• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt elérni a csajszit. A telefon párat csörgött és felvette. Nem nyomott semmilyen felesleges rizsát a szakmáról, csak arról egyeztettünk, ami tényleg szükséges volt.
  • Megközelítés:

    Corvin pláza háta. Ott kell elmenni a Bud Spencert ábrázoló műtárgy mellett. Tovább, a Lottózó előtt, és még a Bamba Marhán is túl. Volt egy két pillanat, amikor azt hittem hogy Ázsiába pottyantam, annyi volt ott a külföldi.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon pöpec. Minden csitti-fitti. Úgy éreztem, hogy én abban olyan puritán vagyok, mint egy tulipán. Közepes méretű helyiségben hangulatvilágítás és chill zene várt. Szivacs új, nem volt megsüppedve, rajta a lepcsi tükör simára vasalt volt. Szinte sajnáltam, hogy össze fogjuk majd sec perc alatt malackodni Zoéval.

    Fürdő se semmi. Látszott rajta, nincs lelakva és hogy azt nem Magdi anyus takarítja hetente 1X. Sűrűn fertőtlenítenek és bőven volt segédanyag is a polcon. Nem a népegészségügy főosztályról küldtek, a Váci útról, de szerintem azok sem találtak volna semmi kivetni valót a tisztaság terén.
  • Hirdető külseje:

    Zoé drága arcának a szépsége fogott meg először. Arcos képei vezettek el hozzá. Élőben is olyannak láttam, mint a képein. Talán egy kicsit kevesebb sminkkel várt, de ugyanolyan a bájossággal mosolygott és nézett rám, mint itt az oldalon.

    Korát nehéz megítélnem, de az biztos, hogy a harmincon alul van valamivel. A testének arányait a fotói jól ábrázolják. Nem egy nádszál kisasszony. Talán egy gondolattal több a súlya, mint az adatlapon szerepel, de így is zabálni való.

    Nem soványka, és nem is husi. Van mit fogni rajta, ami jó. Nem feszes, kigyúrt, mint a sportolóké, hogy érezzem magam szarul mellette, hanem inkább átlagos, közepesen puha. A kényelemre termett, nem pedig léböjttel fogyózó playboy nyuszi.

    A cicije és popója nagyobb, mint azt reméltem, amivel kellemesen meglepett. Ezzel az eltéréssel én viszont jól kibékültem. Két lapos puncija nekem bejött. Úgy hiszem neki is tetszett, ahogyan kényezettem őt, ha elröppenteni nem is sikerült, de azért közel voltam hozzá.Élvezte,hogy kedveskedni akartam neki.
  • Masszázs:

    Masszázs csak annyi volt, amennyi legszükségesebben kellett. Ráhangolódni egymásra közben - arra pont jó volt. Nem vitte túlzásba se erővel, se technikával, de ahogyan nyomkodott az eskü jól esett. Én is meggyúrtam a kicsi testét. Megsimogattam nőcis idomait, megcsöcsörésztem, aztán hogy, hogy nem , a lábai között végeztem. Ennek mindketten nagyon örültünk.
  • Kényeztetés:

    Kölcsönösség után ő következett. Elején kicsit félénknek tűnt, bátortalan volt, mint aki nem is tudja, hogy mivel is kezdje. Aztán a jól bevált stratégiát választotta: a smárolást. Abban olyan lehengerlő teljesítményt nyújtott, hogy a korábban róla képzelt szendeszűzlány kép hamar szertefoszlott. Úgy csókolt, hogy közben a farkamat masszírozta. Amikor pedig már fél árbocra álltam, akkor pedig kérés nélkül rácuppant a joystickra. Jól szopik. Persze olyan vastagon párnázott ajkakkal, mint ami van neki, azzal könnyű is. Csinálhatta ennek ellenére volna bénázva is, vagy félszegen, vagy érzések nélkül, de nem. Zoé elég ügyes és szenvedélyes volt. Kezeit rátapasztottam a zacsimra, hogy ott matasson. És egyből tudta, hogy mi a pálya. Fürge ujjacskái csodákra képesek. Szólnom sem kellett és már a mogyik is a szájában melegedtek. Szemkontaktus akkor is képes volt fenntartani. Nekem kellett leállítani, hogy még ne csapja ki a lurkókat a játszótérre. Még nincs itt az ideje.

    Aztán jött egy kis olajos csuszkázás. A mellei között jól megjárattam a répámat. Tetszett, ahogyan abban a fényben csillogott a formás teste. A jól elhelyezett tükrükből megsokszorozott élményhez jutottam.

    Aztán, mint minden jónak, ennek is egyszer vége kellett lennie. Órára nézett és szavak nélkül jelezte, kb a 40. percnél, hogy a finálé következzék.

    NFVSZ befejezést beszéltünk meg az elején, amit ő, az elmondása alapján szívesen vállal. Persze néminemű rózsaszirom ellenében győztem meg erről. Tökéletesen megvalósította a szájba élvezést, úgy ahogyan az a nagykönyvben írva vagyon. Azt nem állítom, hogy M. W. (Vad Katika) sem csinálta volna jobban, de oda és akkor az, pont jó volt nekem.
  • Elszámolás:

    A zsebem tartalmát még az elején transzportáltam neki, pontosabban a kis asztalkára. Erről érdemesem részletes tájékoztatást kérni. Alap csomag a két extra kíséretében egész szép csokorrá duzzadt a végére, de belefért a vázájába.
  • Összkép:

    Zoé nem egy tipik plázacica, de nagyon bevállalós, helyes arcú, kedves lány, aki megtesz mindent annak érdekében, hogy a vendége jól érezze magát. Már az ajtóban megnyert magának a szép mosolyával és a szexi ruházatával. Ami utána volt, az már csak hab a tortán.
Happy Massage