• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az nap délelőtt 10 órakor felhívtam, elmondta, hogy mit tartalmaz a csokorba foglalt ár. 11 órától volt is szabad időpontja, így gyorsan le is egyeztettünk mindent. Megadta a címet és mondta, hogy ha ott vagyok akkor hívjam, meg adja a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    Egyszerű megtalálni, GPS pont a ház elé visz. Parkolás fizetős, de a környéken általában van szabad parkolóhely. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakásba belépve az előszobában lehet letenni a a cipőt, majd a tetthelyre vezetnek. Tiszta szoba, már előre elkészített tiszta ágy fogad. Vetközés után egy tiszta törülközőt kapsz, majd a fürdőszobába kísérnek. Tisztaság rendben volt, több tusfürdőből lehet választani, majd két fajta szájvíz és dezodort lehet használni.
  • Hirdető külseje:

    Zsófi nyitott ajtót, egy zöld köntösben fogadott. Amikor köszöntünk egymásnak már egyből feltűnt, hogy nem vele beszéltem telefonon. Ezt később ő is megerősítette.
    A képek alapján, nem csalódtam, valóban Zsófi van rajta! Viszont amikor kinyitotta az ajtót, kellemes meglepetés volt, mert egy aranyos, mosolygós arc is társult a szekszi, csinos alkathoz! 😘
    Nekem úgy tetszett egészben ahogy volt!
  • Masszázs:

    Zuhanyzás után bekísért a szobába és megkérdezte, hogy kezdhetjük e a masszázst, amire mondtam, hogy persze! Lefeküdtem a tatamira, majd a tükörben láttam, hogy Zsófi ledobja magáról a köntöst és alatta már semmi nem fedi a bájait! Majd a két lábam közé térdelt és olajjal elkezdte masszírozni a lábaimat. Nekem kellemes kényeztető masszázsnak tűnt amit kaptam! Közben beszélgettünk és ismerkedtünk, ami újabb kellemes meglepetés volt, mivel egy nagyon okos, értelmes lányt ismertem meg Zsófiban!
    Közben elkezdte a hátam és válllaim madzírozását, ami nagyon izgató volt, mivel szexi melleivel a hátamat cirógatta közben. Majd jött a bűvös szó: megfordulsz?
    Fordulás után mondta, hogy vissza térdel a lábaim közé és elkezdte masszírozni a lábaimat, majd amikor a comboknál tartott akkor már igen izgatóan kezdet egyre közelebb érni a férfiasságomhoz. Majd mondta, hogy most egy kis csúszka masszázs jön. Na hát ez isteni volt ahogy csinálta, és közben végig nézett! Néha megkérdezte, hogy jó e amit csinál, amire csak az lehetett a válasz, hogy nagyon! Aztán nem is kérdezett semmit, csak azt vettem észre, hogy már a franciás résznél tartunk. Itt már nagyon nehéz volt magam türtőztetni, mert amit a szájával csinál, az egyszerűen isteni! Közben arra is figyelt, hogy kezem ügybe keveredjen a feneke, amit én el is kezdtem símogatni és gyorsan nedves puncijához jutott a kezem, amit ki is használtam! Kis idő múlva el is jutottam a csúcsra! Itt jött a törölgetés, aztán közben próbáltam visszajutni a földre. ☺️
    Pár perc szünet után megkérdeztem, hogy egy kicsit kényeztethetm én is? A válasz gyors volt! Igen mosolyogva.
    Most ő feküdt hanyatt, és az én nyelvem máris tudta, hol a helye!
    A vége előtt még maradt egy kis időnk, így egymás mellé feküdtünk és símogattuk egymást, közben beszélgettünk! A végén jött a zuhany, aztán elköszöntünk egymástól!
  • Kényeztetés:

    Nem vettem igénybe extrát, az alapban minden benne volt, amit szerettem volna elsőre.
    A program alatt nagyon jól éreztem magam, de Zsófi is azt mondta, hogy jól telt az idő!
  • Elszámolás:

    Extrákról nem beszéltük, abban maradtunk, ha legközelebb megyek, akkor vissza térünk rá.
  • Összkép:

    Nagyon korrekt, a hirdetésben ami szerepel az mind fedi a valóságot! Egy érzéki aranyos lány, aki még szexi is! 😘
Happy Massage