoztatást majd telefonon hívtam két csengés után fel is vette.
    Mahar egyeztettünk időpontot, kellemes hangja van.
  • Megközelítés:

    Reiner Feigyes park megállotól 1 perc séta. Jól megközelíthető Bkv-vel de ahogy néztem parkoló hely is akad bőven. Maga az épület új építésű szép társasház.
  • Helyszín:

    A lakás is igényes szép. Nem egyedül van, de ha nem mondja hogy van másik lány is, észre sem veszem.
    Fürdő szép tágas, káddal. Van bőven választék tusfürdőből, szájvíz pohárkával ki készítve törölközővel együtt várt.
  • Hirdető külseje:

    Szép alanycsony formás lány. A képekhez képest szerintem szebb is. Formás kézbe illő mellek kerek szép popsi. Arca is szép, de szerintem ez nagyon ember függő, igazi szomszéd lány típus.
  • Action:

    Fekete fehérneműben fogadott amiben nagyon jól festett és ekkor már kezdete érezni hogy jó lesz a randi. Beinvitált a hálóba, gyors elszámoltunk majd be kísért a fürdőbe.
    Mitán végeztem a fürdőben az ajtóban várt már rám inmáron teljesen pucéran. A hófehér formás testét meglátva egyből felált a zászló, és ahogy láttam ez inponált neki. Kézen fogva bevezetett a szobába és ahogy becsukta az ajtót el kezdtünk egyből csókolózni. Csókja édes és nyelves amilyennek lennie kell. Smárlolás és egymás teste felfedezése közben le ültünk az ágyra, és majd én hátra dőltem ő pedig a nyakamtól kezdve el kezdett csokólgatni mígnem elért a farkamhoz és elkezdett kényeztetni.
    Franciája nagyon jó, technikás.
    Miközben az ezresen dolgozott már egy ideje kértem hogy had kényeztessem én is őt. Jött a klasszikus 69 és végre megízlelhettem finom csupasz punciját. Mikor már éreztem hogy elég nedves kértem lovagoljon meg amit még is tett készségeses. Ez ment egy ideig de mivel elég nagy vagyok kérte hogy váltsunk pózt.
    Ezután jött a kutyus majd misszi mind kettőben eszméletlen jó érzés volt, közben halkan érzékien nyögdécsel. Többször volt olyan pont hogy kicsit le kellett álljak mert alig bírtam ne élvezzek el a szűk puncijától.
    A végét a szájába kértem. Felátam az ágy mellé ő elém ült és a kezével és szájával egyszerre olyan szopásban részesített, hogy nem telt 2 percbe és hatalmasat élveztem a szájába hogy még a térdem is beleremeget.
    Ezuntán segített megtisztálkodni. Beszélgettünk még egy kicsit, kínált üdítővel vízzel, majd nagy mosollyal az arcomon egy csók kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrekt, nagyon kedvező.
  • Összkép:

    Teljesen pozitív az összkép. Egy nagyon kedves, okos, gyönyörű lányt ismertem meg aki a szakmát kitűnöen végzi. Mindenképp ajánlom mindenkinek aki egy csodás lánnyal szeretne eltőlteni némi minőségi időt.
Happy Massage