• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem a képeivel, a bemutatkozását egyedinek gondolom, a helyesírása pedig jelentősen meghaladja az átlag hirdetőét. WhatsAppon kértem tőle először csak általános információkat. Nem azonnal, de rövid időn belül reagált, pontos és korrekt tájékoztatást adott az elérhető időpontokról, programokról és a tiszteletdíjáról. Később telefonon is beszéltünk a kémia meglétének ellenőrzése, a ceruzával már beírt időpont véglegesítése, illetve az öltözékével kapcsolatos egyéni igényeim tisztázása miatt. A hangja kedves, igényes nyelvi regiszterben beszélt, lehetett vele viccelni is, úgyhogy nagy reményekkel vártam a 3 óra múlva esedékes randit.
  • Megközelítés:

    Telefonon adta meg a címet, külön felhívta a figyelmemet arra, hogy a postacím és a bejárat eltérő utcára esik. Közel van a Bel-budai csomóponthoz, tengernyi megközelítési lehetőség közösségi és egyéni közlekedéssel egyaránt. Utóbbival mentem, BKK Futár gond nélkül odatalált. Ha autó mellett döntök, GPS is odavitt volna, és a parkolás sem lett volna probléma. A randi megbeszélt időpontja előtt pár perccel hívtam, ekkor adta meg a kapukódot, illetve az emelet és az ajtó számát.
  • Helyszín:

    10 évnél újabb építésű lakópark emeleti, másfél szobás lakása. Jó ízléssel, otthonosan van berendezve, dominál a fa és textilek, amolyan spirituális-keleti stílus mécsesekkel, ahová megnyugtató érzés volt belépni. Mindenhol tisztaság, és az életvitelszerű használat inerciarendszerében értelmezendő rend. Az előszobában pad és fogas a lepakoláshoz. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, 4-5 féle tusfürdővel, szájvíz egyszer használatos papírpoharakkal. A törölköző megfelelő méretű, puha és jó illatú. A nappaliban kinyitható masszázságy, sezlony, dohányzóasztal. A nappaliról japánajtóval leválasztott hálószobában rendes (ágyvég-ágykeret-matrac) és stabil franciaágy található teljes hosszában tükörrel. Megérkezésemkor rádió szólt az ennek megfelelő műsorvezetői megszakításokkal, ami engem kicsit zavart, Petra viszont ragaszkodott a zenéhez, úgyhogy maradt, én meg magamban felírtam az ilyenkor szokásos eszközlistámra a Bluetooth-hangfalat.
  • Hirdető külseje:

    Ahogy a képein is látható, Petra csodálatos, A Szomszédlány (sic!), a szó klasszikus és legjobb értelmében. Váll alá érő hullámos haj, pont annyira kócos, hogy nagyon erotikus legyen. Gyönyörű kék szemek, mosolygós, telt ajkak. Kék szatén kimonóban fogadott, ami épp csak annyit engedett láttatni, hogy megállapíthassam: szuper alakja van, egy kézben elférő közepes méretű cicikkel, kerek fenékkel, gyönyörű vádlival és lábfejjel. Nem mondanám törékenynek, a kifejezetten vékony lányokban utazók számára már zömöknek tűnhet, de nekem szuper volt. Izmos, sehol egy ránc, zsírpárna vagy belógás, egyszóval: tökéletes.
  • Action:

    Kopogtatás nélkül ajtót nyitott, köszöntünk egymásnak. Miután becsukta, kézfogás és puszi kíséretében bemutatkoztunk. Máskor és/vagy másoknak ez távolságtartónak tűnhet, nekem most erre volt szükségem.
    Kitérő: Bevállalós voltam, hogy egy húzós hét péntek estéjére szerveztem randit, nagyon le voltam épülve mindenféle szempontból, de annyira jó volt a hangja a telefonban, hogy bíztam dinamikánkban (spoiler: megalapozottan). Petra végig fantasztikusan olvasta a rezdüléseimet. Többször megtörtént, hogy abban a pillanatban, hogy felismertem magamban egy érzést vagy hangulatváltozást, ki se tudtam fejezni, ő már reagált is rá, és mindig teljesen jól. Imádtam. Tisztára, mintha csatlakozott volna a diagnosztikai portomhoz, pedig nincs is olyanom (bár igény volna rá, illetve amihez később csatlakozott azon ugye nem diagnosztikai adatok futnak). Kitérő vége, és bocsánat. :-)
    Megmutatta, hova tehetem a dolgaimat, és kedvesen a nappali felé irányított, közben megkérdezte, hogy szeretnék-e inni valamit (opciók: gyümölcslé, szóda, víz). Leültem a kanapére, ittam, elintéztük a piszkos anyagiakat, itt egy pont levonás tőlem, hogy így első alkalommal ezt nem tettem meg automatikusan. Beszélgettünk, de csak módjával, nagyon jól elkapta a ritmust, amire képes voltam. Pár perc múlva lélekben is megérkeztem, de nem kellett kimondjam, mert levette, és felvetette tisztálkodás kérdését.

    Tusolás után nagyon kellemesen megmasszírozta a hátam és a lábaim, ami brutál jólesett. Nem tépett szét, mint egy gyúró, de nem is simizés volt, és főleg nem nettó izgatás. Erotikus volt természetesen, de érezhetően nem akarta megúszni a masszázs kérdését azzal, hogy pikk-pakk felizgat, és egymásnak eshetünk. Az előzetesen megbeszéltek szerint utána cseréltünk, és én is megmasszíroztam a hátát, fenekét és a combját. Nagyon jó érzés volt, elmondása szerint neki is jólesett, és én is hadrendbe álltam a teste érintésétől és látványától.

    Átvonultunk a tetthelyre, az ágyon egymással szemben térdelve öleltük és simogattuk egymást, közben csókokat váltottunk. Nem nyelvvel csókolt, de így is nagyon finom volt. Felajánlotta a franciás kényeztetést, amire én ellenajánlattal éltem, miszerint én szeretném először kényeztetni őt. Na és itt harapott a seggembe az az egyeztetési félreértés, hogy hát párhuzamos vagy szekvenciális feldolgozás egykutya, a nyalakodás bizony feláras. (További részletek lejjebb, most csak egy újabb mínuszpont nekem. Hol is tartok?)
    Hanyatt dőltem tehát, tett egy párnát a fejem alá, és kényeztetni kezdett a szájával. Fantasztikusan jó volt abból a szempontból, hogy mindig egyre intenzívebben csinálta, de közben szándékosan elég lassan ahhoz, hogy ebbe az elnyújtásba bele kelljen őrülni. Elképesztően bő nyállal csinálta, mélyre vette, csak nagy ritkán segített rá kézzel, és mindezt néma csendben(!!!), amiért a nedves hangokra hiperérzékeny mizofóniám külön aranykeretbe foglalta Petra nevét.

    Nem sokáig bírtam, hamarosan gumit kértem, és ha már úgyis hanyatt feküdtem, meglovagolt. Finoman mozgott, néha rászorított, időnként váltogatta a ritmust és az irányt is, miközben én gyönyörködtem benne, és mellét, fenekét, karját simogattam. Néha felültem, hogy a száját, nyakát csókoljam. Mintha a párommal lettem volna. Kicsit több szemkontaktussal még jobb lett volna, így "csak" szuper volt. Egy idő múlva kértem, hogy forduljunk misszionáriusba. Én kicsit rágyorsítottam, ő finoman nyögdécselt, innentől néhány percen belül végem is lett.
    Miután szétcsatlakoztunk és letisztogattuk magunkat, egymás mellé heveredtünk az ágyon, és beszélgettünk, közben még simogattam a hátát és a karját. Bár óra nem volt látható a hálóban (később megmutatta), teljesen egyszerre ültünk fel. Én ismét elvonultam a fürdőbe, ő magára kapott valamit. Igazi barátnős öleléssel és puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Minden fel van tüntetve az adatlapján, és az erre vonatkozó tájékoztatása is korrekt. Amit az alapprogramban vállal, azt teljesíti is. Az egyeztetésnél volt egy félreértés, de azért teljes egészében én vagyok a felelős. Azt írta, hogy a "a kölcsönös francia (69) extra", amivel én úgy voltam, hogy jó lesz az szekvenciálisan is, úgyhogy nem is kértem, és a megjelölt többletösszeget sem vettem fel rá. Ebből következően csak az alapprogramra elegendő készpénz volt nálam, amit a randi elején adtam oda. Alternatív fizetési módot sajnos nem kínál (amióta nem használok készpénzt, erre kísérletképpen rá szoktam kérdezni).
  • Összkép:

    Csoffadtan, lógó vállakkal mentem, fülem mögé köthető vigyorral távoztam. Szuperjó élmény volt, ahogy kimondatlanul is tudta, miben vagyok, és az adott helyzetben mi lenne nekem a legjobb. Barátnő feeling at its best, legszívesebben holnapután visszamennék hozzá.
Happy Massage