• Beküldte:
  • Rebeka reagálása

    Szia.😁
    Nem szoktam reagálni beszámolókra, de most megteszem, mert kicsit a hiúságomat bántja. 😁
    A "letagadhatok 15 évet " valamelyik beszámolómban olvashattad egy kedves vendégemtől, nem én állítottam magamról.
    A képeim nem készültek régen, igaz fogytam mostanság. 😅
    De egy biztos. Az ajtó mögött mindenkit mosolyogva, kedvesen,illatosan,szexi fehérneműben, lelkesen várok.
    Mindenkinek pedig úgysem felelhetünk meg.🤷‍♀️😁
    Köszönöm a beszámolót, örülök hogy azért jól érezted magad.
    Puszi.
    Rebi😊

  • Egyeztetés:

    Másodszori hívásomra sikerült elérni, megbeszéltük az időpontot, lehetőségeket, tiszteletdíjat, majd VTR-ben is visszajeleztem, sőt a mai nap reggel sms-t is írtam, hogy biztosan megyek. Időpontot könnyű volt egyeztetni, az általam kért időben tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd pesti hídfőjénél kell Rebeka kuckóját keresni, a GPS gond nélkül odavezet, viszont a parkolással lehetnek gondok, mert nem nagyon van hova parkolni, a környező irodaházak dolgozói gondoskodnak erről. Viszont villamos, busz, metró mindegyik van gyaloglási távolságon belül, érdemes kihasználni.
  • Helyszín:

    A lakás maga célorientált berendezésű. Úgy láttam, két szobás, az egyikben van a tatami, massz.pad felállítva. A fürdő viszonylag nagy, kádban lehet a kötelező tisztálkodást elvégezni. tusfürdő választék elégséges, a törölköző (mindkettő, amit használtam) nagy volt, jó nedvszívó fajta.
    A szobában színes LED szalagok, v. füzérek biztosítják a meghitt hangulatot, végig a masszázs alatt szól a zene, el lehet lazulni.
  • Hirdető külseje:

    Lakásba való belépés után megpillantottam, Rebekát, aki az egyik képen látható (vagy ahhoz hasonló) fekete csipke body-ban fogadott. Az egyből lejött, hogy a fotók vagy régen készültek, vagy retusáláson estek át (az oldal retusmentesnek mondja a fotókat), vagy egyszerűen csak mostanában leadott Rebi pár kilót, mert a fotók nézegetése közben a fantáziám előtt megjelenő feszes érett test valójában kevésbé volt feszes, a cicik, picik de formásak, a popsi is formás, és szép hosszúak a lábikók. Az arca is szép, egy szolid smink volt csak Rebekán, szemfesték, szájrúzs. Összességében egy szép hölgy állt előttem, de az, hogy "15 évet letagadhatna", a kötelező tisztelet mellett, nem értek egyet.
  • Masszázs:

    Átadtam a kis ajándék üdítőket, majd törölközőt kaptam, gyorsan lezuhanyoztam, szájvizes öblítés után vissza a szobába. A masszázst a masszázspadon kértem abszolválni, majd hasra vágtam magam és átadtam Rebi kezeinek testemet. A masszázs nagyon kellemes, közepes erősségű. Először a hátamat, sőt a hátam bal oldalát lazította el kellemes, lassú, gyakorlott mozdulatokkal, sűrűn olajozva masszírozott testrészt. Másfél órára mentem, azért volt lehetőség minden testrészre rászánni a szükséges mennyiségű időt. Következett a hátam jobb oldala, majd a vállak, a nyakamon-csukjáson két kézzel, erősebb fogásokkal operált.
    Szokatlan módon a vádlikkal folytatta, rendesen kilazítva őket, ezután következtek a hátsó combok, amik masszírozása közben, főleg a vége felé közeledve kezei "véletlenül" elkalandoztak nemesebb testrészem felé.

    Közben végig zene szólt, lehet, hogy illett volna beszélgetni, de egyszerűen olyan jól esett csak bambulni bele a törölközőbe, arccal lefele, hogy szinte egy szót sem szóltam, csak a masszázs végén köszöntem meg ezt a nagyszerű élményt. Rebeka 1-2 percet kért, hogy kezet mosson, addig én át tettem székhelyemet a tatamira, immár hanyatt fekve.
  • Kényeztetés:

    Miután a kérdésre, hogy kérek- e még egy pohár vizet, nemmel válaszoltam, Rebi lehúzta a bodit derékig, majd a lábam közé telepedett és újra olajos kezével éledeztetni kezdte hímtagomat. Nem kellett hozzá sok idő, már a szájában találtam magam, persze megkért, hogy, mivel nála végig szájba nincs,, szóljak a végkifejlet előtt, ha nem venné észre.
    Szépen, szintén gyakorlott mozdulatokkal, tekergetett, többször a cicikhez simítva férfiasságom, miközben a szemkontaktust is többször felvettük. Inkább barátnős feeling volt, mint pornós, de szerintem Rebeka személyiségéhet ez a fajta hozzá állás illik. A végemet érezve a csípőmet l-fel mozgatva jeleztem, hogy nem sok van hátra, Ő gyorsított a kéz le-fel mozgáson, amíg meg nem adtam magam. A beterített alhasamra kaptam törlőt, Ő is megtörölte a kézét, majd ismét kiment tisztálkodni.

    Visszajövet után, mivel volt még időm, ezért a derekamat még egy kicsit kezelésbe vette, majd ez is "egészségedre" felszólalással ért véget.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, nem is kerültek szóba, ez a találkozó így volt jó, ahogy alakult. Még a telefonban rákérdeztem a kölcsönösségre, amire nem mondott nemet, de úgy hiszem, hogy inkább Ő szeret kényeztetni, mint kényeztetve lenni. Ez persze csak az én véleményem, de az adott hangulatban, nem éreztem a kölcsönösség szükségességét, így is jól éreztem magam, fizikailag felfrissülve távoztam.
    Az elszámolás utólag történt, csak rákérdeztem, hogy annyi-e mint a telefonban, természetesen nem változott az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Rebi kezei között, sikerült kikapcsolódnom, a végén a a levezetés meg különösen jól esett. Mindenkinek melegen ajánlom, aki egy kis kikapcsolódásra, vágyik, akár a masszázs padon, akár a tatamin.
Happy Massage