• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem volna be másnapra, de a VTR épp nem működött. Priviben ráírtam. Megemlítettem, hogy élnék a +15 perc kedvezménnyel. Jelezte, hogy beír a táncrendjébe, de hamarosan ismét lesz VTR, erősítsem meg. A VTR csak nem akart beindulni, így aznap délelőtt telefonon erősítettem meg.
  • Megközelítés:

    Ismert tömblakópark (vagy mi) a Récsei Center közelében. Ha az utcában nincs parkolóhely, akkor a Récsei udvarán érdemes próbálkozni.
  • Helyszín:

    Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Valamelyik folyosón jó sokat kell gyalogolni, de az ajtó már magától nyílik.
    Minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét volt, de Clea készségesen villanyt gyújtott.
  • Hirdető külseje:

    Bőre hófehér, selymesen sima, ha nem látnám az arcát, akkor elbizonytalanodnék, hogy megvan-e 18. Megvan. Arca kedves, talán többet mutat a kiírt koránál, de szép arca van. Lágy, de nem gravitáló, szép, nem is apró cicik ágaskodó bimbókkal. De még mennyire ágaskodók! A videót a hirdetésben kötelező megnézni! Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    A fogadóruci egy fekete, csipkés, hálós semmiség volt, ami keveset takar, mégis sokat sejtet. Rögtön tudtam nemcsak azt, hogy jó helyen járok, de azt is, hogy maradok.
    Gyorsan lecuccoltam a hogyishíjják bútorra, majd letusoltam. Clea a nappaliban várt vissza, és a szobába kísért.
    Ölelkeztünk, tipi-tapi. Nem mertem a sérülékenynek – és drágának – látszó ruhadarabhoz nyúlni, így amíg Clea kibontakozott, addig a fokozatosan szabaddá váló testrészeket portalanítottam. Nem mintha porosak lettek volna. Kicsit csókolóztunk. Érezhetően nem kedvence Cleának, de azért rendes és nyelves, kifogástalan csók volt.
    A franciaágyon folytattuk. Elég alacsony jószág, állva döngetésre csak kifjezetten kistermetű vendégeknek alkalmas, de kényelmes, nagy méretű, higiénikus.
    Egyre több figyelmet szenteltem a kebleknek, majd lassacskán délebbre kéredzkedtem, ahol trópusi éghajlat uralkodik. Nedves és meleg, ám egyáltalán nem fullasztó, és nem is izzasztó. A kellemes, pozitív visszajelzések felkorbácsolták mohóságomat, és még jóval a cél előtt megtorpanva gumit kértem.
    Megkértem Cleát, hogy lovagoljon meg. Ilyen cicik esetén kihagyhatatlan. Lassan, finoman indult, majd pár perc után fokozatosan gyorsított. Nem fogtam vissza magam, amikor elöntött a mámor. Utána szeretek még egy kicsit maradni, mocorogni a jó helyen, amihez Clea maximálisan partner volt.
    Ilyenkor, a tisztálkodás után némi csevej szokott következni. Meg is szoktam említeni a beszámolókban, hogy milyen beszélgetőpartner a hölgy. Ez a rész most kimarad, mert szinte azonnal rátértünk a második menetre. Eleinte csak a cickókba akartam belefeledkezni, simizgetni, somázgatni, de rendesen beindultam tőlük. Valamennyire Clea is, amire a hangokból következtettem, de átütő sikert a megismételt déli túra sem hozott. Annál nagyobb sikere volt Cleának a helycsere után. Nagyon élveztem minden másodpercét, minden mozdulatát a kényeztetésnek. Éreztem, hogy partnerem is erre törekszik, és mindent bevet, hogy jól érezzem magam, de nem sietteti a befejezést. Nem is fejeztük be itt, hanem számos szeretkezős testhelyzetet kipróbáltunk. Missziben kicsit féltettem a testsúly- és magasságkülönbségünktől, de jól viselte. Kutyusban is lehetett döngetni rendesen. Paciban már kedves ismerősként üdvözöltem a csodás kebleket. Végül mégis visszatértünk a franciaórához. Ismét hosszan élvezkedtem, így már csak annyi csevegésre maradt időnk, amíg utcakész állapotba hoztam magam, az meg nem volt sok.
    Clea meztelenül búcsúztatott, így szeretett cickóitól külön is el tudtam köszönni.
  • Elszámolás:

    Ha nem is azonnal az elején, de kérés nélkül helyeztem el a csokrot. Végül is nem derült ki, hogy igénybe vehettem-e a VTR-kedvezményt a formális bejelentkezés hiánya ellenére, mert én választottam meg a távozás időpontját. Már túl voltunk az óra végén, de nem sokkal. Meglehet, hogy ennyi rugalmasságot VTR nélkül is megkaptam volna.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Cleával. Mindenképpen érdemes meglátogatni. Éreztem a törekvését, hogy vendégként jól érezzem magam vele. Remek randi volt.
Happy Massage