• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Örvendeztem, amikor megpillantottam a hirdetését. Tavaly novemberben debütált a kis lány, már akkor kinéztem magamnak, de aztán jött a hideg idő és vele a köd és teljesen eltűnt. Ősszel telefon végre kaptam, de randevú az nem jött össze. Most azonban olyan perfekt volt az egyeztetés hogy a találkozó is összejött. Leszámítva azt, a nem elhanyagolható körülményt, hogy a telefonban nem vele beszéltem. Se akkor se most. Operátorok között dívik ez a helytelen szokás, hogy éppen annak a lánynak a nevében folytatják le a társalgást, akihez a hívás befutott. Ez sajnos okozhat később félreértéseket és generálhat egyesekben etikai problémákat is.
  • Megközelítés:

    Lehel piac árnyékában, az egyik szépen felújított társasházban rendel Zsófi. Biztonságos , forgalmas környék.

    Választható tömegközlekedési eszközök: trolibusz, metró, villamos, busz. Ideális.

    Autóval már nem ilyen rózsás a helyzet. Délutáni csúcsban megszokott, hogy dugó van a környéken. Ráadásul kevés a parkolóhely is. Ha akad mégis, akkor azt is mocskosul drágán mérik mostanában.
  • Helyszín:

    Több rendelővel rendelkezik a lakás. Köztes teret a fürdőszoba tölti ki. Ez az előnye a helynek és egyben a hátránya is.

    Vizes blokkban hatalmas a kád, hosszú a mosdópult és bőséges a fürdőszer kínálat. Dezodorok és a szájvizek is az alap szervizek részét képezik.

    A fürdő használata kissé behallatszik a szobákba. Az intim pillanatoknak alá vág. Aki, a meghitt pillanatok mély megélése miatt, vagy relaxálni érkezik, annak ezt jó tudnia. Ha többen dolgoznak egy helyen akkor ez előfordul, de szerintem nem vészes.

    Sokaknak viszont az erotikában aktív kikapcsolódás a fontosabb. Esetükben a szenvedélyes élmények progresszív beteljesedése minden mást felülír. Számukra ezen a helyszínen a felfrissülés és utána a megkönnyebbülés is garantált.

    Erogén zónák izgatása, nálam már állva, az ajtó előtt elkezdődtek, majd a szivacson eszkalálódtak az érzékeket felkorbácsoló folyamatok. Vízszintesbe kerülve tükrök segítettek a vizuális élmények továbbításában.
  • Hirdető külseje:

    Vendéglátóm egy átlagos lány. Zöldes árnyalatú, selyem köntösben fogadott. Egyből észrevettem, hogy alatta nem viselt melltartót. A mellbimbója szinte átszúrta azt a finom anyagot. Izgató volt látni, ahogyan mozgás közben belülről karcolgatta azt. Tekintélyes méreteket sejtetett. Ez a fotó sorozatán egyáltalán nem látszott. És az ünnepi időszakban a derekára kumulálódott felesleg sem. Feltételezem, hogy most a testsúlya jóval 50 felett jár.

    Életkor és a magasság egyezik a kiírttal.

    Tetoválásokra nem készültem, ezért meglepett, hogy van rajta jó pár darab. Köztük egy machetat ábrázoló forma is.

    Arca kerek, piros pozsgás, barna szemekkel és cuki szájjal. Szomszédlányos tekintettel, őszintének tűnő mosollyal, kedvességet sugárzott.

    Nekem vasárnaponként a templomban orgonán játszó kántor lányát idézi, aki amúgy a női kórusban énekel egyébként. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy olyan kis ártatlan, rendes lánynak néz ki Zsófi, akiről senki sem mondaná meg, hogy hétköznap nem az evangéliumot szorongatja a kezében, hanem mást, annál sokkal izgalmasabbat. Hétvégén legfeljebb meggyónja a mise előtt és a pap feloldozza az elkövetett parázna bűneiért
  • Masszázs:

    Olajos cicis és teljes testes csuszkamasszázs volt, amit bevezetésként prezentált. Ezt, egy lingam masszázs követte. Mindkettőben nagyon rutinosan ténykedett. Ezek alapjában véve elég szabad műfajúnak tekinthető, nagy kreatívságot igénylő programok. Nincsenek benne kőbe vésett szabályok. Mindenki a saját elképzelése szerint valósítja meg. Illetve az aktuális vendégére integrálja a begyakorolt folyamatokat. Adaptációja jelen esetben annyira jól sikerült, hogy egy perc alatt hadrendbe álltam, ami letörölhetetlen mosolyt és elégedettséget csalt az arcára.

    Melleivel történő csúszkálás után újra olajozta az intim részemet és elindította rajta a manuális folyamatokat.

    Lingam bemutatója is zseniális volt. Vagy a farkamat nézte, vagy az élvezkedős arckifejezésemet bámulta fénylő tekintettel. Közben a szája szélét harapdálta és kéjesen lihegett is. Ügyesen variálta az egy ujjbegyes makk pressziót és a nyitott tenyerével történő rudam sodrását.

    Interakcióra törekedett. Amikor ez összejött neki, akkor pedig élvezte, hogy a mágiája hatása alatt tarthat. Nem tudom meddig „kínzott” volna még, ha nem szólok. Kértem, hogy feküdjön mellém és hagy viszonozzam neki, azt a sok jót amit eddig kaptam tőle.
  • Kényeztetés:

    Kezdetnek csókkal indítottam. Érzékien fogadta és átéléssel viszonozta. Kellemes volt, ahogyan csinálta. Nem dugta a torkomba a nyelvét, cserébe én se az övébe.

    Ikrek dédelgetése következett. Nem vittem túlzásba, mert éreztem, hogy a puncija már nedvesedik. Gondoltam, hogy ott a helyem. És tényleg kívánt, már teljesen kinyílva várt a kelyhe. Belevetettem magam és ha igaz, akkor csúcsig juttattam.

    Helycsere. Francia tudását bemutatta nekem. Elsőnek oldalról kezdett el szopni. Ilyenkor a nagy mellei a combomat birizgálták. Félig vette be és elég jó dinamikával dolgozta meg a kapitányt. Szívóhatáson túl egy kis kézi pressziót is alkalmazott. Nem kapkodott, közepes ütemben kényeztetett. Észrevettem, hogy egyszer ránézett az órára. Kérdeztem is, hogy van-e még időm élvezkedni, vagy befejezésre készüljek? Legyintett, hogy van még bő negyed óra, ha nem akarok még elmenni, akkor ő szívesen fuvolázik tovább. Ráérünk.

    Imádom az ilyen hozzáállást.

    Fináléhoz a lábam közé kuporodott. Koprodukció tökéletesre sikeredett. Minden patronom az ajkai fogságába került. Ez volt megbeszélve. Szépen kivitelezte. Talán csak az utógondozásról feledkezett meg. Azt elmulasztotta, helyette inkább a tisztogatással foglalatoskodott.

    Mentségére legyen szólva, hogy aztán közel jött és simogatott, mint egy plüss mackót. Törődésnek ezen formája is jól esett.
  • Elszámolás:

    Prognózis szerinti rózsákat az elején adtam át. Azért nem a bejáratnál az ajtóban, de a szobába lépve, miután megbeszéltük a programot azonnal elkérte a jussát. Azt mondta, hogy ez itt így szokás. Megjegyzem mindvégig a szekrényen maradt, érintetlenül,ahová látványosan letettem.
  • Összkép:

    Konvenciók nélkül érkeztem hozzá. Maximum a külsőre voltak elvárásaim. Abban egy kicsit többet kaptam, mint amennyire étvágyam volt.

    Azonban a színes programjával és kedves személyiségével kárpótolt minden vélt vagy valós sérelmemért. Az időnk nagy részét erotikus játszadozás töltötte ki. Tetszett, amit csináltunk.

    Igen. Nézte az órát, egyszer, de az valóban csak egy kontrolling volt a részéről. Miután konstatálta, hogy időben hol járunk nem éreztem rajta a time pressure-t. Nyugodt ütemben teltek a percek tovább, rám figyelt, azt akarta, hogy nekem jó legyen. Hatalmasat élveztem. Nem siettetett utána .Végén annyira belejöttünk a kötetlen csevegésbe, hogy túl is csúsztunk egy kicsit.

    Elégedetten távoztam tőle.
Happy Massage