• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben kommunikáltunk röviden, majd VTR-En jelentkeztem be. Telefonon is beszéltünk gördülékenyen ment minden.
  • Megközelítés:

    IX ker. mostàban sokak által jól ismert környéke a Lurdyhoz közel. Car sharing szolgáltatással érkeztem a kapu előtt le tudtam tenni de alapvetően nem könnyű parkolóhelyet találni
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás magas emeleten. Korábban már voltam itt másik lánynál. Bár többen rendelnek, de rendben tartják tisztaság, rend, higiénia maximális mindenhol.
    Igényes kupi😀 am szerintem el is várható a tarifáik mellett.
  • Hirdető külseje:

    Szép LÁNY, és nem véletlen a nagybetű. Csenge fiatal, kedves és közvetlen. Egy piros kockàs szoknya-ruha (van ilyen? 😀) volt rajta ami egyszerre volt diáklányos is és karàcsonyi hangulatú is. Cickók a testalkatához illenek, formásak, feszesek. Szolid smink hosszú szèp szőke haj és kerek ruganyos popsi. Alapvetően csinos csaj. Nekem àtlagos, de nem bomba.
  • Action:

    Érkezés, program, csokor, vetkőzés jó hangulatban telt és érezhető volt a szimpàtia és a nyitottság ami végig meg is maradt.
    Zuhany utàn állva a nyakàt kezdtem csókolni ő pedig rögtön a farkamért nyúlt hamar éreztük hogy tovább kell lépni. Rámarkoltam a sima finom popsira és konstatáltam
    hogy bugyi is van a ruha alatt. Mondtam hogy akkor lássuk mit rejteget.. villámgyorsan mindent ledobott magàról és màr szopott is az àgyra ülve.! Gyorsan le feküdtem és hagytam hogy belemerüljünk. Csodásan szopott!! Kellő intenzitás, szívó hatás, nyál, minden együtt volt. ÉS jött a meglepetés ugyanis olyan kényszerfrancia volt amit én hosszú ideje csak max. 2-3 lánynál tapasztaltam. GYÖNYÖRŰ volt. Hosszú szőke haját a feje tetején összefogtam, két kezével a combom mellé támaszkodott és a kellő határok mentén ment a torokbaszás. Folyamatosan a koppant az orra hasamon, lent tartottam, engedtem, gyorsítottam, majd újra lent tartottam. Folyt a nyál a szája szèlén a farkamra és ez igy ment hosszú-hosszú percekig.
    Maximális dícséretet adtam neki, és rögtön mondtam hogy ez nekem TOP kategóriás az én àtlagos méretemmel. Mosolygott majd mondta maradjak a hátamon és jön lovagolni. Be igazította és ezt sincs mit szépíteni megbaszott.😀 Úgy pattogott a farkamon hogy csak lestem. Rátámaszkodott a mellkasomra és ütemesen határozottan hintázott és tolatott le-fel amit a tükörben moziztam végig. Egy idő után elfáradt és jött a kutyuska mindkettőnk örömére. Intenzív csattogós epizód volt ez is majd hasra feküdt jobb láb felhúz és igy keféltem tovább. Bírta a tempót nyögött egyre nagyobbakat és az àgy is nyikorgott rendesen alattunk de megegyeztünk hogy nem zavar egyikünket sem. Oldalra feküdtünk és paskoltam a fenekét miközben járattam tovább a selymes punciban. Elfáradtam - pihenőt és vizet kértem. Csenge javaslatára gumi le és vissza az elejére a szopáshoz. Brutális módon kezdett el csúszósan bólogatni szívta és verte ahogy bírta majd megjegyezte hogy jól bírom🙂 ami azért volt mert még kefélni akartam. De ezt màr visszautasította kedvesen hogy konkrétan milyen indokkal és szavakkal azt nem osztanám meg de egy kis intermezzo után elfogadta az alternatív befejezési javaslatot. A tükör előtt térdelve a NFVSZ mesterien teljesítve feltéve a koronàt a randira. A fennmaradó időben még kaptam egy profi masszázst is és közben lazán eldumáltunk.
  • Elszámolás:

    A VTR miatt volt egy extra ajándék és NFVSZ amit még kértem. Mindent az elején tisztáztunk és be is tartottunk. Ilyen szolgáltatás ennyibe kerül. Ritkán megyek szórakozni de akkor nem akarok csalódni és ehhez tartozik egy árszínvonal.
  • Összkép:

    Szuper volt. Szerintem meg volt a kellő kémia ugyanakkor a nagyon fiatal kora ellenére profi is mind a hozzáállásban mind a szexben is. Élveztem a társaságàt. 🙂
Happy Massage