• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-ben kerestem Csengét, aki az első javaslatomat visszautasította, de mellé egy üzenetben jelezte, hogy másik alkalommal mikor lenne jó neki. Kb. fél nappal később küldtem arra a napra egy második VTR-t, de itt meg sajnos Csenge kifutott az időből. Viszont amikor online lett és látta, akkor jelezte, hogy amúgy az időpont jó lenne. Úgyhogy küldtem egy most már harmadik VTR-t, amit pár percen belül el is fogadott.
    Mindezt csak azért írtam le, hogy látszódjék, hogy Csenge aktívan használja a VTR-t meg az üzeneteket, ami az én szememben egy piros pont.
    (Egyébként szeretném megjegyezni, hogy a beszámoló írásakor a randi időpontja legördülő menüben az soztások fél órásak, de a VTR-ben negyed órásak. Így nem lehet pontosan megadni az időpontot, mert én pl. 11:45-re mentem. Ezt talán lehetne javítani.)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a cím pontos, de ismertem is már, voltam más hirdetőnél ott. A parkolás eléggé nehézkes, de végül megoldódott. Szerintem tömegközlekedéssel jól megközelíthető környék.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, a lakás pedig tiszta, rendes. Több hirdető is használja a helyszínt és hallottam is őket illetve egy másik hölgyet egy villanásnyi időre láttam is. Egy makktárs érkezését is meghallgattam, már action közben. A lakás amúgy szép és jól felszerelt, a tett helyszíneként használt baszobában van óriás maci, egy nagy tükör, szép nagy ágy és a plafonon egy lámpa, ami úgy néz ki, mintha egy nagy szem nézne le ránk és figyelné az actiont. A fürdőszoba is nagyon rendben van, láttam sok összehajtogatott törölközőt és a zuhanyzó sem volt vízköves vagy koszos, hanem nagyon tiszta, szóval minden rendben.
  • Hirdető külseje:

    A képek egyértelműen Csengét ábrázolják, de azért az elkészültük óta szerintem Csenge felszedett pár kilót, különösen mondjuk a beszámoló írásakor 4. számú képhez képest (amin lépcsőn térdel jobb térdével és csak felül van rajta valami). Csenge nagyon-nagyon kedves, mosolygós, rendes lány, aki folyamatosan próbál az ember kedvében járni, kínálgat mindennel, kedvesen mosolyog és mindent igyekszik megtenni a vendégért.
  • Action:

    Zuhanyzás után a szobába visszatérve Csenge kérte, hogy adjam át a csokrot, amit meg is tettem. Megköszönte és gyorsan kislisszolt elrakni, mondta, hogy közben én helyezzem kényelembe magam az ágyon. Kb. 5 perc múlva visszatért és kezdődhetett a móka. Mivel az elmúlt idők kevés alvása miatt kicsit bágyadtabb voltam, elhatároztam, hogy szokásommal ellentétben most a lusta férfit fogom játszani és hagyom, hogy Csenge kezdeményezzen. Annyit kértem csak, hogy a franciát a tükör előtt kezdjük.

    A tükör elé álltam hát és Csenge egy párnára térdelt előttem és szenzációs franciába kezdett, én meg kukkoltam a tükörben. Nagyon változatosan csinálta: néha a rudat nyalta, néha kisebb vagy nagyobb mértékben bekapta és változatos módon illetve erővel szopta. Szóval távolról sem csak egy unalmas bólogatás volt, hanem többféle módon játszott a szerszámmal. Kértem, hogy nyalogassa meg a golyóimat, mert azt nagyon szeretem, de ezt kedvesen elutasította, hogy azt nyelvvel nem szereti csinálni, de kézzel szívesen izgatja a golyókat. El is kedzte cirógatni meg markolászni őket szopás közben, ami fenomenális volt. Mivel VTR-en foglaltam, ezért egy extrám kérhettem alapba és én a kényszerfranciát kértem. Óriási kényszerezés nem volt, valahogy Csenge a fellépésével, kedvességével nem váltotta ezt ki belőlem, de azért valamennyire ráhúztam a fejét illetve belemozogtam én is, de bőven nem annyira, mint egyes más hirdetőknél.

    A franciát aztán folytattuk az ágyra fekve is, így talán még jobb volt, majd teljesen egyszerre arra a felismerésre jutottunk, hogy fel kéne húzni egy gumit. A gumihúzás után Csenge nyeregbe pattant és szinte az első pillanattól fogva hatalmas tempóval lovagolt. Nagyon jó volt nézni, hogy lovaglás közben ringanak a mellei, meg markolászni a fenekét és érezni a puncit, amint fel-le mozog a farkamon. Szerencsére én lovaglástól nem nagyon tudok elélvezni, ezért jó sokáig élvezhettem a dolgot, de aztán Csenge elfáradt a maga által diktált óriási ütemtől és javasolta a pózcserét. Végül misszi következett, ahol igyekeztem én is tempósan mozogni, miközben gyönyörködtem a hullámzó mellekben, majd szép nagyot lőttem a gumiba.

    Az action után már csak egy zuhany volt, utána gyorsan megmutatta nekem, hogy melyik oldalon milyen hirdetés alatt találom a barátnőit, aztán már mente is.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, ami nekem sosem probléma, pláne így, hogy elsőre voltam. A hirdetésben jelezte, hogy a VTR miatt kérhetek egy extrát és ezt a helyszínen magától felajánlotta, szóval totálisan korrekt az egész.
  • Összkép:

    Nekem nagyon szimpatikus Csenge, mert nagyon kedves, aranyos, jó hangulatú, a vendégre figyelő és a kedvére tenni akaró hirdető. A franciája számomra egészen kiváló volt még különösebb mélytorok-kényszerfrancia nélkül is. Ajánlom mindenki figyelmébe, nekem nagyon kellemes időtöltés volt.
Happy Massage