• Szilvia3

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szilviát már régóta meg szerettem volna látogatni. Bemutatkozását nem mondanám hosszúnak, de a lényeg benne van szerintem. Délelőtt mikor megláttam a hirdetését nyomban tárcsáztam. Sajnos nem értem el, így kis számolgatás után fél óra múlva ismét megpróbáltam, sajnos nem vette fel. Mivel nem akartam illetlen lenni, így írtam Neki egy rövid üzenetet, amelyben kértem, ha alkalmas a hívásom csörgessen meg. Délután egy diszkrét, megszakított hívásra lettem figyelmes. Gyorsan előkaptam a telefonom és a négy utolsó számból tudtam, hogy eljött az Én időm, így hát tárcsáztam.
    Szinte azonnal fel is vette, majd elmondta a szükséges tudnivalókat. Beszélgetésünk alatt végig nagyon kedves és türelmes volt, nagyon korrekten elmondott mindent. Másnapra kértem tőle időpontot, amit teljesen természetesen kezelt.
  • Megközelítés:

    Telefonon történt beszélgetésünk alkalmával megkaptam már a pontos címet. GPS-el mentem, a címre pontosan odanavigált. A társasház a III. kerületben, a Bogdán út környékén található. A parkolástól kicsit féltem, de szerencsére közvetlen a ház előtt sikerült parkolóhelyet találnom. A pakolás fizetős, de szerencsére délelőtt hely volt bőven. Minimum 15 szabad helyet láttam. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    A megbeszélt időpont előtt egy perccel hívtam és a második csörgésre fel is vette. Megkaptam a kapukódot és az emelet számot és már lifttel repültem is felfelé. Mikor kiléptem a liftből, hirtelen nem tudtam merre induljak. Hirtelen megijedtem, hogy rossz emeleten vagyok, de pár másodperc múlva egy fura ajtó nyitás-zárás hangra lettem figyelmes. Elindulva a hang felé észrevettem az ajtót és már tudtam, hogy minden rendben. Miután beléptem üdvözöltük egymást, majd ledobtam a cipőmet és bekísért a szobába. A lakásában nem egyedül tartózkodik, többen rendelnek a lakásban. Sajnos a fürdőből kilépve össze is futottam egy másik lánnyal, amit azonnal lereagált és többször elnézést kért.
    A szobában egy tévéből szólt halkan a zene és szerencsére nem volt teljesen besötétítve. A ruháimat és az egyéb dolgaimat az ágy mellett lévő fotelre és asztalra tudtam letenni. A levegő mozgatásáról egy ventilátor gondoskodott. A fürdőszobát nem mondanám nagynak, de a célnak tökéletesen megfelelt. A fürdéshez egy nagyméretű, illatos törölközőt kaptam. A tisztálkodáshoz 4 féle, nem gagyi tusfürdő és szájvíz volt kikészítve. A lakásban ahol jártan rend és tisztaság volt.
  • Hirdető külseje:

    Szilvia az ajtó mögött állva várt. Mikor megláttam leesett az állam. Egy mosolygós, csillogószemű és szuper szexis nő ált velem szemben. Arcát kissé hosszúkásnak mondanám. Szép nagy barna szemei, szikrázóan fehér fogai és nagyon kedves-bájos mosolya van. Nagyon látszik, hogy ad magára, baromira össze van rakva. Kifejezetten az a nő, aki ha rám mosolyogna az utcán már attól is egy csodás napot okozna. A fogadóöltözete egy fehér fehérnemű szett volt, ami nagyon jól kiemelte az alakját. Sajnos kevés képpel hirdet, de nem kell félni a képek róla készültek. Sőt szerintem egy kicsit vékonyabb is a képekhez képest, de van rajta mit fogni. Amit kiemelnék a testén az talán a vékony hosszú combja, a szexis feszes hasa és a formás zárt kelyhe lenne.
    Az együttlétünk alatt végig nagyon kedves és közvetlen volt. Nagyon jól oldotta a kezdeti kommunikációs nehézséget. Nagyon értelmes Nő, hihetetlenül gyorsan kapcsol. Egy másodpercnyi üresjárás se volt, folyamatosan lekötötte a figyelmemet. Kicsit gyorsan beszél és az agya is pörög rendesen…
    Még nem tapasztaltam ilyet, hogy egy hirdetővel ennyire őszintén, nyíltan és kötetlenül tudtam volna beszélgetni. Látszott rajta, hogy nemcsak úgy tesz, hanem komolyan érdekli is a véleményem. A szándékos nyitott válaszaimra azonnal visszakérdezett. Ilyen még nem történt… Kimagasló kommunikációs képességekkel rendelkezik.
  • Action:

    A fürdőszobából egy törölközővel a derekamon léptem ki. A szobába várt rám, a fogadó öltözetében. Ahogy beljebb léptem egyből hozzám lépett. A bőre első érintése annyira lázba hozott, hogy egyből ledobtam magamról a törölközőt és átöleltem. Nagyon jó volt hozzáérni, bőre napbarnított, kellemes bársonyos tapintású, és azaz illat…. Állva kicsit simogattuk és csókolgattuk egymást, majd az ágyra invitált. Kértem, hogy váljon meg fogadó öltözetétől, mert bőrének illata és huncut csókjai nagyon beindítottak.
    Lassan levett minden felesleges ruhadarabot és mellém feküdt. Folytattuk egymás testének felfedezését és pár csók is elcsattant. Közben ismerkedő jellegű kérdéseket tett fel, ami nekem egy kicsit szokatlan volt, de így utólag valahol érthető. Erre még később kitérek.
    A kérdések egyre ritkábbak, a csókok viszont egyre intenzívebbek és szenvedélyesebbek lettek. Közben kezem bejárta egész testét, ami ellen szerencsére nem volt kifogása. Csókjaimmal elhalmoztam gyönyörű mellbimbóit és hasát. Nagyon szexis hasa van. Két lába között kicsit hosszabban elidőztem, közben karját és mellét simogattam. Fantasztikus volt látni, ahogy testét mozgatja közben, annyira beindított, hogy nem is bírtam sokáig és gumit kértem.
    Ezt követően kipróbáltunk pár pózt (misszi, lovaglás és kutyus majd misszi).
    Legjobb póz talán a misszionárius volt vele, mert még nem tárta szét ennyire a lábait senki, mint Szilvia és testének gyönyörű látványa és mosolya teljesen megbabonázott.
    Az első körben nem sikerült elmennem, sajnos túlságosan kontroláltam magam és elfáradtam…
    Szilvi nagyon kedvesen letisztogatott majd szorosan mellém feküdt és beszélgetni kezdtünk. Közben simogattuk és csókolgattuk egymást. Mikor már éreztem, hogy ismét képes lennék a folytatásra kértem kalandozzon kicsit. Be se fejeztem mondatom Szivi már dél felé vette az irányt.
    Nagyon felizgatott a ténykedése, így kértem, hogy 69-ben folytassuk tovább, amire egy határozott persze volt a válasz… Gyorsan átrendeződtünk és végre falhattam én is ismét, miközben pici popóját markolásztam és hátát simogattam. Franciája nagyon jó, kellemes, változatos, nem pornós olyan szenvedélyes barátnős…nekem nagyon bejött.
    Mikor már nem bírtam tovább ismét gumit kértem és elkezdődött a második menet,amelyben misszionárius pózban voltunk végig. Nem sokáig bírtam, így ért el a vég. Miután végem lett, ismét letakarított és még egy kicsit még mellém bújt.
    Szilvi az idővel egyeltalán nem foglalkozott. Mivel nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, így mikor lejárt az idő jeleztem felé. Majd gyors tusolás és öltözés után fájdalmas búcsút vettem tőle.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszélt összeget a találkozó elején a szobában lévő komód szerűségre tettem. A találkozó végéig ott maradt nem nyúlt hozzá. Extrája szerintem nincs.
  • Összkép:

    Olyan érzéssel távoztam, mintha a barátnőmnél lettem volna. A korábban említett együttlét közbeni kérdéseknek hála, nagyon kinyíltunk egymásnak és hihetetlen volt közöttünk az összehang. Tökéletesen tudta, hogy mit és hogyan szeretek. Nagyon jó volt vele beszélgetni, rendkívül értelmes, jó lelkű, érzékeny és érzéki nőt ismertem meg a személyében. Örültem, hogy végre egy olyan Nőt találtam, akivel nem csak szeretkezni, hanem értelmes dolgokról beszélgetni is lehet.
    Fantasztikus volt…
Happy Massage