• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány hívást követően sikerült elérnem , onnan már sínen volt minden . Tüneményesen kedves volt a telefonban , már akkor olvadoztam .
  • Megközelítés:

    Nagyon jó helyen van ,tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű a megközelítés .
  • Helyszín:

    Lakás teljesen megfelel a célnak , szerintem mindenkinek tetszik aki járt ott . Fürdőben zuhany , van bőven tusfürdő , nem számoltam . Szoba elég tágas , tükrös . Ágy megfelel egy kisebb csatatérnek is ,két párnak is .
  • Hirdető külseje:

    Mosolygos életvidám kislány , az első perctől kezdve igen határozott volt . Popsi , cici mindent visz , nem a mérete miatt , hanem mert nagyon arányos . Minden porcikája feszes és kemény volt , a bőre ennek pont az ellenpontja , bársonyosan finom .
  • Action:

    Amikor megérkeztem nagy örömömre szimpatikusnak nevezett. Cipőmet egyből ledobtam majd bevezetett a kényeztető helységbe, és kaptam egy puha törülközőt. Habár zuhanyoztam a randi előtt, úgy éreztem, jó lenne egy picit felfrissülni.
    Dobtam kis fürdést , majd , a szobában megkezdtük az ismerkedést. Átbeszéltük , ki , mit szeret. Nagyon cuki, cicázós lány . Gyorsan az ágyra telepedtünk , aztán határozottan kézbe , akarom mondani szájba vette a dolgokat . Egy francia menü sorral kedveskedett , majdnem a homlokom is behorpadt a jótól ! Aztán a 69-es számsorig jutottunk , és így folytattuk ! Isteni volt belé kóstolni a fiatalságtól ragyogó finom puncijába.
    Aztán megint fordultunk, és ismét francia nyelvismeretével kedveskedett , ezt követően gumit húztunk és misszionárius pózban szeretkeztünk. Mindketten a mennyben jártunk. Majd meg kértem , hogy forduljunk és Ő legyen felül, amit ő is kimondottan kedvel. Ez maga volt a gyönyör , csodálni ahogy finom mozdulatokkal le fől csúszkál a rúdon . Ezek voltak az utolsó képek a szemem elött a robbanás elött . Utána rendbe tett , és mentem tusolni.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor , nyomban , így szoktam.
  • Összkép:

    Tüneményes , maximálisan barátnő feeling ! NO 1 !
Happy Massage