• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvenc helyemen , a Corvin negyedben jelent meg a minap Zoé hirdetése. Nem sokat teketóriáztam, úgy szerveztem a napom, hogy sikerüljön hozzá időpontot találnom. Szerencsére sikerült és minden infot megkaptam a telefont kezelő barátnőjétől ahhoz, hogy egy kellemes kora estének nézzek elébe.
  • Megközelítés:

    Az autót a Corvin plazaban hagytam és gyalog tettem meg az épületig tartó utat. Gps odavisz, egy közeli zsákutcában lehet parkolni, ha éppen van szabad parkolóhely. Bkv nem nagyon jár a környéken. A körúttól lehet gyalogolni…
  • Helyszín:

    A kapukódot megkaptam a bejáratnál és lifttel mentem fel majdnem a legfelső szintre. A lakás szép nagy , modern. A szoba igényesen van berendezve és a furfangosan elhelyezett tükrök nagyon tudják fokozni a vizuális élményt masszázs közben és az erotikus részben is. A fürdő rendben van, szájvíz is rendelkezésre áll.
  • Hirdető külseje:

    Amikor nyílt az ajtó Zoé mögötte várt és csak belépés után pillantottam meg. Ami rögtön feltűnt az a szép arca volt. Egyből rabul ejtett a mosolya és a szeme. Aztán az asszonyos , de méretes melleire téved a tekintetem. Tetszettek, aminek hangot is adtam, ez nyilván neki is tetszett. Alakult közöttünk a szimpátia, elkezdett működni a kémia . 😀😀👍🏻
    A csípője és a feneke is tetszett. Fekete haja szép hosszú, később fel is kellett kötnie😂😂
    Megbeszéltük a részleteket és elmentem fürdeni.
  • Masszázs:

    Miután visszajöttem nem tudtam megállni és elkezdtünk csókolózni. Kicsit visszafogottan kezdte, de aztán egyre inkább belelendült és a vége felé már kellőképpen szenvedélyes lett. Na, ekkor kellett az önuralom, hogy hasra vágjam magam mielőtt nagyon elfajulnak a dolgok és visszafordíthatatlanná válik a folyamat. Szerencsére sikerült, Zoé kedvesen kacagott ezen és elkezdett masszírozni. Itt még a bugyi rajta volt, az csak fordulás után került le róla. Nem profi még, de igyekszik és kellemes módon masszírozta a hátam. Jó fogásokkal operál és már viszonylag hamar, pár perc után jöttek a “véletlen benyúlások”, ami persze nagyon jól esett és szinte folyamatosan harckészültségben tartotta a cerkàt. Így incselkedett velem miközben azért végigmasszírozta a testem. Részben a kezével, részben a testével. Mesterien alkalmazza a icis csúszkát. Egyre nehezebben bírtam azt a testhelyzetemet , szerencsémre egyszer csak elérkezett a pillanat a fordulásra.
  • Kényeztetés:

    Még egy kis olaj mindkettőnk testére és a csúszka kezdődött elölről👍🏻😍
    Minden tekintetben😀
    Mennyei volt, amint szemből szánkózott a melleivel a mellkasomon és a farkamon. Amikor feljött akkor csókolgattam az ikreket a legnagyobb örömömre. Amikor kellőképpen kiélveztem ezt (vagy ő fáradt el ebben?😀😀) oldalt fordult - véletlenül éppen úgy helyezkedett, hogy mindenéhez hozzá tudjak férni és mindent szuperül lássak a tükrökből - és elkezdett játszani a farkammal. Szó szerint játszadozott vele, ráadásul szemmel láthatóan élvezte is. Nyalogatta , puszilgatta, fel-le szánkázott az ajkaival rajta , egyre gyakrabban egyre mélyebbre engedte a torkára a velem egykorút miközben szépen be is nedvesedett tőle, mert amikor a kívánatos kelyhét megérintettem már igencsak izgalmi állapotban találtam. Nekem sem kellett több, fokoztam az élményt ujjaim játékával és azáltal, hogy elkezdte tekergetni a csípőjét tudtam, hogy jó úton járok. Nagyon közel kerültem a végemhez, amit még nem akartam beteljesíteni ezért fordulást kértem és alámerültem a kéj birodalmába. Imádtam kényeztetni mert a folytatódó csípőmozgása és a hanghatások egyértelművé tették, hogy jól esett neki a ténykedésem. A csúcsra nem jutott el sajnos, vszeg nem voltam elég kitartó, de mielőtt visszafordultunk volna feltérdeltem a mellei fölé és úgy élvezkedtem. Pontosan tudta, hogy mit és milyen módon szeretnék, mert úgy kapkodta be a végét - miközben mellei között szánkáztam - , mint kacsa a nokedlit.
    Hanyatt fordulva ismét bekapott és nagyon szép ívben vitt a csúcs felé. Kevés kezezéssel, de annál több ajakkoppanással a hasamon👍🏻, amíg az utódok a szájában nem landoltak. Sajnos nem hagyott lenyugodni, hanem még mielőtt ez megtörtént volna kiszaladt a fürdőbe(?) az utódokat semlegesíteni. Nem akadtam fent rajta, így is felejthetetlen élményben volt részem.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, ami végig ott is maradt a kisasztalon. Korrekt elszámolás, mint mindig. Sajnos messze nem pénztárca barát hely a Corvin köz, de a szépséget és ezt az élményt meg kell fizetni. Maximálisan megérte!
  • Összkép:

    Egy nagyon szép arcú és kívánatos testű kedves, huncut lányt ismertem meg Zoé személyében. A vele töltött idő igencsak minőségi volt, már keresem a következő időpontot hozzá. Ő egy igazi gyöngyszem, vigyázzunk rá!
Happy Massage