• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már jártam nála, azóta kapcsolatban maradtunk, így könnyedén egyeztettünk, majd másfél óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    BKV-val abszolút megközelíthető, háztól-házig mentem, GPS odavisz.
  • Helyszín:

    Szép, igényesen rendezett, hangulatos lakás az V. kerületben. Minden adott volt egy kellemes és tartalmas együttléthez, amire egy galérián berendezett ágyon került sor.
  • Hirdető külseje:

    Arcos képekkel hirdet a konkurens oldalon. Kedves, mosolygós hölgy markolni való popsival és hatalmas mellekkel. Ahogy legutóbb, úgy most is levett a lábamról.
  • Action:

    A megbeszéltek szerint fehér ingben, lila tangában és lila melltartóban várt. Belépés után puszival köszöntünk, egymás felől érdeklődtünk. Zuhanyzás előtt még köszöntöttem a melleit is, majd a fürdő felé vettem az irányt. Rendbe szedtem magam, innen a galéria felé vettem az irányt, ahol már meztelenül várt és egy kellemes masszázzsal kezdtünk. Közben mindenféléről beszélgettünk. Fordulás után nekilátott franciázni: érzékien, bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve - kérésemre kicsit megharapva, tövig bevette a farkam -, a golyók is kaptak a jóból.

    Kis idő múlva jeleztem, örömmel kinyalnám. Az ágy szélére helyezkedett, széttette a lábait, így könnyedén nyaltam az érzéki punciját. Sokáig elidőztem, "nagyon jó, csináld még" szavakkal biztatott, kérte, a csiklóját se hagyjam ki. Szüntelenül nyaltam, közben finoman ujjaztam, majd a bimbóit is izgattam a két kezemmel, amire "nagyon jó ötlet volt" mondat hagyta el a száját. Szemeit lehunyva élvezte a kényeztetésem. Egyre gyorsabban, egyre hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem összeszorítva a lábaival a fejem, elélvezett. Puszit nyomtam a homlokára, majd ismét kaptam egy finom, bő nyálas franciát. Közben felegyenesedett és a melleit kényeztettem a nyelvemmel körkörösen, fejemet hozzájuk nyomta. Finoman bekaptam a bimbóját, óvatosan szívtam, imádtam, majd kicsit franciázott, gumit húzott és az ágy szélére helyezkedett.

    Óvatosan, könnyedén behatoltam. Misszionáriusban szeretkeztünk, közben nem tudtam betelni a csodálatos melleivel, így ők sem maradtak ki a jóból, főként a bimbóit szívtam. Szuper érzés volt a forró puncijában lenni, látva azt, ahogy ki-be járok benne. Percekig szereztünk, kéjhangok kíséretében végül a gumiba élveztem el. Hagyott lenyugodni, eltüntettük a nyomokat, amit kötetlen beszélgetés kísért a búcsú ölelésig, puszikig.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, viszont az elejétől a végéig kedves és odaadó volt. Ismertük egymást, könnyedén egymásra hangolódtunk, maximálisan kihasználtuk az egy órát.
  • Összkép:

    Természetesen ajánlom mindenkinek. Örülök, hogy egy év után ismételtünk, hamarosan repetára jelentkezem. Köszönöm a talit, Mimi!
Happy Massage