• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap délelőtt hívtam Rebekát és úgy emlékszem egyből fel is vette. Kellemes és barátságos hangján tájékoztatott a részletekről.
  • Megközelítés:

    Bár az Árpád híd környéke, de itt egy nagyon kis hangulatos és majdnem zöldövezeti miliőről beszélünk. A közeli termetes fák alatt játszóterek, majd lakótelepi dühöngők a foci szerelmesei számára. Egy tízemeletes panelról van szó, ahol a megfelelő számozást könnyű megtalálni, majd a betűvel még külön is megjelölt lépcsőházat pedig már Rebeka adja meg a helyszínen. Ugyanígy megkapjuk a bejáratnál a kapukódot, de a nyíló ajtó berregése közben már nehezen érteni az emelet és ajtó számát. Erre érdemes odafigyelni.
  • Helyszín:

    Hangulatosan felújított kis lakás, nagyjából minden a helyén van. Ha jól emlékszem egy kolléganőjével a közelmúltban léptek ki előző helyükről és váltottak ki önálló iparengedélyt, új helyen. A fürdőszoba szép és jól berendezett. Talán csak a bolyhos törölköző nem volt a mostanában oly divatos gurigába hengerítve. De ez nálam pluszt pont, mert díjazom az egyszerűséget.
  • Hirdető külseje:

    Rebeka nagyon helyes lány a koránál jóval fiatalosabb megjelenéssel. Őszinte és közvetlen a mosolya, karcsú és arányos a teste. Bugyi és melltartó kettősben fogadott, ami a masszázsprogram alatt végig rajta is maradt.
  • Masszázs:

    A rövid zuhany után a szobába visszatérve rám hárult a döntés, hogy a masszázs részt a tatamin vagy a masszázspadon végezve szeretném-e kérni. Az utóbbit választottam. Rebeka nagyon jól masszíroz, olajjal csinálja, de szerintem nem tanulta a svédmasszázst, hanem inkább ráérez a fogásokra. Időnként felmászva a masszázsasztalra tetőtől talpig masszírozott, majd hátul a lábam között helyet foglalva farpofáimat is átgyúrta.
  • Kényeztetés:

    Megvolt a szikra közöttünk A masszázs végén rövid szünetet kért és pár percre kiment lemosni magáról a masszázsolajat. Mikor visszajött, megkérdeztem tőle, hogy vannak-e extrák. Nincsenek, de mint mondta, szimpátia esetén azért tágabbak a határok, mint anélkül. Először állva kezdtem végigcsókolgatni az erotikától sugárzó meztelen testét és időnként tesztelve a lehetőséget, finom szájra puszikat is loptam, komoly sikerrel. Majd ledőltünk a tatamira, ahol tovább folytattam testének felderítését. Rebeka nagyon élvezi, ha erogén zónái teljes skáláját feltérképezzük. Először arcával, nyakával, mellbimbóival, majd belső combjaival kerültem közelebbi ismeretségbe, majd a sort combjaköze finom, kézzel való izgatásával folytattam. (Tudom, szájjal is lehetett volna, de ez most kimaradt.) Éreztem, hogy élvezi a dolgot, miközben ő kezével farkamat csűrte-csavarta. Majd olajos kezemmel sikerült őt felröpíteni a csúcsra, még ha a második kör előtt kicsit ugyan már szabódott is, hogy ilyenkor azért már nagyon érzékeny. Nem sokkal ezután következtem én avval, hogy derekára élveztem azután, hogy feneke gusztusos kis vájatában jó ideig járattam a farkam. Az időkeretet kitöltve még barátian beszélgettünk egy darabig, majd lemostam magamról a masszázs során használt olajat és búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    A masszázstól függetlenül a dolgok az elszámolás terén is olajozottan mentek. A telefonban korábban említett * rózsaszál került felszámításra és Rebeka habozás nélkül megadta a VTR bejelentkezés révén járó plusz negyedórát is. Extrái nincsenek, de a korrekt viselkedést apró-cseprő dolgokkal messzemenőkig ellentételezi.
  • Összkép:

    Csinos lány, számottevő masszázstudással és kiemelkedő erotikus hozzáállással. Megvolt köztünk a kémia és emiatt végig úgy éreztem, többet kapok, mint ami nekem alapból járna. Tervezem, hogy visszatérek hozzá.
Happy Massage