• Nóri

  • Beküldte:
  • Nóri reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Várlak vissza szeretettel legközelebb is :)

  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem telefonon, ahol mindent elmondott és másnapra megbeszéltünk egy randit. Elmondta a címet és hogy mit vállal. Annyit kért, hogy előtte hívjam fel délben, hogy megerősítsük. Ez is könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány. Parkolást felejtsd el, BKV sima ügy. Megtalálni a házszámot és bejutni egyszerű volt. Ideiglenes lakás, csak egy hétre bérelve, mire olvasod már valószínű, hogy nem pont itt lesz, de a Corvin Negyed környékén tervez maradni. Vadiúj háztömb,kb 2 éve épült, több tucat lakással, és több lifttel. Szerencsére végig segített telefonon eligazodni.
  • Helyszín:

    Tip-top kégli, de mivel ideiglenes nem részletezném. A fürdőben volt minden, a törölköző tiszta volt. Szobában nagy franciaágy. Ketten voltak a lakásban, de nagyon diszkrétek voltak és figyeltek a rendre. Senki mással nem találkoztam.
  • Hirdető külseje:

    Faszállító! A képei a valóságot adják vissza. Szemtelenül fiatal, magas, arányos szép test, nagy természetes mellek amik egy kicsit se löttyedtek. Popsi is bajnok, szép kerek formájú. Helyes arcú. Az összkép nagyon bejött. Csak egy kétrészes fehérnemű volt rajta harisnyával mikor fogadott.
  • Action:

    Puszival köszöntünk, és kedvesen invitált a szobába.
    Egy kicsit beszélgettünk, aztán fürdés. Megvárt a szobában. Egyből vetkőzni kezdett, nem bántam. Állva simogattam egy picit, majd javasolta, hogy menjünk az ágyra. Csókolgattam a nyakát, testét, főleg a melleit. A bimbók nyelvelésre egyből keményednek. Nem siránkozik, hogy itt csikis meg ott csikis.
    Kérdezte, hogy harisnya maradjon-e. Kértem, hogy inkább vegye le. Frissen szőrtelenített volt az egész lába. Simogattam, a belső combjait csókoltam, majd nyalni kezdtem. Sokáig lefetyeltem a csiklót, a mellével játszottam közben, simogattam a combját, hasát. Halkan nyögdécsel, nincs felesleges színészkedés. Nem ment el, én meg már fekve majdnem meghágtam a takarót, úgyhogy abbahagytam és mondtam, hogy szeretnék én következni. Pro tipp: nem élvez könnyen, de a gyorsabb nyalást szereti.
    Most én feküdtem hanyatt, és nyálcsorgatós, köpködős natúr franciát kaptam. Néha a kezével húzogatta kicsit, de csak pár másodpercig, és többször tövig benyelt. Nagyon jól csinálta, miután párszor torokra vett mondtam is neki, hogy állj, vagy lövök. Gumit húzott és szemből beleült. Kivételesen jól lovagol ezért pár perc után bele is durrantam a gumiba. Nem ugrott le rólam, adott száraz és nedves papírtörlőt. A legtöbb lánynál se cumizásra, se lovaglóra nem izgultam fel ennyire mint Nórival.
    Szünetben az ágyon feküdtünk és simogattam. Jót beszélgettünk. Írták mások, hogy távolságtartó meg nem beszédes. Velem egyáltalán nem így viselkedett. Azt aláírom, hogy nem az a fajta akinek állandóan a szél lebegteti a száját, de ha kedves és nyitott vagy vele, fogtok tudni jót beszélgetni.
    Második körben kis francia volt, síkosítás, és utána hátulról popsi. Ehhez nem voltam eléggé megkeményedve, úgyhogy rövid próbálkozás után kértem, hogy gumicsere és legyen doggy. Brutál szexis hátulról és tempósan lehet vele csinálni. Nekem úgy tűnt, nem csak bírja, de nagyon szereti is így. Közben markolászta a melleit. Kb 10 perc alatt kivégzett így.
    Még egy kicsit beszélgettünk, aztán zuhany és búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem. Nem hozta szóba, én ajánlottam. Extraként a popsit kértem, ami az itteni hirdetéséből kimaradt mint lehetőség, de mérettől függően * rózsáért vállalja.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, és mennék még. Az a benyomásom róla, hogy fiatal kora ellenére tisztában van a szexualitásával és a vendéggel is jól akar teljesíteni. Ha pásztorórára vágyom, nálam ő biztos pont lesz
Happy Massage