• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon jól ment , elsőre felvette ,vidámak voltunk mind a ketten . Hamar lezongoráztuk az egyeztetést .
  • Megközelítés:

    Egyszerűség kedvéért az egyes villamost választottam , az Árpád hídtól mentem . A helyszín a Lurdy háztól öt perc sétányira van . Talán 25 perc volt az egész út.
  • Helyszín:

    Lakás hangulatos ,már néhányszor jártam .Most sem volt csalódás .Mindenhol tisztaság és rend , Fürdőben számos tusfürdő és szájvíz . Itt is pedáns tisztaság . Szoba kényelmes és hangulatos .
  • Hirdető külseje:

    Egy fekete cuccocskában fogadott , már az ajtóban lenéztem róla . Pici lány , tökéletes arányokkal . Arckitakarástól nincs félivaló , mert kimondottan szép . Szeme káprázatos zöld , és érdekes módon nem mindig ugyanolyan árnyalatú. Cicik kézbeillő labdácskák .Popsija mintha körzővel lett volna rajzolva .Élőben sokkal jobban néz ki mint a fotókon.
  • Action:

    Miután megérkeztem és kinézelődtem magam egy rövidke beszélgetéssel kezdtünk. Közben végig simogattuk a másikat. Ő már megtisztulva várt ezért sajnos egyedül kellet tusolnom . Így ezt maximális gyorsasággal intéztem . Nagyon vártam már, hogy kényeztethessem . Amikor beértem ,először végig csókoltam , ahol csak értem ,utána kértem ,hogy kényeztethessem a nyelvemmel a puncikáját. Ezt nagy akkurátussal folytattam . Mind kettőnk örömére , majd 69-ben fordultunk. Itt már számomra is nagy élvezetek kezdődtek ,elég sokáig élvezkedtünk egymásban .Utána kértem, hogy húzzunk gumit és lovagoljon kicsit . Mámoritó csípő mozgassál ajándékozott meg . Háromdimenzióban dolgozott rajtam , nézni is csodás volt . Utána kis papás mamás formáció vette kezdetét . Élvezte ahogy mélyen belesüllyedtem. Ennek apró hangokat is adott ,amivel tovább tüzelt. Még tartalékoltam egy kis energiát , hogy kutyusban lehessen a beteljesülés . Megérte visszafogni magamat . Isteni látvány , és nagyon finom a szorítása. Számomra ez akkor a élvezet volt , hogy már két percet sem bírtam. Ezután zuhanyozni mentem. Majd elbúcsúztam tőle .
  • Elszámolás:

    A telefonos megbeszélés alapján rendeztem.
  • Összkép:

    Feledhetetlen órát töltöttem vele . Biztos ,hogy visszatérek még .
Happy Massage