• Beküldte:
  • Rebeka reagálása

    Édes, drága visszajárós vendégem!💕
    Köszönöm a remek beszámolót!🤗🥰
    Remélem még sokáig tudjuk egymást "szórakoztatni".😉😅
    A napokban tali.😉😁🤗🥰😘😘😘

  • Egyeztetés:

    Rebekát ezer éve ismerem,rendszeres látogatója vagyok ha egy kis kikapcsolódásra vágyom. Telefonon érdeklődtem szabad időpontjai után, és miután találtunk mindkettőnk számára alkalmas dátumot, VTR-en be is jelentkeztem amit gyorsan vissza igazolt.Régi ismeretségünk révén ez mindig flottul megy.
  • Megközelítés:

    Rebeka új helyen rendel. Fás, zöldövezeti környezetben, csendes kis utcában van a búvó hely. A házzal szemben Árpád híd látható. Ha valakinek segítség, Dagály strand fél perc séta. Előtte-utána egy úszás remek program lehet. GPS ismeri a címet Én kocsival megyek mindig, és a parkolással se volt gondom még soha. A ház szám nagy betűkkel kiírva. Eltévezthetetlen.
    Tömegközlekedést nem ismerem, de villamos és metró pár perc séta.
  • Helyszín:

    Érkezéskor kapuból felhívtam, kaptam kódot és már bent is voltam. Diszkrét hely.
    Soha senkivel még nem találkoztam.
    Felújított kedves kis két szobás panel lakás. Nem szalon, barátnővel rendel. Mikor felértem a lifttel, már nyílt is az ajtó, mögötte kedves vendéglátóm. A nagyobb szobába invitált, amiben masszázspad, tatami is található. Hangulatos világítás, gyertyafény, finom illatok. Fürdő nem túl nagy, de kényelmesen ellehet férni. Zuhanyzás kádban fügönnyel. Tusfürdők, szájvíz, eldobható poharak, puha törölköző. Minden adott a tisztálkodáshoz. Egyébként mindenütt rend és kifogástalan tisztaság. Na, de nem lakást nézni mentem.
  • Hirdető külseje:

    Belépésem után az ajtó mögül előlépett vendéglátóm. Puszi, ölelés és irány a szoba. Rebeka egy magas, karcsú, vékony testalkatú, szép arcú, gyönyörű kék szemekkel,nagyon csinos NŐ. Képekhez viszonyítva egy kicsit fogyott, de ez egyáltalán nem zavaró mértékű. Csalódás kizárva. Nem nagy, de nagyon szép tenyérbe illő cicik, gyönyörű hosszú combok és hát az egyik kedvencem a fenomenális popsi. Rebeka nagyon egybe van. Nekem ő így tökéletes.
  • Masszázs:

    Mivel Rebekával már hosszú közös múltunk van, így nagyon jól ismerjük egymást. Tudjuk, hogy ki mit ,hogy szeret.Felváltva szoktuk maszírozni egymást. Ez alkalommal én voltam az első. Tatamit részesítem előnyben, így szépen hason elnyúltam rajta. Olajjal kezdte bekenni a hátam és közepes erőséggel gondosan meggyúrt. Aztán következett az alsó lábszár, comb és fenék. Közbe jót beszélgettünk, hogy kivel mi történt az utolsó randink óta. Ezután lassú, érzéki simítások következtek, benyúlva a combom közé. Ez idő alatt már nem mellettem helyezkedett el, hanem az egyik lábamra ráült. Nagyon izgató volt érezni combomon kis kincsét miközben a fenekemet nyomkodta és combomon csúszkált fel-le.Ekkor már nehezemre esett hason maradni. Ezt ő is érzékelte és a
    fülembe súgta, hogy most te jössz. Piros bodyjától könnyed mozdulattal megszabadult és már le is dobta magát hasra a tatamira. Olajjal bekentem mindebhol, ahol csak értem. Az eddigi csacsogás abba maradt. Ő is élvezte, amit én csinálok vele.Ez így ment egy ideig, majd elkezdtem nagyon finoman cirógatni és el-el tévedt az én kezem is és kértem, hogy forduljon meg.
  • Kényeztetés:

    Megfordult és egész testemmel ráhajoltam, csókokat váltottunk,és közben kezeink elindultak felfedező útra. Először én szerettem volna őt kényeztetni, amit örömmel vett. Rebeka nagyon érzékeny, ha valaki tudja a kulcsot hozzá, nyert ügye van. Selymes, illatos bőrének nem lehet ellenállni, így elkezdtem finoman cirógatni és puszilgatni mindenhol. Persze a csodás ciciknél elidőztem egy kicsit, maj leérve csodás kincséhez elkezdtem a környékét puszilgatni, majd finoman belenyaltam kívánatos kelyhébe. Ezt folytatva egyszer csak Rebeka elkezdte szaporábban és hangosabban szedni a levegőt. Bevetve minden tudásomat egyszer csak teste megremegett és csúcsra ért. Pár perc pihi következett, míg magához tért.
    Ezután következtem én. Olajos keze csak úgy siklott a farkamon. Mikor már érezte hogy nagyon felhúzott, végig nyalta és ajkai közé vette és lassan érzékien elkezdett franciázni. Eszméletlen jól csinálta. Változatos technikával és tempóval. Közeledve a csúcs felé, testem rezdüléseit érzékelve lassított, így húzva az időt. Amikor célegyenesbe fordultam gyorsan kézi munkára váltott, és így lett végem.
    Kis pihi után rövid dumcsi, mivel az idő gyorsan elszállt, irány a fürdő. Ezután búcsú puszi és ölelés majd balra el.
  • Elszámolás:

    Én a virágcsokrot mindig érkezés után leteszem az apró ajándékommal együtt.Rebekánál tudtommal nincsen extra. Ami az adatlapján van az van. A megbeszélteket mindig betartja. Maximálisan korrekt mindenféle téren.
  • Összkép:

    Rebekáról csak felsőfokon tudok nyilatkozni.
    Hozzá menni számomra mindig nagy öröm és nagy-nagy elégedettséggel távozok. Megjelenése, inteligenciája, stílusa, és odaadása példás.
    Elfoglaltságom miatt sajnos nem tudom elégszer meglátogatni, de remélem még nagyon sok felejthetetlen randik lesz.
    Ezúton is köszönök mindent Rebeka.
Happy Massage