• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon készítettem az első interjút vele. Nagyon kedves volt a hangja, minden fontosat elmondott. Majd időpontot egyeztettünk és már meg is egyeztünk. Azért nyomtam egy VTR-t is. Annyit kért, hogy egy órával előtte még szóljak, hogy biztosan megyek (kb 9 kor egyeztettünk, 10 kor szóltam és 11 volt a találka időpontja - csak hogy tudjatok követni).
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, a parkolásnál jobbat el sem tudok képzelni. Úgy sikerült leparkolni, hogy majdnem a lépcsőházba tudtam kiszállni a kocsiból. Szóval közvetlen a bejáratnál álltam meg. Egy apró szépséghiba, hogy fizetős.
  • Helyszín:

    Kicsi újépítésű lakás, egy helységgel, plusz a fürdő. Tisztaság és rend, a fürdő is tökéletesen megfelel az igényeknek. Van a szobában egy masszázs ágy is, bár azt nem használtuk (basszus pedig lehetett volna).
  • Hirdető külseje:

    Kicsit merész volt az elhatározásom, mivel tudtam előre, hogy kicsit magasabb tőlem, de gondoltam bátraké a szerencse. Az ötletet bajhori beszámolója adta, mert ő említette, hogy magasabb nála Lexy, így gondoltam ezt is kipróbálom.
    ... és valóban magasabb, de ez semmmi gondot nem okozott (Lexy is megerősítette)
    Szóval Lexy: ö ö ö magas, ja ezt már mondtam :); szőke hajú, csinos arcú mosolygós lány, hatalmas cicikkel (nem igazi, de ez engem sosem zavart). Van rajta kis felesleg, de ettől vagy éppen ezért nagyon csinos. Egy rózsaszín egybe ruhában fogadott, ami rajta is maradt kis módosításokkal végig, mivel fázott.
    A képek hitelesek, róla készültek, aki a képek alapján felkeresi, azt nem érheti csalódás.
    Ahh, most jut eszembe, hoyg talán van benne egy kis Stifler Mamája hatás, bár jóval fiatalabb kivitelben, bár személyiségben nem hajaznak.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszival fogadott és az anyagiak rendezése, valamint vetközés után meglátogattam a tisztálkodó helyiséget. Mivel csak a megérkezésemkor jeleztem hogy szeretném az extrát is igénybe venni, ezért ő is kért pár percet a pancsikolásom után.
    Kényelembe helyeztem magam az ágyon és vártam, közben arra koncentráltam, hogy még ne álljon fel, mert azt szerettem volan ha ezt Lexy segítségével közösen hozzuk össze. Itt már mindenféle hülye dologra kellett gondolnom, mert már nagyon beindítottak az első benyomások. Hellyel-közzel sikerült megvárnom, mondjuk úgy hogy még nem beton keményen.
    MEGJÖTT!!!
    Rámmászott és nagy csókolózásba kezdtünk, nem csak aprócska csókok, de konkrétan majdnem lenyelt :) most még csak a nyelvem, közben a hatalmas ciciket markolásztam. Itt már beállt azonnal a hulla merevség. Mikor lejjebb csúszott Lexy, azonnal tövig elnyelt, lentartotta, kicsit kiengedte, de megint koppant az orra a hasamon. Eszméletlen volt! Bőnyálas mélytorkos, brutál szopás, változatos tempóban. Mondtam is neki, hogy bajhori beszámolójában úgy emlegette, mintha 3 szája lenne, hát tényleg. Ha nem látom hogy csak egy van és egyedül van akkor könnyen elhittem volna, hogy mondjuk többen csinálják. Vigyázni kellett nehogy idő előtt csőre rántson és elsüssön. Ezt folytattuk úgy is hogy ő a hátára feküdt én pedig felülről dugtam a száját. Ezután cseréltünk 69-be, de igy talán a méretbeli különbségek miatt nem volt az igazi. Ezért egy kis újabb mélytorkozás után gumit kértem és beleült a farkamba, persze a hatalmas cicik meg az arcomba. Lovacskázás közben kicsit igyekeztem a popsit ujjazni, de sajnos nem értem el :(. Majd váltottunk misszibe, ahol a lábai felkerültek a vállamra és itt már én diktáltam a tempót, néha csattogott is, bár a fantasztikus felszopás miatt végig nagyon figyelnem kellett, nehogy idő előtt tüzeljek.
    Fordultunk ismét és most már hátulról hatoltam be, de még mindig punciba, itt is éreztem kicsit a magasságbeli különbség hátrányát, de Lexy-n látszott hogy mindent megtett, hogy elhárítsa ezen akadályt. Itt következett a fénypont, mert egy kis emulgáló szer applikálása után betoltam popsiba. Az első pár mozdulatnál úgy szorított, hogy azt hittem azonnal telelövöm a gumit, de (sajnos vagy nem sajnos) kicsit enyhült a szorítás és egy szolidabb tempót lehtett diktálni (vadulni nem lehet, de nem is cél!!!). Ezt mondjuk már úgy csináltuk, hogy ő az ágyon pucsított, én pedig az ágy mellett álltam, hogy ne okozzon problémát az előbb említett magasságbeli különbség. Már nagyon éreztem, hogy ezt nem fogom tudni sokáig hőzni, ezért gyorsan megegyeztünk egy francia befejezésben.
    Mint az elején, tövig, nyálasan, változatos tempóban szopott, míg egyszercsak telelőttem a száját (😂 mind a hármat 😂). Szépan lasított, megvárta míg teljesen kiürülök, majd kaptam tisztálkodó eszközöket, ő pedig kiment bepúderezni az orrát 🤣, vagy inkább kiüríteni a száját.
    Mikor visszajött egy kellemeset beszélgettünk, pl. mosogatógépekről, majd mivel volt még egy kis időnk belekezdtünk még egy franciás mutatványba.
    Itt megjegyezném, hogy általában egylövetű vagyok, de neki a három szájával szerinetm egy olyan 5-8 perc alatt sikerült másodszor is elsütnie. Remekül csinálja. Miután teljesen kifacsart, volt még egy gyors tusi, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, az én kezdeményezésemre, de szerintem ő is így gondolta. Nem tudom van e más extrája, de én a popsit vettem ezelésbe. Ami szerintem az adatlaopn volt az vállalta is. Elégedetten távoztam.
  • Összkép:

    Lexy egy dögös csaj, mondom mint Stifler Mamája. Viszont nagyon kedves, figyelmes és egy kellemes beszélgető partner.
Happy Massage