• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-n egyeztettünk, simán ment. Már tavaly felraktam a kedvencek közé Melinát, de akkor még nem sikerült mindkettőnknek alkalmas időpontot találni, de végül szerencsére most össze tudtuk hozni a találkozást. Sajnos már háromnegyed órával a megbeszélt időpont előtt láttam, hogy nem érek oda időben, ezt jeleztem is neki, megértően fogadta. A ház elől hívtam a bejutás részleteiért, simán ment.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, mert késésben voltam, de a társasház nagyon frekventált helyen van, tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Viszonylag új társasház, a lakás teljesen rendben van. Ha jól láttam egy amerikai konyhás garzon. A fürdő tiszta, jól felszerelt, többféle tusfurdő közül lehet választani. Törölköző friss, kellően nedvszívó, nem agyonmosott. A "franciaágy" sajnos középen osztott, azaz javasolt az ágy valamelyik oldalára helyezkedni, mivel középen érezni a ágyak keretét (talán nem is nevezhető így klasszikus franciaágynak). Amúgy a célnak teljesen megfelel az ágy.
  • Hirdető külseje:

    Melina külseje a képeknek teljesen megfelel. Gazella alkatú, formás hölgy, vékony, karcsú derék, formás fenék, hosszú lábak, kívánatos cickók, hívogatóan meredező mellbimbók. Hétköznapi ruhában fogadott, szomszéd lány benyomás. Nekem nagyon bejött. Arcra Kate Kennedyre hasonlít.
  • Action:

    Ahogy korábban említettem sajnos negyed órát késtem, kicsit leültünk dumálni érkezésem után. Mondta, hogy nem gond a késés, köszöni hogy időben jeleztem és a késésem nem is befolyásolja a megbeszélt időtartamot. Köszöntem a kedvességét, de én úgy gondoltam korrektnak, hogy a késés az én időmből ment el. A rövid eszmecsere után meglátogattam a fürdőt, visszaérve mér ruha nélkül fogadott. Az ágy egyik oldalára helyezkedtem és egyből egy nagyon príma franciával indítottunk. Valóban extra a tudása, megfordult a fejemben hogy végigmenjen a program, de a késésem miatt felmértem, hogy nem fog még egy kör beleférni és mivel szexet is akartam gumit kértem. Hátulról közelítetem meg, behatolás után egyből éreztem, hogy a legjobb helyre kerültem : kellemesen meleg, kellően szoros, mégsem túl szűk, kellően nedves punci fogadott. Tökéletes. Szerencse, hogy nem ő volt felül, úgy elég hamar végem lett volna. Így is folyamatosan billegtem, bármelyik pillanatban el tudtam volna menni, de közben meg ott volt az az érzés, hogy még bent akarok maradni. Végül amikor már éreztem, hogy lassan nincs tovább - franciás befejezést kértem. A szájában mentem el, tovább folytatta még a kényeztetést, a szájában hagyott lenyugodni.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, az elején fizettem, ami teljesen rendben van, hisz először találkoztunk. Extra nem volt, minden benne van az alapárban, amit szerettem volna.
  • Összkép:

    Abszolút elégedetten távoztam. Mindenképp ajánlott lány, rendkívüli. Hobbiként tekint a tevékenységre, így viszonylag nehezebb hozzá bejutni, mint új érdeklődő, de megéri próbálkozni, mert valóban nagyon príma minden téren, értelemesen el lehet beszélgetni is vele. "Michelin csillagos", biztosan meg fogom még látogatni.
Happy Massage