• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor a zöld ikon mutatta, hogy hívni lehet, telefonon hívtam Biankát. Elmondta a szükséges infókat, majd megegyeztünk egy megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    a helyszín: Corvin-negyed. Tömegközlekedéssel érkeztem, könnyen megtaláltam az épületet.
  • Helyszín:

    Újépítésű, tiszta lakásról van szó, ennek megfelelő fürdőszobával, a szobában matrac, szék (székek? ) ahová pakolni lehet és tükrökkel is a nagyobb élvezet kedvéért.
  • Hirdető külseje:

    Bianka csinos, vonzó, formás, mosolygós és kedves lány. Mindene tetszett: lábujjaitól a feje tetejéig. :)
    Vannak rajta tetoválások, ezt írja is, de nem jelent problémát.
  • Masszázs:

    Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).
  • Kényeztetés:

    Mivel olvastam beszámolóit, illetve nagyon csábító, izgató bemutatkozó szövegét, így jeleztem, hogy meglennék masszázs nélkül, vagy azt hagyjuk a végére, ha marad idő.
    Már most is felizgat, ahogy visszaemlékszem a történtekre (pedig pár hete volt), ugyanis Bianka kiváló csábító. Profin űzi. Amikor még csak a maga levetkőztetésében kéri a segítséget, aztán amikor kényeztet. Őrjítő - mondhatom. A csábítás mestere.
    Egy kis beszélgetés után csókolózással, egymás vetkőztetésével kezdődött a program, majd a matracon folytattuk. Testem puszilgatása után megtalálta a vigyázzba állt kicsi ént, amit lelkesen, nagy kedvvel vett szájába és kényeztetett. Meg kell hagyni: kiválóan műveli a franciázást. Valóban jó volt, mintha egy filmben éreztem volna magam: ahogy a szemembe nézett, ahogy a farkammal bánt, hol tempósabban, hol érzékien, lassabban, időnként oldalról nyalva. Néha megfogtam a fejét és mozogtam a szájában.
    Hibátlan volt, amit művelt. Mielőtt elmentem volna, természetesen viszonyoztam kedvességét, amit örömmel fogadott, hallani is lehetett rajta. Elröppenése után kicsit még puszilgattam a környéken, végül fölé térdeltem úgy adtam vissza szájába a műszert. Időnként - nem durván - diktáltam a tempót, csodásan kényeztette rudamat, míg ajkai közt nem végeztem (lenyelést is kértem, örömmel tette meg, ki is nyújtotta a nyelvét, megmutatta előtte és utána is.).
    A maradék kis időben masszírozott, beszélgettünk még egy kicsit, majd zuhanyzás után búcsút vettünk egymástól. Maradandó emlékekkel távoztam.
    Mi férfiak kifejezetten szeretjük, ha a nő csábítóan viselkedik, ha mosolyogva kényezteti farkunkat, öröm látszik rajta, ha pl. szájába élvezünk és a nő végig élvezi a - jelen esetben - franciázást, kölcsönös franciát. Biankával épp ilyen.
  • Elszámolás:

    3 extrát vettem igénybe (nem azonos a mértékük): csók, szájba élvezés, lenyelés.
    Szeretem az elején rendezni a rózsaszálakat, így is tettem.
  • Összkép:

    A Biankával töltött egy óra maradandó élmény volt, kiváló választás. Fent érzékeltettem: Bianka csinos nő, profi csábító, aki végig örömmel és profin műveli a kényeztetést, őt is el lehet juttatni a csúcsra. A vele töltött egy óra totálisan visszaigazolta, amit itt írt: "Mindig közel állt hozzám az erotika világa, mert élvezem és szeretem is a kényeztetést. Ha ribancnak tart a többi hirdető lány, ha nem, én szeretem amit csinálok, ezért nem unottan és nem munkából teszem amit Te is szeretnél egy nőtől. ...."
    Gyanítom, hogy hamarosan meglátogatom majd, hogy az arcra élvezést is kipróbálhassam vele.
Happy Massage