• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ZOÉ és AMANDA négy kezes.
    Jártam már korábban ebben az intézményben, és nagyon jól éreztem magam akkor. Tudtam, hogy a négy kezes masszázshoz elég csak a telefonos kisasszony segítségét kell kérni. Elmondtam neki, hogy most én mit szeretnék, és hogy mikor érnék rá, ő pedig felvilágosított, hogy akkor melyik páros lesz szabad.
  • Megközelítés:

    Kinai kanton. Van, aki csak így nevezi, azt a nyolcadik kerületi városrészt ahol az új stúdiójuk van. Valóban sok külföldi főleg ázsiai kinézetű alak szaladgál arra felé az utcán, de biztonságos és jól megközelíthető környék. Maradjuk inkább a Corvin negyed kifejezésnél. A metró megállónak is az a neve.
  • Helyszín:

    Telefonban szóbeli ígéretet kaptam arra, hogy erre a négykezes szeánszra a francia ágyas, saját zuhanyzós szobájukat állítják majd a rendelkezésünkre. Szerintem abban férnénk el a legkényelmesebben. Meg is kaptuk.

    Ott van a legtöbb tükör is, meg egy kényelmes fotel is. De, a legjobb az benne, hogy saját fürdője is van. Így nem kell várni a senkire, ha igénybe kívánnánk venni azt. Nincs mozgás a folyosón. Senki nem zavarja meg a nyugalmunkat ( jelen esetben az izgalmunkat).Príma minőség és még mindig új állapotok és finom illatok voltak mindenfelé.
  • Hirdető külseje:

    Zoé (+36 30 103 3510)
    Ő fekete egy részest viselt. Szexi szabású fehérneműt, amely kiemelte a nőies adottságait, ott ahol szükséges volt. Ápolva eltakarta, ott ahol arra volt igény. Igazi homokóra arányokat hordoz, de puhább kivitelben, mint a kolléganője. Nem egy fitnesz lady, aki görcsösen számolja a bevitt kalóriákat és naponta ellenőrzi a súlyát. Zoé egy kedves természetes nő. Nem játsza a menő dívát. Szerénységet mutat és a munka iránt alázattal bír. Velem mint vendéggel végig nagyon figyelmes volt és udvarias. Popója neki is jellegzetes, szépen remegő, izgalmas forma. Arca sminkelve volt, szép, de ez látszik is a hirdetési profiljában. Barna szemeit és csókra hajló száját vonzónak találtam.

    Ők ketten még új lányoknak számítanak, nem régen jöttek, ha jól tudom. Ahogyan elnéztem a produkciójukat, már cseppet sem hátulgombolósak, nem szemérmesen toporgósak. Bevállalós, bulis masztizós csajok, akikben pezseg a vér. Hajtja őket a kíváncsiság az újdonság felfedezésére és a kaland. Nem szégyenlősek, alig vannak tabuk.

    Hasonlóak egy kicsit: Fiatalok, hosszú hajúak, barna szeműek. Méretes mellekkel és kerek popóval rendelkezik mindkettő. Nem ez volt az elsődleges szempont a kiválasztásuknál, hogy ilyenek legyenek, hanem az, hogy ők igazi leszbi show-al szolgálnak. Egymással is foglalkoznak, ha kérem... és persze én kértem.

    Amanda
    Róla már megemlékeztem (+36 30 089 8308) az saját profiljában. Ő piros színű két részesben fogadott. Didkói alig fértek bele a kosárba szinte túl csordultak. Popsija brazil táncos hölgyek formáit idézte. Teste sportosan feszes, combjai izmosak, arca helyes és mosolygós. Egyik lábán kis sérülések nyomai voltak felfedezhetőek. Ez semmit sem rontott az esztétikai látványon. Én is csak azért vettem észre, mert nagyon koncentráltam , hogy mindenre emlékezzek. Külső és főleg, hogy ki mit és hogyan csinál.
  • Masszázs:

    Masszázs ha jól emlékszem a helyszínen szóba sem került – igazából arra nem is maradt volna időnk, mert annyira lefoglalt a lányok leszbizése. Nem is hiányzott. Az egy órába egy ilyen fülledt erotikus előadás mellett bele sem fért volna. Végtére az erotika miatt neveztem be hozzájuk, úgy hogy jó volt ez így.

    Nem kellett őket noszogatni, mire lezuhanyoztam, ők már csendben elkezdték a ráhangolódást. Úgy nyitottam rájuk, hogy ők már az ágyon egymással szemben térdelve puszilkodtak. Aztán egy hevesebbek lettek és véget nem érően smárolnak. Nyelves csókokkal nyomnak, ajak szívással és csábító nézéssel, ahogyan azt tanítják a felnőtt filmekben. Ruha már sehol rajtuk. Kezeikkel egymás melleit fogdosták. Kis tenyerükben a szépséges melleik olyan hatalmasnak tűntek. Másnak mutattak, mint amikor férfi tartja a kézben és dédelgeti őket. Bimbiket kicsit megcsavarták, de csak egy negyedfordulatnyit, ami éppen elég volt arra, hogy szépen kihegyesedjenek. Azt hittem hogy rá is cuppannak majd és jól megszopkodják, de csak nyalintottak rajta párat és folytatták az enyelgést.

    Szinte egyszerre kezdték el lent is izgatni egymást. Mire ehhez a ponthoz értünk, már megjöttek az eddig mérsékelt szintű hanghatások is. Szuszogtak és nyögtek a csajok egy ritmusra. Pazar látvány volt, ahogyan a melleik a kihegyezett bibikkel egymásnak feszültek, ajkaik forró csókokat osztogattak egymásnak. Az ujjaik pedig egymás csupasz nuniján köröztek. Ujjaikat a másik szájába dugva benyálaztatták, és úgy kezdtek bele az izgatásba.

    Aztán, Zoé hanyatt dobta magát és mutatta Amandának, hogy jöjjön feküdjön rá és utána pedig nyalja ki. Ha nem ment volna Amanda, akkor én jelentkeztem volna erre a feladatra. Amanda elég bevállalós, cseppet sem hozta ez a helyzet zavarba. Ment és tette a dolgát. Úgy mozgott az ágyon mint egy beidomított fekete párduc. Smaciztak egy kicsit, majd Zoé nyakát megharapdálta. Fokozatosan haladt a köldöke felé. A ciciket megszeretgette előtte és puszikkal ment a völgy felé. Zoé az ujjaival széthúzta a nagyajkait, hogy Amanda jobban hozzáférjen a nyelvével és hogy én is jobban láthassam, hogyan csinálja. Meghozta nekem is az étvágyamat. Csorgott a nyálam rendesen. Ekkor már én is testközelben voltam, karnyújtásnyi távolságon belül. Tapogattam a lánynak a melleit. A pucsításban nyalást végző lánynak pedig markolásztam a popóját. Ez a formáció inspirált arra, hogy beálljak harmadiknak és én is nyalni kezdtem Amanda intim nyílását. Ha jól emlékszem, ez volt az a pillanat, amikortól kezdett komolyra fordulni a show. Innentől fogva engem is egyre jobban bevontak a kéjes játékukba. Figyelmüket és cselekedeteiket rám is irányították. Nem sokat beszéltünk, de mégis olyan flottul mentek a dolgok.
  • Kényeztetés:

    Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, hogyan csinálják, mégis őrjítően jó volt. Nem kérdeztem meg tőlük, hogy ezt hányszor gyakorolták már, hogy ilyen jól megy a szinkron cumi. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam. Nem zavarta őket egyáltalán, hogy a nyálasak lettek. Ügyesen koordinálták a mozdulataikat, mert egyszer sem koppant a fejük össze. Terület váltásokat is szépen összehangolták. Amikor az egyikük fuvolázott, addig a másik a tojásaimat gondozgatta. Időnként a látványnak is adóztak és egymással is csőröztek. Az én nagy örömömre.
    Majd helycsere. Mindezt természetességgel és derűs hangulatban csinálták, mintha örökké ezt gyakorolták volna. Feltételezem nem az első négykezes produkciójuk voltam. Pózváltások következtek, amelyben én voltam kényeztetve. Mindegyikben őrülten jól alakítottak, de a legizgalmasabb az volt, amikor és hanyatt feküdtem és Zoét pedig szép lassan ráguggolt a fejemre. Észbontó volt, ahogyan a kinyílt és harmat cseppekkel teli rózsa sziromkái a számhoz közelednek. Alsó perspektívából látni a melleket és közben érezni, azt hogy Amanda cuppog a farkamon. Zoé a hajamba markolt és a pinájába nyomta az arcomat. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy elélvezett, de nekem akkor is jól esett. Aztán leszállt rólam és átadta a terepet Amandának. Már csak ezt hiányzott- gondoltam. Még egy fincsi puni, amibe belenyalhatok.

    Zoé orális kényeztetése is nagyon jól esett. Lágyan vette be, körbe nyalogatta és hosszan szívta. Nem nyelte le tövig, mint, ahogyan azt Amanda csinálta. Kezével pedig kicsivel alatta masszírozgatott. Éreztem, hogy ezt sokáig már nem fogom bírni.

    Kértem, hogy készüljünk fel a fináléra. A szájba élvezést Amanda kikövetelte magának én pedig nem tiltakoztam. Magtárat ő ürítette ki. Amíg a tűzijátékom tartott, addig Zoéval ájulásig csókolóztam.

    Aztán sorban egymás után mindenki elment megfürödni. A hangulat abszolút barátnős maradt. A végén üdítővel is megkínáltak.
  • Elszámolás:

    Egy-egy nagy rózsacsokor dukált a lányoknak. Leszbizésért margarétával kellett kiegészítenem. Pluszban tett vállalásonként aztán még további szegfűket is letettem. Nem lett kevés, ehhez már egy kisebb virágüzlet növényei kellettek, hogy összeállítsam nekik azt a méretes koszorút, de megérte áldozatot vállalni. Ritkán van ilyen jó dolgom.
  • Összkép:

    Jól választottam. Tetszett az alakjuk, a nőies formájuk és a csókjaik. A leszbizésük hihetőnek tűnt, igazi show volt amivel teljesen izgalomba hoztak. Amit pedig velem műveltek utána, az pedig minden képzeletet felül múlt. Amíg öltöztem, mellékesen megemlítették a hölgyek, hogy vannak ám a fiókban elrejtve különböző méretű és formájú csecsebecsék, amiket ha legközelebb is jönnék, akkor majd elővesznek. Megmutatják, hogy azokkal hogyan szoktak zsonglőrködni. Ezek Amanda szavai voltak, bár többes számban fogalmazott, mégis úgy éreztem, Zoé tekintetéből, hogy ez neki új információ. Ettől függetlenül nem tiltakozott ellene. Érdeklődésemet felcsigázták vele. Már alig várom, hogy tanúja legyek ennek is.
Happy Massage