• Beküldte:
  • Amazon reagálása

    Szia kedvesem
    Nagyon szépen köszönöm a kedves beszámolódat egy igazán férfias és intelligens kifejezés módja a mi kis randinknak. Örülök hogy rám esett a választásod akkor várlak máskor is egy épp oly finom hacsak nem finomabb együttlétre. Csókom Amazon

  • Egyeztetés:

    Már a hangja is csibészes volt a szó legjobb értelmében , rá nem lehet mondani , hogy nem a szavak embere . Humorral fűszerezett időpont egyeztetés volt .
  • Megközelítés:

    Autóval elég egyszerű , a többi közlekedési módról nem tudok .
  • Helyszín:

    Ez egy régi 15 emeletes panel épület , jó állapotú . Kívül-belül felújítva . Lakás , szintén felújított . mindenhol patyolat tisztaság és rend fogad . Lakás életvitelszerűen berendezve . A fürdőben az összes szükségletes dolog fellelhető .
  • Hirdető külseje:

    Gyönyörű szemű szép arcú lány ,igazi ragadozó típus . Mellek meglehetősen méretesek ,jó fogasúak. Popsi kemény és markolni való.. Lábfej és vádli csodás , magassarkúban fogadott , ez még jobban kiemelte .
  • Action:

    Kávé ,üdítőd ,minden volt a randi elején . Háziasszonynak sem utolsó . Kávézás és ajándékozás után mentem fürdeni . Fürdés után már meztelenül fogadott, szemkápráztató volt . Azonnal csókba kezdtünk . Nem sima smaci , hanem igazi ,mély , nyelves csók . Közben kezelésbe vettem minden tapintható részét , elég hamar nedvesedésbe kezdett . Be is értem néhány nyelvcsapásra a forró punciba . Élvezetes perceket töltöttem a combjai között ! Utána átvette a stafétát , stafétabottal a kezében . Megvezetett picit , finom lágy franciával ,kezdet , majd olyan szopó akrobatikát vetett be ,hogy gyorstüzelő módba váltva mentem el a szájába . Némi szívritmus emelkedést követően ,egy pohár víz kíséretében regenerálódtam. Annyira a hatása alatt voltam , hogy a farkam semmit nem vesztett a merevségéből . Csodálkozott is . Nem is nagyon akartam húzni az időt és gumit kértem . Combjait feltolva , missziben kezdtünk , puncija mint egy tüzes katlan . Miután felvette a méretemet ,nagy vad szexbe kezdtünk . Fölül nyögés ,alul cuppogás .Két nyögés között elhaló hangú még !!! Majd fordulás lovaglásba , csípő munka tökéletes , közben hüvelytorna a farkamon . Féltem ,hogy így végzem , és még ki akartam élvezni kutyusban is . Így hát megfordultunk , na itt jött a teljes őrület. Elszabadultak az állatias ösztöneink , fejét az ágyba fúrva zihálva nyögdécselt ,minden egyes lökésnél . Én szintén . Nem sokkal ezután ,robbanás a gumiba , majd a hátára simulva nyugodtam le . Csatakosra izzadtunk . Nem tudom mennyi időt töltöttünk így ,de nagyon jól esett .
  • Elszámolás:

    Amikor beszélgettünk , akkor rendeztem.
  • Összkép:

    Baromi jó volt vele , minden szempontból tökéletes randi volt .
Happy Massage