• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben egyszer már majdnem eljutottam hozzá, csak lebetegedett, így a találkozó elmaradt. Most eszembe jutott és kerestem az oldalon, de nem találtam meg. Szerencsére el volt mentve a száma, így fel tudtam hívni. (után láttam, hogy másik oldalon aktív) Sikerült megbeszélnünk egy megfelelő időpontot. Külön pont jár azért, mert emlékezett rám.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem és másoknak is ezt ajánlom. Parkoló csak nagy szerencsével és/vagy kihalásos alapon. De a metró 1 percnyire tett le. De van busz is és villamos is, aki nem szeret a föld alatt közlekedni.
  • Helyszín:

    A lakás hangulata teljesen hozza Mimi személyiségét. Egy fiatalos, mégis kissé retro feelinges hangulatot áraszt. Nekem bejött. Tisztaság van mindenhol és megfelelő felszerelés a fürdőben.
  • Hirdető külseje:

    Kedves, mosolygós, csendes hölgy. Alakja nagyon jó, sok fiatal megirigyelhetné, de ez a képeken is jól látszik. Amit a képek nem hoznak át, az Mii pozitív kisugárzása. Ahogy találkoztunk egyből jobb lett a hangulatom.
  • Action:

    Fürdés után átadtam az ilyenkor szokásosat, majd a lényegre térünk. Kölcsönös simogatással és csókkal indult a party, majd hamarosan már 69-ben kényeztettük egymást. Érezhetően élvezte ténykedésemet, de ez fordítva is így volt. Kéjes nyögdécselések voltak mindkét fél részéről, majd Mimi egyszer csak elment. szerintem ezen ő is meglepődött, de én biztosan. Hagytam neki pát percet a regenerálódásra, aztán kértem hozza be a lemaradásomat. Folytatta a franciát, majd jöhetett a gumizás. Még az elején megbeszéltük, hogy hátulról lesz a menet, mert ő is ezt szereti, meg nekem is benne van sz összes kedvenc pózom közt. Miután elhelyezkedett, becsusszantottam merevedésemet a puncijába. természetesen ő is kivette a részét a munkából és határozottan tolta rám magát. Aztán hamarosan megtaláltuk a közös ritmust és ütemes csattogás töltötte be a szobát. Aztán az én kéjes nyögésem, majd a lihegésem. Kis pihegés, beszélgetés, majd tisztálkodás és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Jó volt, kellemes volt és tartalmas volt. Egy nagyon kedves hölgyet ismertem meg Mimi személyében. Nem kizárt, hogy visszatérek hozzá.
Happy Massage