• Zoé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen jártam erre, mostanában más dolgom akadt, de minden flottul ment, telefonon hívtam, szokásos körök a telefonos hölggyel aki készségesen mondott el mindent. Nem volt probléma ahogy eddig sem. A közelbe érve Viberen tudtam befejezni a bejutáshoz szükséges egyeztetést.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni, a régi helyhez képest kissé mélyebben :P a sétányon, egy sokkal jobb és újabb épületben hasonlóan sokadik emeleten, diszkréten megbúvó lakás. Több lehetőség is kínálkozik a megközelítésre, metro a legjobb, vagy autó amit a közeli plázában lehet hagyni.
  • Helyszín:

    Az új hely nagyon szép, igényesen kialakított 3 szobás barlang, egyikben ágy és saját zuhanyzó a másik két szoba tatami, néhány a funkciónak megfelelő bútor, az elmaradhatatlan tükrök és ledes világítás. A tatamis szobák közös zuhanyzót használnak.
  • Hirdető külseje:

    Épp ahogy a képeken látszik, barna haj, szem, alacsonyabb alkat, nőiesen telt idomok, húsos ajkak, amiknek már a látványa is annyira izgató, hogy az ember fia elszáll tőle. Kedves hang, nagy mosoly, kivillanó fehér fogsor. Zöld szettben fogadott, talán pont abban ami a képeken is látszik, bár a hasonló alkatú lányok sokszor cserélik egymás közt is a ruhatárat.
  • Masszázs:

    A masszázsra viszonylag kevés időt hagytunk, nem ezért érkeztem, és egy órában nem is marad sok mindenre idő. Így inkább csak simogatós, ráhangolódós izgatás volt mindkettőnk részéről. Inkább játékosan felvitte az olajat a testemre, finoman, néha izgatóan behajtva a körmeit végigszántotta a hátamat, megmarkolta a fenekem, tenyerével finoman a lábam közé nyúlva máris kicsit masszírozta a zacsit is. Majd nem felejtette el megsimogatni a combom, kívül-belül... Közben a ruhák varázslatos módon eltűntek a testéről... Fordulás, majd elölről ugyanez a koreográfia, kivéve, hogy a merev rudamnál már nem nagyon akart tovább menni, így kezelésbe vette finoman bekapva nem tövig, a golyókat masszírozva tért a tárgyra.
  • Kényeztetés:

    Az előbbi felállást folytatta egy darabig, puha ajkai közt eltűntem, majd ismét megkerültem, kezei érzékien és mesterien pumpálták masszírozták a golyókat. Nem akartam, hogy a randink csúfosan gyorsan véget érjen, így megkértem, hogy hadd masszírozzam én meg. Hasra is feküdt, gyorsan határozottan gyúrtam át, majd a hátára fordulva a melleit kezdtem simogatni, melynek hatására először visszafogott, majd egyre határozottabb sóhajok jöttek. Persze ekkor már nem csak a kezeimet, de a nyelvemet is bevetettem, kényeztetve a finom hegyesedő bimbókat, majd kezemmel a völgy felé kezdtem tapogatózni. Éreztem az izgatottságát, így végül nem sokáig időztem a cickóknál, pedig lett volna még csinálnom, de rá kell jönnöm újra és újra, hogy egy óra itt nem elég. Fejemmel a lábai közé férkőztem. Látszik, hogy nem járatlan a témában, a kezével máris széthúzta a mennyek kapuját, így látványra, illatokra, ízekre nem volt panaszom. Mohón vetettem bele magam a felizgult punciba, és annak kényeztetésébe. Először finoman fel és le nyalogattam a rést, majd ujjazással is kényeztettem egy kicsit, miközben ő a csiklóján varázstáncot lejtett az ujjaival miközben még mindig széthúzta az ajkakat. Nagyon rutinosnak tűnt e téren és látszott tudja mit akar (orgazmust természetesen) és hogy mi kell a férfinak, mi hozza tűzbe. Nem egy férfit fogyasztott már el az biztos. Így hát csináltam amihez értek, kényeztettem, hagytam hogy a szám megteljen az édes ízével, izgattam, finoman ujjal, de néha a nyelvem is betolva. Szinkronban az ő mozgásával éreztem eljön számára a csúcs. Teste lassan megfeszült, majd remegni kezdett, sóhaja mélyebb és hosszabb lett, majd elengedte magát, a kezével megfogta a fejem, és magába húzott a végső pillanatban.
    Hagytam kicsit lepihenni, de nem sajnos idő hiányában nem élvezhettem ki, hogy a karjaimban tartom és finom csókokat váltok vele, finoman simogatom... Ő viszont már nagyon szerette volna folytatni az én kényeztetésem amit félbehagyott... Így én feküdtem hátra, és élveztem ahogy ismét a szájába vesz. Néztem a ténykedését, a tükörben, majd szemkontaktust felvéve, premier plánban is. Őrületes, izgató látvány volt, ahogy dolgozott, pörgetett, masszírozott és az ajkai közt tartott... Nem is kellett sokáig várnia, gyorsan a szájában lett végem.
  • Elszámolás:

    Az alap csokron felül, a szokásos két extráért járó szálakat átadtam, még az elején, mert a végén már nem szeretem ezzel megzavarni a lepihenő szakaszt. Minden korrektül megtörtént mindkét részről.
  • Összkép:

    Nagyon tetszett, nőies alak, formás, bomba test, érzéki csókok. Minden ami lázba hoz, teljes barátnős elvonulás egy órában.
Happy Massage